בהצלחה לך
רגע של כנות, ממני אליכם :)
23[QUOTE=סופר לה טיב] למרות שהעדפותי אינן בכוון הזה קראתי בעניין את מה שנכתב פה ובמיוחד את מה שכתבה הילה.בהתחלה אפילו הרגשתי סימפטיה והערכה לגילוי הלב ולסגנון, אבל ככל שחלף הזמן והוספת לכתוב, הילה, ירדת יותר ויותר נמוך, גם בתכנים וגם בסגנון.חבל שלא ידעת לעצור בזמן.
[/QUOTE]
אין לי אלא להסכים למה שסופרלטיב כותב.
הילה, לדעתי ניגררת לוויכוח שלא היית צריכה להיכנס אליו,
לא רק זאת, לדעתי זה גם לקח אותך למקומות שלא עשו לך טוב, זילזול
בחברי הפורום לא היה מעשה חכם, אולם את הנעשה אין להשיב.
הילה, כל נותן שרותים בכל תחום לא משנה מה הוא יעשה תמיד יהיו כאלו
שיבקרו אותן וחלקם גם בצורה קצת בוטה, אין מה לעשות אלו החיים וצריך ללמוד
לחיות עם זה וללמוד להבליג.
עצתי לך היא מה שכתבו טובים וחכמים מאיתנו- "אמור מעט ועשה הרבה", את תתני
את השרות שלך בצורה הטובה ביותר ואם הוא אכן שרות משובח ויחס הוגן התנהלות
זאת תביא לך את הקליינטים ולא ריב ביבים פה בפרום.
ובנימה אישית (שכבר כתבתי בעבר) לפני מספר שנים ביקרתי אותך התרשמתי מהרצון
לספק שרות טוב פחות נמשכתי למראה ולכן לא חזרתי, אולם לאור ההדרדרות ברמת
השרות בשנים האחרונות ולמרות עניין המראה (בעיני ), בעיקבות ביקורות טובות, אני החלטתי לחזור ולבקר אותך (מניח שהשנים עשו לכולנו משהו), אנא אל תגרמי לי למחשבה שניה בעניין.
[/QUOTE]
אין לי אלא להסכים למה שסופרלטיב כותב.
הילה, לדעתי ניגררת לוויכוח שלא היית צריכה להיכנס אליו,
לא רק זאת, לדעתי זה גם לקח אותך למקומות שלא עשו לך טוב, זילזול
בחברי הפורום לא היה מעשה חכם, אולם את הנעשה אין להשיב.
הילה, כל נותן שרותים בכל תחום לא משנה מה הוא יעשה תמיד יהיו כאלו
לחיות עם זה וללמוד להבליג.
עצתי לך היא מה שכתבו טובים וחכמים מאיתנו- "אמור מעט ועשה הרבה", את תתני
את השרות שלך בצורה הטובה ביותר ואם הוא אכן שרות משובח ויחס הוגן התנהלות
זאת תביא לך את הקליינטים ולא ריב ביבים פה בפרום.
ובנימה אישית (שכבר כתבתי בעבר) לפני מספר שנים ביקרתי אותך התרשמתי מהרצון
לספק שרות טוב פחות נמשכתי למראה ולכן לא חזרתי, אולם לאור ההדרדרות ברמת
השרות בשנים האחרונות ולמרות עניין המראה (בעיני ), בעיקבות ביקורות טובות, אני החלטתי לחזור ולבקר אותך (מניח שהשנים עשו לכולנו משהו), אנא אל תגרמי לי למחשבה שניה בעניין.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
24אני כבר שנים קורא פה ואף פעם לאמגיב. אבל הפעם הייתי חייב, מכל הג'יפה שיש בארץ, ויש הרבה מאוד ג'יפה,הילה היחידה שהיחס שלה מתקרב למה שהולך באירופה, היא בן אדם טוב לפני הכל ויש כנראה אנשים שמעדיף את רמת הזילזול והגועל בעיניים של אחרות.
