כ חזרתי מתאילנד דיווח ..לכל מי שרוצה לדעת תאמת . - דף 7 - סקס אדיר

חזרתי מתאילנד דיווח ..לכל מי שרוצה לדעת תאמת .

61
[QUOTE=meninblack]
שחר סגל קרא לרחוב "סוקומביץ" וגם נדב קורא "סוקומביץ". אני לא יודע איך זה יכול להיות, לרחוב קוראים "סוקומוויט". איך אפשר להתבלבל ככה. מוזר.

[/QUOTE]

וזה שהוא קורא לכושיות קושיות לא מטריד אותך או שאתה כבר ערוך לסדר?קריצה

62
אותי זה מטריד, אבל למדתי שבישראל (לא יודע איך זה בעולם),
לעיתים, לא תמיד, אנשים שלא למדו או לחילופין היו בשולי מערכת החינוך, ואין לי פה שום כוונה ללעוג במה שאני אומר,
לעיתים לא יודעים להתבטא בצורה ראויה, אך זה לא בהכרח מצביע על גזענות.

כלומר העובדה שהוא רושם "כושים" במקום אפריקאים או שחומי עור, לא בהכרח מצביעה על גזענות שלו כלפיהם, אלא שהוא עונה על ההגדרה שרשמתי שפיסקה האשונה.
יעידו על כך שגיאות הכתיב הרבות שלו.

ורק להסיר ספק, אני מכיר ים אנשים (כולל ממשפחתי), שבקושי סיימו 12 שנות לימוד, שרושמים עם שגיות כתיב (כי יש להם בעיות), ועדיין הם מצליחים בחיים, וכמובן לא גזענים.

63
ידידי היקר זה שיש לי שגיאות כתיב לא אומר שלא סיימתי בית ספר .
סיימתי 12 שנות לימוד וחצי בגרות .
יחד עם זאת אני דובר גם אנגלית שלמדתי לבד ולא בבית ספר עם קצת רצון וקצת יכולת .
אני לא גזען אני אוהב כושים יותר מישראלים ובמיוחד את הכושיות שבפעם הבאה אני יהיה חייב לקחת אותם לסקס פרוע במיוחד .
אז כמו שנאמר יש להם ציצים אסטרונומים תחת ענקק גוף חלקלק ללא שערה אחת על הגוף הם לא מתבסמות בבסמים כנראה בגלל תקציב עם כל יום שהם יעמדו ברחובות הם יצתרכו להתבסם הם יפשטו רגל . לוקחים אותם מקלחים אותם כמו שצריך יוצאת נילון צחוק

65
שטויות במיץ...
יש בתאילנד לקוחות שהם חד פעמיים ויש פרוייקטים.
אם מישהי הלכה איתך בלי כסף זה כי אתה ילד תמים שנראה שאפשר לגרום לו להתאהב בקלות ושיזרים כסף כל חודש למאמא ופאפא, פרוייקט.
כשראו שאתה לא מזרים נעלמו לך. ואני בטוח שרובן גם עשו לך סרטים שלא שווים את ה 200 שקל שחסכת.

הדברים שנאמרו נאמרו מניסיון אחרי סרטים שעברתי עם תאילנדיות שהיו איתי "בחינם". מאז למדתי שבתאילנד "חינם" עולה כפול כסף ושבכאילו לא רוצות כסף הכי מסוכנות.

66
[QUOTE=superman1979]נדב,אתה חרטטן וכמו שקודמיי אמרו הרוב אצלך מצוץ מהאצבע

גם אני ניראה טוב מאוד חטוב שרירי וצעיר

ומניסיון את רוב התאילנדיות תוכל לזיין רק בכסף,הן לא פרייריות כמו שאתה חושב וגם לא טיפשות ולא נולדו אתמול יש להן ניסיון רב

[/QUOTE]

אתה מתכון שאת רוב הזונות, לא את רוב התאילנדיות. היה בטוח שרוב התאילנדיות אינן עוסקות בזנות,
וגבר מערבי לא בדיוק מעניין אותן לא משנה כמה כסף יש לו או כמה חתיך הוא.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”