כ רגע של כנות, ממני אליכם :) - דף 2 - סקס אדיר

רגע של כנות, ממני אליכם :)

11
גם אני נעלמתי לתקופה די ארוכה מהפורום ולא הגבתי, לא כי לא היה לי חלילה מה לומר או איך להגיב, אלא כי לא התעורר בי הצורך לעשות את זה ..
חזרתי לפה לפורום כי פתאום התחשק לי, אני טיפוס אימפולסיבי, אחת שפועלת מתוך מה שהיא מרגישה כאן ועכשיו ...
אני שמחה שעשיתי את זה, הוקל לי, נתתי ביטוי ודרור לרגשותיי מבלי להרגיש שאני צריכה להתגונן או להפגין כעס כזה או אחר, אלא נטו לשחרר את הדברים החוצה ולהמשיך הלאה, כמו שעשיתי עד עכשיו
אני לא חושבת שמישהו צריך לחנך אתכם או להציב בפניכם מראה שתראו איך אתם נראים בזמן שאתם שופטים אותנו, הפורום הזה נותן לכם לגיטימציה מלאה, מתוקף היותכם המשלמים, להביע את דעתכם בצורה הכי חופשית שיש, מגיע לכם !
לכן, אם מישהי מרגישה צורך להביע אף היא את דעתה או לחילופין את רגשותיה והגיגיה יש לה את הבמה לעשות זאת, זאת פלטפורמה מצוינת, ואני אולי הסנונית הראשונה וספק האחרונה שהשתמשה בה, בתבונה וברגישות ..
זה הכל, לא פחות לא יותר, ותודה לכל מי שהגיב, על הזמן שלכם ועל תשומת הלב,
שאו ברכה ! :)

12
לגבי אלון

אני לא מבין למה לך בכלל לברר איתה דברים אם היא לא לטעמך אני באמת רוצה שתסביר לי

נניח שהיא הייתה מסכימה לכל מיני בקשות שלך אז כן היית נהנה למרות שהמראה שלה לא עושה לך את זה?

לדעתי אתה צריך להגיד תודה שענו לך על שאלה אחת נראה לך הגיוני לשאול קוקסינלית מארחת באטרף שאלות וקושיות?

בוא תנסה אחרות ותראה את היחס ברגע שהן מזהות קליינט הן נותנות לך טלפון וזהו. גם פה הן עושות טובוה שהן עונות בכלל

אם הן רואות שאתה מזיין את השכל הן מדפדפות הלאה אני ישבתי אצל אחת וראיתי בדיוק איך זה נראה מהצד השני

אתה שורה של הודעה חדשה מיני רבות לרובן הן לא עונות ולאלה שכן בתשובות קצרות וממצאות כי גם אטרף זה אפיק שנותן להן הכנסה

אבל בהחלט לא שווה להתברבר שם בשביל הסיכוי שאולי עוד לקוח אחד יגיע

אלון, סאנקן היטיב לענות לך ממני, הוא אמר את מה שאני כל הזמן טענתי, כמי שמארחת לא מעט שנים הניסיון מלמד אותך שככל שירבו קושיותיו של המתעניין כל ימעטו הסיכויים לכדי אפס שתראי אותו בתכל'ס, אנחנו מדברים פה על זמן וזמן הוא אנרגיה יקרה, אולי זמנך לא, אבל זה כבר עניינך...
אני לא צריכה לספר לך , ואולי כן, כמה פניות יש באתר אטרף ולהתייחס לכל אחד שם כשפוי ופוטנציאלי למפגש זה כמו למצוא מחט בערימת השחת, וזה בלשון המעטה, אני מצירה על שאולי פגעתי, שלא במתכוון בציפור נפשך, אבל אני לא ביקשתי רחמים, רק שיחררתי קצת רסן וזה מה שיצא, לטוב ולרע ...
לבקש ממך רחמים? אתה אלוהים? , תפקח את העיניים ותראה שכמוך יש שפע, שפע אינסופי, אז אל תאשים אותי במה שאני לא אשמה בו
סביר להניח שגם אם הייתי עונה לשאלתך ה-101 בנימוס ואז בשאלתך ה-102 היתה מתפקעת סבלנותי הייתי מגיב בדיוק כפי שהגבת, אז אל תנסה להוכיח או להשחיר אותי כי אין צורך שתדאג לי, אני עובדת לא פחות טוב מאכבר כוסית...
וכבר ציינתי את זה פה, אני בניתי מוניטין של שנים ארוכות שבהן הפלאתי לזרוע כל טוב ונתתי שירות לא פחות ממצוין, ותמורה מלאה לכל מי ששילם לי בכספו ובזמנו, את זה לא אתה ולא אף אחד אחר יוכל לקחת ממני, כל עוד אפרסם תמיד יחזרו אליי, השארתי ואני ממשיכה להשאיר טעם מתוקשל עוד,
מצטערת על הטעם המריר שלך, תשתה קולה, זה יעבור!
יום טוב

