כ נועה מאהבת תל אביבית בעלת חזה גדול - דף 23 - סקס אדיר

נועה מאהבת תל אביבית בעלת חזה גדול

221
בלי לחשב יותר מדי אני בטוח ששרפתי במהלך שנותי כצרכן מין בתשלום סכומי עתק, עוד לא קרה לי מעולם שבחורה עובדת סבלה איתי או סירבה לקבל אותי, ההפך. איכשהו עם נועה במשך זמן ארוך ביותר של ניסיונות מצידי לקבוע פגישה, מעל לחצי שנה אפשר לאמר, הדבר לא יוצא לפועל, ולא נראה לי שהיא הפסיקה לעבוד או משהו.
יגידו לי שזה פתטי ושיש עוד כמוה וכו'. לא חושב שיש עוד מישהי שנראית כמוהה לפחות לפי התמונות ולפי הדיווחים. וזה קצת מבאס שעם מי שאתה הכי רוצה זה לא יוצא:-)
לציין שאני בן 28 שכנראה זו הסיבה להתחמקות ... לא חבל?

222
[QUOTE=paket] בלי לחשב יותר מדי אני בטוח ששרפתי במהלך שנותי כצרכן מין בתשלום סכומי עתק, עוד לא קרה לי מעולם שבחורה עובדת סבלה איתי או סירבה לקבל אותי, ההפך. איכשהו עם נועה במשך זמן ארוך ביותר של ניסיונות מצידי לקבוע פגישה, מעל לחצי שנה אפשר לאמר, הדבר לא יוצא לפועל, ולא נראה לי שהיא הפסיקה לעבוד או משהו.
יגידו לי שזה פתטי ושיש עוד כמוה וכו'. לא חושב שיש עוד מישהי שנראית כמוהה לפחות לפי התמונות ולפי הדיווחים. וזה קצת מבאס שעם מי שאתה הכי רוצה זה לא יוצא:-)
לציין שאני בן 28 שכנראה זו הסיבה להתחמקות ... לא חבל? [/QUOTE]

היי,
עד ה23/3 למרץ הייתי במגבלת זמן הרבה מעבר לרגיל וגם כתבתי את זה בפורום,
אני עושה עוד דברים וגם ברגיל אני לא כל היום בבית .
יש לי מבקרים בגילך, בתקופות שיש לי פחות זמן אני נותת עדיפות לחברים שכבר היו פה.
מוזמן להתקשר אלי
שבת מעולה.
Tongue

מאהבת תל אביבית2014-03-30 12:05:14
ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו: התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית

223
תמונות ממש יפות נועה.קריצה אין עלייך תמיד!.. Heart
בעלת החזה הגדול היפה העדין המלהיב Hug
כל פעם מפתיעה אותנו בתמונות מקסימות...

יופי לשמוע שאת בסדר ועדיין נמצאת בפורום,כי חזרתי מהפסקה ארוכה קצת ולא מצאתי רוב החברים שאני מכיר אישית.הלכו לאיבוד מבולבל או יצאו לפנסייה מוקדמת.
ערב טוב לכולם כולל כמובן נועה הכוסית. אצבע למעלה

תמיד בשטח למען כולם.

225
[QUOTE=אבשלום]וואלק, יא חתיך, איך נעלמת לנו כל כך הרבה זמן??[/QUOTE]
תהיה בריא אחי היקר אבשלום...גם אני שמחתי לראות אותך כאן אחרי תקופה ארוכה.
מה אגיד לך! לפעמים לא כל החלומות שלנו מיתגשמים!.
ניסיתי דרך אחרת עם נשים והיא אירוסים ושידוכים רשמית..
עשיתי שידוכים שתי פעמים,כל פעם עם מישהיי אחרת. ובסוף לא הלך לי עם שתייהן.
חזרתי רווק כמו שהייתי, הטעות לא ממני היתה, אלה שנפלתי עם שתי נשים שכל אחת רוצה לשלוט בי כמו שהיא רוצה.

חזרתי רווק,שובב,חתיך כמו שהייתי, כניראה הגורל שלי כתוב אחרת וצריך להאמין בו..
המזל לא שיחק לצידי במשך כל התקופה הארוכה...באתי רשמית להיתחתן! לבנות קשרים רצינים, ולנסות מה זאת המילה שניקראת ''אהבה'' ...רציתי לדעת מה פירוש המילה הזאת!!. מה היא אומרת? א.ה.ב.ה !. האם לנסות אותה כל כך קשה!.
כניראה המזל לא תמיד משחק לכולנו...

הנה אני היום חזרתי לעולם הזונות ,,העולם הסודי,שרובינו נמצאים בו היום.
אני לא כועס!. ולא עצוב!... אני מרוצה מהמצב שלי היום, איך אומרים! הישלמתי עם הגורל שלי... ''בחרתי בחיים''.

איך אומרים!. הכל לטובה....מקווה שיהיה לכולנו כאן רק טוב ושמחות.

תמיד בשטח למען כולם.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”