כ אזהרה לגבי הבורסה ! - סקס אדיר

אזהרה לגבי הבורסה !

1
לא מזמן חזרה להסתובב שם קוקסינלית שטוענת שהיא בחורה (זאת שמתלבשת כמו דתייה). אני יכול לומר לכם ב- 99% שהיא קוקסינלית צברתי ידע וניסיון רב בנושא ובניגוד לכריסטינה בחוף הצוק שאיתה יש ספק, עם הבחורה הזאת שקוראת לעצמה יעל ובעבר (לפני כחצי שנה) קראה לעצמה גלית אין לי ספק שהיא קוקסינלית שעשתה ניתוח להסרת איבר המין הגברי ואולי גם עוד כמה ניתוחים.
לצערי הרב כמעט נפלתי בפח והעלתי אותה ביקשה מאה שקל ז+מ אמרתי יקר (לאורך כל הזמן היה בה משהו שלא נראה לי נשי אך בכל זאת קיוויתי שאני מתבדה) הסכימה לשתי גמירות במאה. נסענו לחניון היא אומרת שהיא מזדיינת רק במושב הקידמית, לא מוכנה להתפשט לגמרי, הציצי הקטן שלה היא בקושי חושפת אותו, לא נותנת לראות את הכוס כמו שצריך. כל הזמן יש הרגשה כאילו מסתירה משהו. בכל מקרה זין איו לה בוודאות את זה בדקתי אבל אני בטוח שהיא עשתה ניתוח וזאת גם הסיבה שמבקשת שלא יחדרו לה חזק כי יש לה כוס קטן. כמו כן שחדרתי לה הרגשתי כוס מאוד מוזר משהו לא טבעי ויש לי ניסיון בנושא הזה אז החלטתי להפסיק כי זה כבר היה מוגזם אז הורדתי אותה.
לאחר שהורדתי אותה התייעצתי עם עוד כמה אנשים שהסכימו איתי שהיא מחשידה מאוד והם גם חושבים שהיא קוקסינל אפילו בלי ששאלתי אותם מה שמחזק עוד יותר את טענתי.
הסיבות העיקריות שבגללן אני חושד בה הן כי היא מתלבשת כמו דתייה כאילו מסתירה משהו ובקושי מורידה בגדים בזיון, מוכנה להזדיין רק במושב הקדמי ורק אחרי הרבה שיכנועים עברה אחורה שגם שם בקושי נתנה לעשות משהו (היא בעצמה רוצה להכניס את הזין).
הפרצוף שלה נראה לא טבעי ושהיא מחייכת נראית קצת גברית מה גם שיש לה פאה ואני לא רואה סיבה שבחורה תשים פאה.
מה שגרם לי להיות עוד יותר בטוח זה האצבעות שלה בידיים שזה דבר שאי אפשר לנתח ויש לה אצבעות גבריות לדעתי. את האצבעות ברגליים היא מסתירה בנעליים כך שלא ניתן לראות.
לא רואה סיבה שבחורה תתלבש ככה.
גם כשהייתי מוכן להכפיל את הסכום בכדי שתתפשט לגמרי ותרים רגליים למעלה שאני יוכל לראות את הכוס היא לא הסכימה ככה שכנראה שהיא מפחדת שאני ישים לב שהוא לא אמיתי.
מבקשת לא לזיין חזק. הכוס שלה מאוד מאוד מוזר אני מאמין שהוא מנותח.
בקיצור אני מציע לכם להזהר ממנה אם אתם לא בעניין של קוקסינלים אני עשיתי בדיקה רצינית, שאלתי והתייעצתי עם המון אנשים שחלקם היו איתה וחלקם רק דיברו לפני שפירסמתי את הפוסט הזה בכדי לא להטעות סתם ואני מציע לכם להיזהר ממנה.
יעל נמצאת שם כמעט כל יום בדרך כלל שמתי לב שהיא נמצאת בין 23:00-04:00 בערך ראו הוזהרתם !

אזהרה לגבי הבורסה !

