כ מכללת קי - סקס אדיר

מכללת קי

1
היום עברתי ממכלת קיי והבחנתי בבחורה שמנה עם חצאית שעומדת ליד רכב מסוג יונדאי ישן שיערה היה שחור ופנים נחמדות אני כמעט בטוח שהיא בחורה עובדת זאת לא פעם ראשונה שאני רואה אותה אבל משום מה היא תמיד עומדת ליד הרכב כשנמצא בו בחור מבוגר שהוא כנראה הסרסור .. מישהו יכול לשפוך אור ?

ביג דיק.

מכללת קי

6
טוב אז אתמול בערב....סביבות 19-21 הבלונדה המפורסמת חזרה לכיכר שמול מכללת קיי.

חצאית מיני...מגפיים....ביקשה מאתיים שח.

לא היה לי זמן לנסות.....אך בהחלט שווה לעדכן שהיא חזרה שם לעניינים.

מכללת קי

7
כן ראיתי אותה לפני כמה שבועות אבל אז נעלמו עקבותיה..פעם היא עבדה באופן קבוע 3 פעמים בשבוע היום אם תתפוס אותה פעם בחודש זה במצב טוב. היא באמת נראית מעולה + שווה כל שקל. אותי היא כבר מכירה אבל היא די מסננת לא עולה עם כל אחד.

yosi2014-03-29 11:04:52
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

מכללת קי

8
עברתי באזור מכללת קיי אתמול עם רדת החשיכה בשבע וחצי וראיתי את הבלונדה עם המגפיים. ביקשה 200 אז המשכתי הלאה. מאוחר יותר בשעה 9 הייתי בעיר העתיקה אז הצצתי מה קורה באזור מלון אביב. הרחוב נראה נטוש לחלוטין ולא נראתה שום פעילות.

מכללת קי

9
אתמול במקרה הייתי אחרי 8 ליד מכללת קיי ולא ראיתי שם שום בלונדה..
אני כבר כמה ימים מנסה לאתר את השעות או את הימים שלה ולא מצליח.
כנראה שהיא נמצאת שם ממש מוקדם בין 7 ל 8 כי כמה פעמים הייתי אחרי 8 וללא הצלחה.
אם מישהו ייתקל בה אשמח אם תדווחו כאן.

[QUOTE=הלקוח]עברתי באזור מכללת קיי אתמול עם רדת החשיכה בשבע וחצי וראיתי את הבלונדה עם המגפיים. ביקשה 200 אז המשכתי הלאה. מאוחר יותר בשעה 9 הייתי בעיר העתיקה אז הצצתי מה קורה באזור מלון אביב. הרחוב נראה נטוש לחלוטין ולא נראתה שום פעילות. [/QUOTE]

מכללת קי

10
לגבי מלון אביב עברתי ליד מקום כמה פעמים וראיתי שזה פעיל רק בשעות הבוקר עד הצהריים וסחורה ממש תת רמה.
בלילה חוץ מסודנים אין שם מה לחפש.
אף בחורה נורמלית לא תעבוד שם בערב ליד כל הסודנים סיכון גבוה מדי.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”