כ אזהרה:מוהליבר ראשלצ אווה לא שווה שקל, - סקס אדיר

אזהרה:מוהליבר ראשלצ אווה לא שווה שקל,

1
טוב אז היום התקשרתי ל"מוקד " בראשון , ונאמר לי כי אווה נמצאת, אני מכיר אותה כי נישנשתי אותה פעמיים,

אז אמרתי יאללה נו, היא זכורה לי לטובה (בא נגיד לא אסון מהלך שזה כבר משהו), סחבק מגיע בשעת בוקר מאורחת, והופ סחבק בשטח האוייב.

עליי לציין שהייתי שם ביום שישי האחרון, והיתה שם דבחה כזו , זיון סביר, מתקתקת כמו כולן, אבל נהנתי היה חיכוך סבבה, ציון לא להיט אבל נסבל,
אמרה בודי מסאג' 200 ושאין סקס, היא באמת חושבת שהיא תעבוד על שועל זיונים וותיקק שכמוני, ישר אחורה פנה, בסוף הסכימה כמו גדולה לזיון ב 200 , חברים יש גבול לחוצפה.

בחזרה לאווצ'קה, אווה פותחת את הדלת, ומשהו אמר לי שהיא תתקתק אותי יתר על המידה, וכרגיל כשאני לא שומע לחוש שלי , אז אני מפסיד.

כמובן אפילו אמירת שלום בסיסית (בסיסי בשבילי קריצה) לא היה אפשר עד שעברו המזומנים,

היא לא כלכך היתה נעימה, ביקשתי מציצה (כמובן גומי) והיא מצצה ועשתה טובה, אחרי חצי דקה נו אתה גומר? אם לא תעשה ביד,

אמרתי טוב יאללה זיון, והכי קטע שהיא אומרת לי שזה או מציצה או זיון כועסכועס, נו בטח איזה עוד חוקים דבילים יש להם ?

התווכחות קטנה, הזין התחיל להתקפל, ואז אמרתי טוב נו חיכוך על התחת עם שמן זה תמיד עובד, ואכן כך היה ,

התבעסתי , אבל לפחות לא יצאתי עם מטען חורג.

מסקנות
GFE ציון מינוס והרבה...כועסכועסכועסכועסכועסכועס
יחס ציון מינוס והרבה...כועסכועסכועסכועסכועסכועס
האם אחזור לאווה? סעאמ עמאק רק אם אני אתחלק על השכל.

הערה: הבנות מתחלפות שם, יצא לי לראות שם אחת משתמשתנרקומנית כבדה אבל אחושרמוטה כבדה, , החוש שלי אמר לי שגם לחרבן לה לתוך הפה היא היתה מסכימה , מבולבלמבולבלמבולבלמבולבלמבולבל

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”