2
ידוע
העלתי אותה לקחה אותי לחנייה צדדית
כל הדרך נוגעת לי בזין כאילו היא רוצה שאני יתחרמן והמוח שלי יבחרח
רציתי לזיין אותה מאחורה לא הסכימה
אז התחלתי לנסות להגיד לה שתראה לי את הכוח שהוא אמיתי
היא לקחה את היד שלי והעבירה אותה מהר על הכוס בלי שהרגשתי כלום
אז הבנתי שמשהו מסריח ישר העפתי אותה

אזהרה לגבי הבורסה !

3
כן אחי גם לי היא עשתה אותו דבר נגעה לי בזין מנסה לחרמן אותי הבת זונה ואותה דבר ביקשתי להרגיש את הכוס לראות אותו שתפתח רגיליים משהו והיא לקחה לי את היד נותנת לגעת אני אומר לה תני לגעת לבד תעיפי את היד היא לא מוכנה... בקיצור זה הדליק לי נורה ובחדירה הבנתי כבר שאכלתי אותה זה כוס לא תקין.

אם אתה אומר שזה ידוע אז אני לא מבין איך אף אחד לא דיווח עד עכשיו כי יש הרבה מאוד אנשים שזה יציל אותם עכשיו כי יצא לי לראות עוד כמה מסכנים שהעלו אותה ובסך הכל היא כמעט כל יום שם ככה שאני מאמין שללא מעט מחברי הפורום יצא לשוחח איתה..

אני לא מבין איך לא דיווחו עליה לפני זה היה יכול להציל אותי ועוד הרבה מאוד אנשים ! לפחות עכשיו אני מקווה שזה יעזור ..

מה שעצוב זה לא הכסף שהלך אלא העובדה שזה קוקסינל ..Dead

UMA2014-03-04 19:22:29

אזהרה לגבי הבורסה !

4
נשמה מה אתה בוכה שזה קוקסינל גם כריסטינה מנותחת ולא היה לך תלונות על הנושא.... ברור שהכוס הוא שונה אצל מנותחות
נשמה קוקסינלים נראים יותר טוב מבחורות אלוהים ישמור ועכשיו שהם כבר מנותחים מה יהיה....בסוף כול הקוקסינלים ינותחו על חשבון הכסף שהם עושים עלינו ולאחר הניתוח יגידו שהם נשים כמו כריסטינה ....למרות שחברה לא להתבלבל הקול שלה והידיים והכוס המנותח שלה יכול להסגיר אותה יופי

אזהרה לגבי הבורסה !

7
אח שלי בדוק כריסטינה מנותחת, מבנה עצמות ידיים רגליים ניתוח אף חזה סיליקון אחד הקטנים וזה לא טיבעי אלא אם כן נולדה שטוחה (כמו כול הגברים)

תנסה לרדת לה או לנשק אותה....אחי מנותחת דרך אגב היא ערביה נוצריה מלונדון

הקעקוע על הגב בערבית אחי

טרנגנדרית אמיתית כפרה ואחד הטובות ביותר ...אבל גבר תמיד גבר כפרה

תהנה אם אתה אוהב את הג'אנר כמו כן יש לך את גואל בצד השני כוסית בלונדינית חזה אש מנותחת ....בוסף כולנו נזיין גברים שהפכו לנשים שנראות טוב יותר מהבחורות הקיימות.....אם בחורה אמיתית אחי לך לנינה גוף מדהים מציצה יותר נכון יניקה מגן עדן

אזהרה לגבי הבורסה !

8
נפלתי אתמול בבורסה עם הקוקסינל הזה...עאלק דתיה...
עברתי שם כמה פעמים ולא העליתי אותה אבל הפעם אחרי ערב קשה עם אשתי הייתי עצבני ולא חשבתי מהראש אלא מהזין..
אין לה כוס ולא בטיח...היא מכניסה את הזין בין האצבעות שלה עם קרם ובין הרגליים, דברים שהיינו קונים בגיל 16, אבל אני רק רציתי לגמור ולהעיף אותה מהאוטו אז לא אמרתי כלום, כי לפני זה עשתה לי סרט וצעקות באוטו כשאמרתי לה תורידי קצת את התתתון כדי שאוכל לגעת ...אז היא השתוללה..."מה אתה חושב שיש לי זין" "אני לא קוקסינל" "כולכם גברים מפגרים שחושבים שאני קוקסינל" , קלטתי שהיא מחופפת ורק רציתי לגמור ולעוף..
בזבוז זמן וכסף
אני מזיין משמע אני קיים
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”