כ פרטית בבת ים - סקס אדיר

פרטית בבת ים

1
ד
כשיצאתי מהממקלחת כבר חיכתה על המיטה בתחתוני חוטיני סקסיים בלבד.

עוד קצת נשיקות ומישושים ועברנו למציצה מקונדמת ):

מציצה טובה וממושכת עברה לרימינג, ואז ביקשתי שתעבור ל69 ותוך כדי המציצה שלה התחתלתי לעבוד על השבלול שלה.(מריחה טוב ונקייה אם תשאלו)

הרגשתי שאני חייב להירגע כי אחרת אני מבזבז כבר את הפעם הראשונה משכתי אותה אליי והמשכנו בצרפתיות וגיפופים.

העלתי אותה אליי והיא התחילה לרכב לאחר כמה דקות עברנו לדוגי וגמירה ראשונה על התחת המדהים שלה.

מקלחת סיגריה וקצת מנוחה והיא כבר התחילה את העבודה של להעמיד לקראת הסיבוב השני.

לקח קצת זמן אבל השקיעה עד שהוא היה מוכן לעבודה עברנו למיסיונרית כמה דקות ואז שוב לדוגי הפעם אנאלי.

אני חייב לציין שהמראה של הישבן שלה בדוגי הוא אחד החביבים עליי.

אחרי כמה דקות הרגשתי שאני עומד לגמור הורדתי את הגומי ונתתי לה למצוץ עד שגמרתי לה על הפנים.

סיגריה מקלחת וסיימנו את החגיגה נפרדה בנשיקה וביקשה שאחזור.

אז מה היה לנו פה??

מראה- לדעתי בת 25-30 , יותר לכיוון 30, לא גבוהה כל כך, פנים רגילות.

שירות- מעולה מהשיחה ותוך כדי הביקור. מחייכת משחקת אותה נהנית תוך כדי(לא בהגזמה) ונותנת שירות של חברה אמיתית כולל נשיקות ומזמוזים.

מציצה-בינונית.לוקחת את הזמן ולא ממהרת.

מחיר- 300 לדעתי סביר.

לסיכום- אחלה ביקור יצאתי בהרגשה שהייתה שווה את המחיר.

טלפון בפרטי למי שמעוניין.

פרטית בבת ים

6
דיווח נחמד בשביל פעם ראשונה. ארשה לשתף אותך שמניסיוני על כך שהרבה חברים ירצו יותר פירוט, למשל על המראה (חזה, גוף), אך בעיקר ציון של החסרונות, כי יתרונות הבנתי שיש למכביר "שירות- מעולה", "מציצה טובה וממושכת", "התחת המדהים" וכו'. גם אשמח להבין איך הגעת עליה ולמה לא לפרסם את הטלפון, כיוון שמספר הטלפון גם מאשפר לנו לערוך חיפוש, וגם מאפשר לזהות באיזו בחורה מדובר במקום לפתוח מספר שרשורים על אותו בחורה וכו'.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”