הילה קצת צודקת בזה שהפורום לא ממש משפיע, אם הייתה השפעה רצינית אז הרבה קוקסיות שמקבלות פה שנים דיווחים מגעילים לא היו טסות בזכות הלקוחות לכלמיני טיולים בחול ולובשות דיור או לוי ויטון, צריך לראות את האמת, בחור שיושב באטרף חרמן ומוזמן ב2 בבוקר או מחפש קוקס לא אומר לעצמו "יש בטוח פורום שבו אדע הכל".
שוב, בארץ, גם לשירות הכי מסריח בעולם יש הכנסה מינימלית של 10.000 לחודש.
אני קורא פה משפטים כמו המשפט הבא "הילה, כל נותן שרותים בכל תחום לא משנה מה הוא יעשה תמיד יהיו כאלו
לחיות עם זה וללמוד להבליג. "
ובא לי לענות שזה עובד לשני הכיוונים ואני הייתי רוצה לראות מה היה קורה למישהו שהיה ענה דבר דומה על דיווח :
- הייתי אצל א. היא תיקתקה בטירוף והיה יחס מסריח.
- כל מקבל שרותים בכל תחום לא משנה מה הוא יעשה תמיד יהיו כאלו
שידפקו אותו וחלקם גם בצורה קצת בוטה, אין מה לעשות אלו החיים וצריך ללמוד
יחס גורר יחס, אי אםשר להקיא רעל מצד אחד (הלקוח) ולצפות שמהצד השני זה יהיה ביזיון אם יש יחס מגעיל. אבל זאת כבר בעיה של החברה הישראלית. אני אישית הייתי עם הילה, ולא היה לנו כימיה בשיט, פשוט כימית לא הייתה משיכה, למרות שיש לה תחת שהוא בין הנעימים בעולם, הכימיה לא הייתה... זה לא אומר שלא שוחחנו וזה לא אומר שלא מגיע לה כסף על השירות שקיבלתי, פשוט לא הלך וזה קורה. למה ללכת להקיא רעל אחרכך? הרי היא לא עושה משהו רע? היא בין היחידות מבחינתי (עם ג'נדר בנדר) שהן בנות אדם לפני שהן עובדות, היחידות שמתייחסות אליך כאל בן אדם שבא לקבל שירות ולא איזה ערנק מהלך שישפריץ ויביא כסף.
אני חושב שרק על זה מגיע הרבה כבוד, כי אם תקחו בחשבון את מספר החוויות המגעילות שהיו לכם אולי תגיעו לאחוז בודד מהחרא שהן אוכלות. אז יש ויגידו "אבל היא החליטה לעשות את העבודה הזאת" כן, בדיוק כמו שאפשר לומר לכם "אבל אתם החלטתם לשלם לאותו שירות מחפיר"
נאמרו פה דברים כמו "את זו שצריכה לשקול מילים, כי טרנסיות תמיד היו ותמיד יהיו, את כבר לא בחורה צעירה בואי נודה באמת, וגם התמונות מראות את זה ויש לך מתחרות רציניות, אז אל תזלזלי בחברים שעוד מפרנסים אותך, "
באמת? אתה ברצינות חושב שיש יותר טרנסיות מלקוחות? דמיין מצב בו על שירות מגעיל אותה קוקס עונה לך "לקוחות תמיד היו ותמיד יהיו, אתה מזדקן מיום ליום ויום יבוא ואתה אפילו לא תיהיה שווה 5 דקות מחיי על 300 שקל, יש תחרות רצינית אז אבחר רק לקוחות צעירים"
ההקאות לא ישנו דבר, תנו לי שם אחד של קוקס שהפסיקה לעבוד בגלל שנפלו עליה בפורום? לקוחות כמונו יש כמו זבל, ובמדינה שבא אתה לא יכול לקחת רכב וליסוע למדינה אחרת,מדינה שבא כל בן אדם שני הוא בן דוד של האחר , לפרסם תמונה שלך שמפורש שאתה "עובד" דורש סוג של אומץ שלי אישית לא יהיה לעולם.
