כ חזרתי מתאילנד דיווח ..לכל מי שרוצה לדעת תאמת . - דף 6 - סקס אדיר

חזרתי מתאילנד דיווח ..לכל מי שרוצה לדעת תאמת .

51
נדב,אתה חרטטן וכמו שקודמיי אמרו הרוב אצלך מצוץ מהאצבע

גם אני ניראה טוב מאוד חטוב שרירי וצעיר

ומניסיון את רוב התאילנדיות תוכל לזיין רק בכסף,הן לא פרייריות כמו שאתה חושב וגם לא טיפשות ולא נולדו אתמול יש להן ניסיון רב

עם

כל סוגי האנשים

והגילאים,ולפי דעתי אלו אשר באמת שוות הן אילו אשר נולדו חצי יפניות חצי תאילנדיות כל השאר מכוערות רצח(דעה שלי) ,עם ראש

מרובע,ולסת של

שימפנזה ושיניים בולטות.

ואין מצב שתתפוס בפאטיה תאילנדית בחינם(או מאחד הברים שם ברחוב אתה חי בסרט),ששם זה ה-מקום שעושים שם הכי הרבה

כסף,אזור תיירותי מאוד

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

56
ואני זיינתי מישהי שחבר של אחותה משוודיה משלם לה על החדר 6000 באט לחודש .....סופרמן אתה יכול להגיד שאני חרטטן ושהכל מצוץ מהעצבה סהכ' אני לא מכיר פה אפחד בפורום אני סהכ' משתף אותכם מה היה מהצד שלי ...
יש פה מישהו שדגם מהקושיות בסוקמוביץ האפריקאיות כל קושית שם נראת זיון חלומי עם תחת מהסרטים וציצים ענקיים פחדתי מHIV אפריקה זה אפריקה ופחדתי מהריח שלהם קצת אבל עשיתי טעות הם היו ניראות לי זיון שאין כמוהו

58
[QUOTE=davidk22]עכשיו לגבי השאלה ששאלתי האם יש כאן מישהו מהצעירים שהצליח להשיג אחת שהיא לא מהתעשיה, ולא בעיר הזנות?

חבר עניתי לך שהיתי שם עם בעלת מסעדה בפטאייה זה מספיק מכובד בשבילך ?
וכנראה שאתם לא יודעים לקרוא או שאין לכם הבנת הנקרא תמיד יש יוצא מהכלל אני לא אומר שכל בחורה לקחתי בחינם אבל מספיק בחורות באות בחינם .
[/QUOTE]

חבר ענית על מה שרצית ולא מה שקראת ממה שכתבתי..הבנת?
תתמקד בשאלה שוב:
בחורה תאילנדית שהיא לא מהתעשיה ולא מעיר הזונות כמו פטאייה?

הסבר:
עיר רגילה שבה תעשית הזנות לא פורחת או די שולית למשל צאנג מאי, קונג גאן...שם הבחרות הן לא עובדות זנות ולא חושבות שלשכב עם זר יתן להן משהו.

מנהלת מסעדה בפטאייה יכולה לנהל ומהצד גם לעבוד בתחום כי צריך עוד פרנסה או שבעברה היתה אחת שעבדה בתחום לכן הבנות משם הן לא נורמליות לחלוטין למרות שהין בני אדם כמונו.

.You so need a Daddy, little girl

60
[QUOTE=NADAVX2X] ואני זיינתי מישהי שחבר של אחותה משוודיה משלם לה על החדר 6000 באט לחודש .....סופרמן אתה יכול להגיד שאני חרטטן ושהכל מצוץ מהעצבה סהכ' אני לא מכיר פה אפחד בפורום אני סהכ' משתף אותכם מה היה מהצד שלי ...
יש פה מישהו שדגם מהקושיות בסוקמוביץ האפריקאיות כל קושית שם נראת זיון חלומי עם תחת מהסרטים וציצים ענקיים פחדתי מHIV אפריקה זה אפריקה ופחדתי מהריח שלהם קצת אבל עשיתי טעות הם היו ניראות לי זיון שאין כמוהו 
[/QUOTE]

אני דגמתי אפריקאיות גם בפאטאייה (שהן למעשה מבנגקוק שמנסות לעשות טיפה יותר כסף בפאטאייה) וגם אחת ישירות מהסוקומוויט.

ראשית, יש ים, פשוט ים של אפריקאיות בבנגקוק עם חזה ותחת ענק, רובן מגיל 25 ומטה.
יצאה לאפריקאיות תדמית של גנבות, אישית לא נתקלתי בזה, אבל אני מראש גם עם תאילנדיות דאגתי שבחדר לא יהיה משהו ששווה לאישה לגנוב אותו.

אלו שאני זיינתי היו בכלליות זיון טוב, כמובן שאין תקתוק.

לצערי בבנגקוק, איפה שיש ים אפריקאיות יצא לי להיות רק לילה אחד בסוף, ואת האפריקאית הכי כוסית שראיתי לא יכולתי לקחת כי היא היתה שיכורה רצח וסיפרה לי שהיא הבת של קדאפי, במקום זה לקחתי אפריקאית אחרת , גם היה טוב...

מה שכן... איזה כיף זה להיות בפאטאייה, לראות ב 14:00 שחורה 1.65 טיפונת מלאה, חזה ענק, תחת פרופורציונלי לגוף, עומדת מחוץ ל 7/11, לעמוד לידה ורק ליצור קשר עין ולשאול אם בא לה לבוא איתי למלון שנמצא מעבר לכביש, ואחרי שניה לחצות איתה את כביש שהיד שלי מחבקת את התחת שלה... אחחח...

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”