13
הילה עם כל הכבוד ...
לא מכיר אותך ולא יודע איך את נראית אבל צורת הדיבור שלך פה מעוד מרתיעה ...
יש דרך לדבר ולענות ואין הצדקה בשום מקרה לתוקפנות המיותרת הזו.
זו לצערינו בעיה אצל רוב הקוקסינליות השפה והדיבור המלוכלך והתוקפני.
את הרסת לעצמך את הרושם שנוצר בהודעה הראשונית עם התוקפנות שבאה בהמשך
וחשפה את ואופייך ולמען האמת טוב שכך עשית שרות לחברי הפורום שידעו במי מדובר :-)
כל טוב לך אבל עם גישה כזו נראה לי שרובנו נפסול אותך מראש ....
איכות ללא פשרות

15
משהו מהנסיון האישי שלי עם הילה, לפני כשנה וחצי

אני כבר בן 50.. וטראנסיות אף פעם לא היו כוס התה או החלום הרטוב שלי...
אבל כמישהו עם ראש פתוח שאוהב להתנסות, מאד רציתי לחוות חוויה מעניינת כזאת... ובוודאי שהגעתי לגיל שאני צריך לנסות...
וכמובן שאני חושב את עצמי להומופוב סמוי שלא יכול לגעת בגבר אחר...

מקריאה בפורום, הצלחתי להבין שהילה בהחלט יכולה להתאים לחוויה ראשונית עם טראנסית.
התקשרתי אליה ואמרתי לה שאין לי נסיון עם טרנסיות.. מבחינתה לא הייתה בעיה וזה שימח אותי.
כשהגעתי אליה.. טיפה נרתעתי, כי היא בהחלט לא ניראת כמו הטראנסיות שאפשר לראות בסרטי הפורנו.. אבל היה בה משהו שאמר לי שיהיה בסדר... ומאד אהבתי את הגוף שלה ואיך שהייתה לבושה.
הבית שלה יפה, מסודר ומתוקתק שבהחלט משאיר רושם ועושה חשק להיות שם.

לגופו של עניין, השרות היה מצויין וקיבלתי כל מה שהובטח ואף מעבר.
מאד אהבתי את הגוף שלה וממש עמד לי כמו טיל.. כמו שהרבה זמן לא עמד לי.
אני לא יודע אם זה משהו אישי.. אבל הזין של הילה עמד לכל אורך הפגישה ביננו.. זה היה מוזר בשבילי ולמרות הרתיעה שלי.. נגעתי בו... :-) והשמיים לא נפלו...
בשלב כלשהו היא גם שאלה אותי האם אני רוצה למצוץ לה.. דבר שאיך ששמעתי מאד הפחיד אותי ומייד אמרתי לא...
היום אני יודע שהסיבה היחידה שאני לא חוזר אליה.. זה הפחד שאני לא אעמוד בפיתוי ואני אקח את הזין שלה לתוך הפה שלי...

בכל מקרה, הגברת יודעת לתת שרות.
ולמרות מה אנשים כתבו כאן.. בעיני הילה היא ממש כוסית (ובעיני היא גברת לכל דבר ועניין!) והיא יודעת להשאיר טעם טוב וחשק לפעם הבאה.