יש פה מישהי שלא זלזלה בלקוחות שלה (פנים אל מול פנים) אף פעם, ובכל זאת מוצעים דרך ליפול עליה, אני לא חושב שזה נכון לעשות, אני חושב שלמארחת שנותנת מעצמה, במצב שבו היא יכלה בקלות להרוויח יותר עם תמונות פייק ויחס מסריח, ובכל זאת עושה מאמץ, לרדת עליה וללכלך לא נותן כלום.
הילה קצת צודקת בזה שהפורום לא ממש משפיע, אם הייתה השפעה רצינית אז הרבה קוקסיות שמקבלות פה שנים דיווחים מגעילים לא היו טסות בזכות הלקוחות לכלמיני טיולים בחול ולובשות דיור או לוי ויטון, צריך לראות את האמת, בחור שיושב באטרף חרמן ומוזמן ב2 בבוקר או מחפש קוקס לא אומר לעצמו "יש בטוח פורום שבו אדע הכל".
שוב, בארץ, גם לשירות הכי מסריח בעולם יש הכנסה מינימלית של 10.000 לחודש.
אני קורא פה משפטים כמו המשפט הבא "הילה, כל נותן שרותים בכל תחום לא משנה מה הוא יעשה תמיד יהיו כאלו
ובא לי לענות שזה עובד לשני הכיוונים ואני הייתי רוצה לראות מה היה קורה למישהו שהיה ענה דבר דומה על דיווח :
- הייתי אצל א. היא תיקתקה בטירוף והיה יחס מסריח.
- כל מקבל שרותים בכל תחום לא משנה מה הוא יעשה תמיד יהיו כאלו
שידפקו אותו וחלקם גם בצורה קצת בוטה, אין מה לעשות אלו החיים וצריך ללמוד
יחס גורר יחס, אי אםשר להקיא רעל מצד אחד (הלקוח) ולצפות שמהצד השני זה יהיה ביזיון אם יש יחס מגעיל. אבל זאת כבר בעיה של החברה הישראלית. אני אישית הייתי עם הילה, ולא היה לנו כימיה בשיט, פשוט כימית לא הייתה משיכה, למרות שיש לה תחת שהוא בין הנעימים בעולם, הכימיה לא הייתה... זה לא אומר שלא שוחחנו וזה לא אומר שלא מגיע לה כסף על השירות שקיבלתי, פשוט לא הלך וזה קורה. למה ללכת להקיא רעל אחרכך? הרי היא לא עושה משהו רע? היא בין היחידות מבחינתי (עם ג'נדר בנדר) שהן בנות אדם לפני שהן עובדות, היחידות שמתייחסות אליך כאל בן אדם שבא לקבל שירות ולא איזה ערנק מהלך שישפריץ ויביא כסף.
אני חושב שרק על זה מגיע הרבה כבוד, כי אם תקחו בחשבון את מספר החוויות המגעילות שהיו לכם אולי תגיעו לאחוז בודד מהחרא שהן אוכלות. אז יש ויגידו "אבל היא החליטה לעשות את העבודה הזאת" כן, בדיוק כמו שאפשר לומר לכם "אבל אתם החלטתם לשלם לאותו שירות מחפיר"
נאמרו פה דברים כמו "את זו שצריכה לשקול מילים, כי טרנסיות תמיד היו ותמיד יהיו, את כבר לא בחורה צעירה בואי נודה באמת, וגם התמונות מראות את זה ויש לך מתחרות רציניות, אז אל תזלזלי בחברים שעוד מפרנסים אותך, "
באמת? אתה ברצינות חושב שיש יותר טרנסיות מלקוחות? דמיין מצב בו על שירות מגעיל אותה קוקס עונה לך "לקוחות תמיד היו ותמיד יהיו, אתה מזדקן מיום ליום ויום יבוא ואתה אפילו לא תיהיה שווה 5 דקות מחיי על 300 שקל, יש תחרות רצינית אז אבחר רק לקוחות צעירים"
ההקאות לא ישנו דבר, תנו לי שם אחד של קוקס שהפסיקה לעבוד בגלל שנפלו עליה בפורום? לקוחות כמונו יש כמו זבל, ובמדינה שבא אתה לא יכול לקחת רכב וליסוע למדינה אחרת,מדינה שבא כל בן אדם שני הוא בן דוד של האחר , לפרסם תמונה שלך שמפורש שאתה "עובד" דורש סוג של אומץ שלי אישית לא יהיה לעולם.
