כ כבוד לפורום ! ליאונה עם החזה הענק ... בפיפ שואו - דף 10 - סקס אדיר

כבוד לפורום ! ליאונה עם החזה הענק ... בפיפ שואו

91
לא נראה לי שמישהו אחד בכל השירשור כתב שהיא יפה, כתבו שהיא נחמדה וכנראה שהגעת ביום הלא נכון שלה. חוץ מיזה ההיגיון אומר שבחורה שיש לה חזה מידה 10 היא לא רזה בכלל כי היא תצטרך פיגומים להחזיק אותו..
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות

92
אז כמו תמיד האמת מונחת היכן שהו באמצע...
בעקבות ההמלצות כאן הייתי היום לראשונה עם ליאונה בברזילי 9.
להגיד עליה שהיא מגעילה יהיה חטא גדול מצד שני חטובה גם לא בדיוק מתאר אותה הייטב.
מדובר על אישה מבוגרת שללא ספק היית כוסית רצינית בצעירותה אבל כעת המימדים תפחו...
ליאונה היא אישה מלאה כאשר הנקודה הבעייתית בעיקר היא בטן משמעותית אבל ופה מגיע אבל גדול הגוף שלה נותר חלק ונעים וכמובן גולת הכותרת החזה שלה שהוא לא פחות מפלא !
אני באתי מוכן לתיקתוק ותאכלס יצאתי מבסוט ליאונה כמובן לא חייכה לרגע אבל הריקוד היה סקסי והמציצה טובה.
כאשר הבחורה מתייצבת עם ישבנה הדורש אי אפשר שלא לעוט עליה כמו ילד חרמן ולזיין אותה בחוזקה רק כדי לשמוע את הצלילה הנפלא של שדיה נחבטים זה לזה...
הקיצר אני אשוב בחזרה... בלי ציפיות בשמיים... אבל עם חזון ;-)

97
המלצה קטנה בקשר למיקום:
הרחוב אומנם לא עמוס ואפשר למצוא הפוגות שאין בו כמעט תנועת אנשים (בית הקפה הסמוך/AM-PM)... אך עדייו לא נעים.
לכן, עדיף להתקשר ולבקש את הקוד לבניין שנמצא מצד ימין לפיפ שואו. כך תוכל להכנס מהדלת האחורית בלי שכולם יראו אותך (וככה גם תצא).
*לצערי אין לי את הקוד בנמצא כי מחקתי אותו מיוזמתי

אם בליאונה עסקינן, אל תסתנוור מגודל הציץ שלה.
יש שם בחורה נוספת שמאוד חמודה ולא חמוצה כמו ליאונה.
היא מלאונת בצורה סבבה לגמרי, ציצים דיי גדולים, נותנת לגעת חופשי, גונחת ומזייפת והיא לדעתי דווקא הייתה בחירה עדיפה מליאונה.
מחיר: 170 ש"ח לריקודון סקסי, חיכוך בעמידה, גניחות ומילות זנותיות, טיט פאק, שפשופים, מציצה מקונדמת שכללה שיניים, זיון בישיבה עמידה ובמהופך, ליקוקי פטמות ועוד... (כוס מים כלולה במחיר)

99
ליאונה באמת נפילה. הייתה אצלה לפני חודשיים. קרה כמו קרחון מסיביר ורק מסתכלת עליך עם פרצוף תחת, כאילו שעשית לה משהו רע. ממש לא ממליץ עליה. בטוח תמצאו בנות הרבה יותר טובות ממנה בכל מקום אחר.
״זמן זה כסף״

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”