אז הילה..
שתדעי לך שהסיבה היחידה שלא חזרתי אליך.. זה הפחד מהזין שלך בפה שלי.. לא בגלל שאת חלילה תעשי משהו שאני לא רוצה.. אלה דווקא בגלל שאני פתאום עלול לרצות את זה...
ואני עדיין ממש לא בשל לדבר כזה...

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

16
הילה

לא פגשתי אותך אבל אני יכול לומר לך שמראה זה עניין של טעם.

בעיני אחד תיראי אחלה ובעיני אחר לא.

יש האוהבים עסיסיות ויש שאוהבים שדופות.

יש האוהבים רק עם שיער קצוץ (נשים) ויש שנרתעים מזה ורואים בזה משהו גברי

ועוד ועוד

לכל סיר יש מכסה.

מי שמאונן לא מזיין

17
פגישות מוצלחות מאטרף? הרי גם ככה הן מפרסמות במודעות אז מה בדיוק עזר לך אטרף?
לא ברור לי מה השאלות עוזרות הרי גם ככה אחרי שהן מקבלות את הכסף הן עושות מה שהן רוצות
אז איך חפירה בצ'אט תעזור למנוע את זה? אולי תלמד אותי דבר או 2 :)
באמת מעניין אותי איזה שאלות אתם שואלים

לגבי הילה הצעתי לך לא לענות כי את רק תפילי את עצמך ובאופן מפתיע זה מה שקרה ואת לא הראשונה
התגובה שלך בהחלט מצערת

סקס מוריד עול מלבך

18
איך אמרתם את זה במילים שלכם? אתם רק חלק מאוד קטן ומזערי מהמתארחים,
וגם אם כולכם יחד תחליטו להחרים את הילה, אני האחרונה שתדאג, אמרתי לכם, גם בלי לפרסם את עצמי בשום אתר פירסומי כזה או אחר הטלפון שלי לעולם יצלצל,
כבר מכירים אותי ויודעים מי אני ..תכניסו את זה טוב טוב לראש, יש לי חוזרים וקבועים, מה לא ברור פה ?
זה שאולי עשיתי עליכם רושם גס ותוקפני, זה כבר ביניכם לבין עצמכם!
הפלתי את עצמי? לא נראה לי ... לא ליכלכתי על אף אחד מכם, בשביל כבוד רבותיי צריך לעבוד, ואני עובדת בשבילכם רק אחרי שהכסף אצלי ביד, לא כשהוא מונח על עץ וירטואלי, מצטערת!
אני, להבדיל מאחרות שלקחו לכם את הכסף אחרי שהבטיחו הרים וגבעות וקיבלתם זין בעין, עבדתי בחריצות ושירתתי אתכם נאמנה, עשיתי זאת בעבר ואעשה זאת בעתיד, אני לא כפוית טובה או גזלנית כמו רבות וטובות בתחומי..
ואם אתם מתכוונים לזה שאם אני לא עונה לכם יפה או לשביעות רצונכם ולא מנעימה את אוזניכם תחליטו לא לבוא אליי, שיבושם לכם
כך או כך,
פרנסתי לא תיפגע במיל ...
התקדמתי
ויותר מזה, זו מילתי האחרונה בפוסט הזה ואחריו אני לא מתכוונת להשמיע הגה,
אתם יכולים להמשיך את הדיון הזה ביניכם גם בלעדיי ..
מי שירצה לבוא, דלתי לעולם תהיה פתוחה בשבילו והוא יקבל ממני את הטוב ביותר כמו שנהגתי עד היום, ומי שלא, תודה לאל, שילך לאן שמתאים לו, יש שפע והשוק חופשי !
חג שמח
ברכות