יש פה מישהי שלא זלזלה בלקוחות שלה (פנים אל מול פנים) אף פעם, ובכל זאת מוצעים דרך ליפול עליה, אני לא חושב שזה נכון לעשות, אני חושב שלמארחת שנותנת מעצמה, במצב שבו היא יכלה בקלות להרוויח יותר עם תמונות פייק ויחס מסריח, ובכל זאת עושה מאמץ, לרדת עליה וללכלך לא נותן כלום.
25אז אולי כדאי שתשבו ותקראו היטב מה כל אחד מכם כתב עליי בפוסט, סקס עם הילה קוקסינלית ישראלית, ותראו איך אתם הייתם אלה שהברחתם והנסתם לי כל לקוח פוטנציאלי שעוד חשב לרגע לבוא בזכות השירות הטוב שלי,
תקראו טוב טוב איך תיארתם אותי שם, איך הבעתם את דעתכם על ההמראה החיצוני שלי, על נשיותי ועל מיניותי, נראה לכם שלמישהו התחשק בכלל לבוא אליי אחרי מה שהוא קרא אודותיי, אז תחשבו שוב ..
כי הייתי זאת אני שקיבלה אחר כך טלפונים ואנשים שהביעו את צערם על כך שהם היו מעוניינים להגיע, ואף ראו את תמונותיי והתרשמו לטובה אבל ברגע שקראו את מה שכתבתם פה עליי מרגע שנפתחה הדלת ותיארתם אותי, יצא להם כל החשק ..
עכשיו אולי הצלחתי להסביר מאיפה התיסכול נובע,
כי אתם רבותיי, לא תרמתם דבר וחצי דבר לפרנסתי,
זאת אני שעבדתי קשב כפליים כדי להוכיח לאנשים שאני לא איזה מפלצת עם קרניים כמו שתיארתם, ניסיתי להוציא את התמונות הכי סקסיות שניתן, ולהראות הכי במיטבי כדי לתקן את הרושם שקילקלתם
תזכירו לי מתי בדיוק פה בפורום המלצתם עליי למישהו?, לא זכור לי שמוזכר דבר כזה בכלל
ידעתי שברגע האמת כולכם תיתממו, לא חשבתי לעצמי לרגע שמישהו ירים את הכפפה וינסה להבין מאיפה כל זה מגיע, אתם הרי צדיקים ואני הפושעת הגדולה ..
ירדתם עליי מכל כיוון אפשרי, וביזיתם אותי בצורה מגעילה ביותר
נעלבתי, ויותר מזה, נגזלה ממני פרנסתי, שלא בצדק
זה לא שהיה מה לקלקל עם כל מה שנאמר פה,
אתם , למקרה שלא הבנתם, קילקלתם לי כבר מזמן, והכל ממילא היה כבר אבוד!
הבינותם???...
תקראו טוב טוב איך תיארתם אותי שם, איך הבעתם את דעתכם על ההמראה החיצוני שלי, על נשיותי ועל מיניותי, נראה לכם שלמישהו התחשק בכלל לבוא אליי אחרי מה שהוא קרא אודותיי, אז תחשבו שוב ..
כי הייתי זאת אני שקיבלה אחר כך טלפונים ואנשים שהביעו את צערם על כך שהם היו מעוניינים להגיע, ואף ראו את תמונותיי והתרשמו לטובה אבל ברגע שקראו את מה שכתבתם פה עליי מרגע שנפתחה הדלת ותיארתם אותי, יצא להם כל החשק ..