19
רוצים דוגמא לעד כמה אין לכם השפעה על כמות המתארים למיניהם? בכיף!
יש לי ידיד טוב, הומו, שמתלבש רק כי הוא עלה על הגל והבין שאפשר לעשות מזה ים של כסף, הוא חבר לחבורת בנות שעובדות באבן גבירול והוא מפרסם עצמו כ"קוקס + בחורה" ב400 ש"ח, מבטיח הרים וגבעות, משקר לכל המתעניינים טלפונית במצח נחושה כאילו אין מחר,
והייתם רוצים לחשוב שכל מי שמגיע לשם בורח, חחח, הצחקתם אותו, הוא דופק קופות שלא היו מביישות את הטובות שבטראנסיות, הלקוחות שמגיעים לשם לא רק שלא מקבלים את מה שהובטח להם, תמונות אמיתיות וכו' אלא גם מתוקתקים תוך 5 דק' החוצה, אחרי שהכסף עבר ידיים ...
מה שמוכיח שמאוד הייתם רוצים שתהיה לכם היכולת להשפיע למי ללכת וממי להיזהר אבל אין לכם כוח לעשות שום דבר בנידון והעסק אצלו משגשג כאילו אין מחר
אז תתעוררו, בוקר חדש הגיע, ורמאיות התעוררו אף הן ופתחו את דלתותיהם,
אז עליי אתם מתלוננים ?...
מעם כל הכבוד, מי קורא פה בפורום? קומץ מועט של מקסימום כמה מאות, אולי אפילו הגזמתי, מדובר בתעשיה משגשגת שגם אם מאוד קצרה ידיכם מלהושיע ולמנוע סיכונים אתם יכולים רק במאית האחוז אולי ...
אז אל תעופו רחוק מידי ותשקלו מילים ומעשים,
אצלי לפחות יש את מידת ההגינות לפרסם תמונות אמיתיות שאני עומדת מאחוריהן, להבטיח שירות ולתת אותו, לא לתקתק אף אחד מכם ולכבד את הכסף שהגיע לידיי אחרי שהוא בידיי, לא לפני כן
זה הכל :)

20
ברגע שיגיע לקוח עם בעיה רצינית בראש אל החבר ההומו שלך, ויראה שהוא נפל פה על בן זונה שבא לעשות עליו כסף ולהעיף אותו,

הוא יפרק לחבר שלך את כל העצמות, הרבה אנשים שבאים לשרותי מין הם נורמטיבים כאלו שלא שווה להם להסתבך כי יש להם משפחות,
אבל ברגע שאותו אחד יפול על לקוח שאין לו מה להפסיד אז זה כבר סיפור אחר,

דבר שני יש לך צורת התבטאות די מגעילה, אל תשכחי שגם מאטרף את מביאה לקוחות, אז עצם העובדה שאת מפרסמת שם ומקבלת מלא הודעות וטלפונים ונכון שלא מעט מהם זה סתם זיון שכל, אבל עדיין מגיעים משם לקוחות, אז תכבדי את הבאר שאת שותה ממנו ואל תירקי לשם,

ובפורום פה יש המון חברים, וקוראים בו עוד הרבה יותר שלא רשומים, הפורום גם פורסם בטלוויזיה , ותהיי בטוחה שכל החרמנים בכל הגילאים אילו שתקועים עם כונפה בבית, ואלו שתקועים עם יד ימין , אם הם לא ידעו על הפורום , אז עכשיו הם יודעים, ותמיד יהיו את הטמבלים שיגידו " אולי איתי היא תזרום יותר טוב" וילכו למרות שיש אזהרות נגדה.
אז להגדיר קומץ??? לא נראה לי,
ואם את אומרת משפט "מדובר תעשיה משגשגת שגם אם מאוד קצרה ידיכם מלהושיע ולמנוע סיכונים אתם יכולים רק במאית האחוז"

זה משפט מבחינה תחבירית לא ברור, אבל ניחא, הבנו את כוונתך,

אין לנו מה שלקול מילים כי בתכלס אנשים אומרים פה את האמת, את זו שצריכה לשקול מילים, כי טרנסיות תמיד היו ותמיד יהיו, את כבר לא בחורה צעירה בואי נודה באמת, וגם התמונות מראות את זה ויש לך מתחרות רציניות, אז אל תזלזלי בחברים שעוד מפרנסים אותך,

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”