עכשיו אולי הצלחתי להסביר מאיפה התיסכול נובע,
כי אתם רבותיי, לא תרמתם דבר וחצי דבר לפרנסתי,
זאת אני שעבדתי קשב כפליים כדי להוכיח לאנשים שאני לא איזה מפלצת עם קרניים כמו שתיארתם, ניסיתי להוציא את התמונות הכי סקסיות שניתן, ולהראות הכי במיטבי כדי לתקן את הרושם שקילקלתם
תזכירו לי מתי בדיוק פה בפורום המלצתם עליי למישהו?, לא זכור לי שמוזכר דבר כזה בכלל
ידעתי שברגע האמת כולכם תיתממו, לא חשבתי לעצמי לרגע שמישהו ירים את הכפפה וינסה להבין מאיפה כל זה מגיע, אתם הרי צדיקים ואני הפושעת הגדולה ..
ירדתם עליי מכל כיוון אפשרי, וביזיתם אותי בצורה מגעילה ביותר
נעלבתי, ויותר מזה, נגזלה ממני פרנסתי, שלא בצדק
זה לא שהיה מה לקלקל עם כל מה שנאמר פה,
אתם , למקרה שלא הבנתם, קילקלתם לי כבר מזמן, והכל ממילא היה כבר אבוד!
הבינותם???...
26לא צריך לפתוח משתמש חדש בשביל להביא עוד איזה דיעה שתתמוך בך,
מי שאת בטעם שלו יבוא אלייך, ומי שלא , אז לא, חלאס כבר להתבכיין עם כל הכבוד,
אם אחד אומר עלייך שאתה טועה, אז נגיד.. אם שניים אומרים , אז כנראה כבר יש משהו , אם שלושה אומרים, אז באמת שווה לבדוק את הדרך שלך,
אני מקווה שהבנת את הרמז,
רמת הקוקס בארץ מסריחה וכך גם השירות , כל טמבל ששם פיאה חושב שהוא משהו,
ובלי קשר, הוויכוח פה לא תורם לך כלום,
27כל הפוסט הזה כבר יצא מכלל שליטה
זה כבר ברור!
דבר אחד אני מבקשת, ונראה לי שזה היה די ברור,
שאף אחד, אבל אף לא אחד ממבקרי הפורום, ובטח ובטח שלא מכותביו ומגיביו לא יגיע אליי,
אני לא אתן שירות לאפסים שהולכים ומתלכלים עליי אחר כך,
אני מעדיפה לאכול לחם עם מרגרינה ולא לראות את הפרצופים המסריחים והמכוערים שלכם
לכן תפרנסו את האחרות
את אלה שלא רואות אתכם ממטר
זו הרמה שלכם וזה מה שמגיע לכם
שיבזו אתכם
תתביישו !!!!
זה כבר ברור!
דבר אחד אני מבקשת, ונראה לי שזה היה די ברור,
שאף אחד, אבל אף לא אחד ממבקרי הפורום, ובטח ובטח שלא מכותביו ומגיביו לא יגיע אליי,
אני לא אתן שירות לאפסים שהולכים ומתלכלים עליי אחר כך,
אני מעדיפה לאכול לחם עם מרגרינה ולא לראות את הפרצופים המסריחים והמכוערים שלכם
לכן תפרנסו את האחרות
את אלה שלא רואות אתכם ממטר
זו הרמה שלכם וזה מה שמגיע לכם
שיבזו אתכם
תתביישו !!!!
28מצחיק שהמשתמש שהגיב לראשונה ממש מזכיר את סגנון הכתיבה של הילה ורץ מיד להגיב בתאונה שהוא קורא כאן אך בחר רק הפעם להגיב לראשונה
אבל היי מה שעושה לך את זה
29[QUOTE=הילה קוקס]אז אולי כדאי שתשבו ותקראו היטב מה כל אחד מכם כתב עליי בפוסט, סקס עם הילה קוקסינלית ישראלית, ותראו איך אתם הייתם אלה שהברחתם והנסתם לי כל לקוח פוטנציאלי שעוד חשב לרגע לבוא בזכות השירות הטוב שלי,
[/QUOTE]
[/QUOTE]
הילה, לגמרי לא ברור לי על מה התלונות. קראתי כעת את כל התגובות והדיווחים בשרשור אודותייך "סקס עם הילה קוקסינלית ישראלית" ומצאתי (בהערכה) כי כ-98% מהדיווחים הם חיוביים.
גם אלה שהביעו דעתם על המראה החיצוני - לכאן או לכאן - עשו זאת בדיווחים חיוביים.
השרשור אודותיך לא נותן לך שום סיבה להתלונן.
המגביה עוף - ירחיק ראות
30באמת ?? כל הדיווחים עליי היו טובים? ונעשו בתום לב ולא מרוע ??
אני קראתי תגובות של :
goldstar
Harley
perv98
Bilbo החצוף
גוני120
ותיקק האפס
וtommy
ונעלבתי, גם בשבילם אבל בעיקר בשבילי
תיאורים כמו, אסירה בכלא??? וואט דה פאק?
ועוד כהנה וכהנה מחמאות והשמצות ...
נכון, צודק, כולם דיברו על שירות טוב, (זה ידוע, אני לא מקבלת כסף לחינם, אני מפנקת, ומהלב)וגם חובבת סקס, זה כבר ידוע ...
אבל השתמשו פה בביטויים שהשאירו אותי פעורת פה, ובעיקר, מאוד מאוד נעלבת
זכותי המלאה להיעלב, איזה עוד ברירה הותרתם לי ?
הייתם רוצים לחשוב שארץ למנתח פלסטי, רק שאני רצתי לפסיכולוגית כדי לפרוק שם את כל מה שהצטבר אצלי בעקבות מה שקראתי...
היה עדיף לי שתיכתבו איזו כוסית על אני ואיך השפרצתם רק מלראות אותי ושנתתי לכם שירות אפס, מאשר לקרוא את הלהיפך,
מעטים מאוד יגיעו בגלל שירות טוב,
כל השאר ילכו רק למי שהיא פצצת על, או לפחות מדווחת ככזו
אז אני לא פצצת על אבל אם הייתם טורחים לדווח עליי ככזאת, זה היה משמח גם אותי וגם את הכיס שלי
אתם מחרימים אותי ???
לא לא לא רבותיי, זאת אני שמחרימה אתכם, חד משמעית !!!
מבחינתי חברי הפורום יכולים לראות עצמם מוחרמים ולהדיר את כף רגלם מביתי !
אני קראתי תגובות של :
goldstar
Harley
perv98
Bilbo החצוף
גוני120
ותיקק האפס
וtommy
ונעלבתי, גם בשבילם אבל בעיקר בשבילי
תיאורים כמו, אסירה בכלא??? וואט דה פאק?
ועוד כהנה וכהנה מחמאות והשמצות ...
נכון, צודק, כולם דיברו על שירות טוב, (זה ידוע, אני לא מקבלת כסף לחינם, אני מפנקת, ומהלב)וגם חובבת סקס, זה כבר ידוע ...
אבל השתמשו פה בביטויים שהשאירו אותי פעורת פה, ובעיקר, מאוד מאוד נעלבת
זכותי המלאה להיעלב, איזה עוד ברירה הותרתם לי ?
הייתם רוצים לחשוב שארץ למנתח פלסטי, רק שאני רצתי לפסיכולוגית כדי לפרוק שם את כל מה שהצטבר אצלי בעקבות מה שקראתי...
היה עדיף לי שתיכתבו איזו כוסית על אני ואיך השפרצתם רק מלראות אותי ושנתתי לכם שירות אפס, מאשר לקרוא את הלהיפך,
מעטים מאוד יגיעו בגלל שירות טוב,
כל השאר ילכו רק למי שהיא פצצת על, או לפחות מדווחת ככזו
אז אני לא פצצת על אבל אם הייתם טורחים לדווח עליי ככזאת, זה היה משמח גם אותי וגם את הכיס שלי
אתם מחרימים אותי ???
לא לא לא רבותיי, זאת אני שמחרימה אתכם, חד משמעית !!!
מבחינתי חברי הפורום יכולים לראות עצמם מוחרמים ולהדיר את כף רגלם מביתי !