סיוון מדהימה פתח תקווה
24בכלל לא מדהימה טיפול פשוט תקתקני 25 דקות בחוץ
250 שח
לא שווה לא מציאה בזמן טיפול כול הז מן עונה לשחות
תן בין השתים ותגיע לשדיים
סיוון מדהימה פתח תקווה
26שלום לכולם.
אני ביקרתי אותה מספר פעמים (יותר מעשר) בשנה האחרונה.
היא בהחלט מתחת לגיל 30. ישראלית ממוצא מזרח אירופאי (רוסיה?). יפה לדעתי - עינים כחולות. בהירה. קצת ג'ינג'ית קצת בלונדינית - בלונדג'ינג'ית... רזה (לטעמי רזה מידי). חזה יפה. זקוף. בינוני לכיוון הקטן. ערומה לגמרי בזמן העיסוי. עולה עליך בשלב הנעים ויושבת על הרגלים שלך. אפשר לגעת בכל הגוף אך לא למטה. היא ותיקה בתחום. יודעת בדיוק את העבודה.
חדרון קטן. מקלחת נקיה. כניסה קצת בעיתית - חניה של משרדים - כולל קעקועים ומספרה - יושבים לעיתים שם אנשים לסיגריה.
מסחינת זמנים - חצי שעה גג ל 250 ש"ח. המחיר בגלל הגיל הנמוך (מתחת ל 30).
סיכום: עיסוי טוב עם נעים בסוף עתיר בנסיון. אין נשיקות. קצת מכאנית. עירום מלא ללא אצבעות מטה. 250 ש"ח כניסה לא הכי דיסקרטית.
בפתח תקוה המבאסץ אחץ מהשוות. לבוא במיוחד - לא בטוח בכלל
סיוון מדהימה פתח תקווה
28באיזה שעות מומלץ להתקשר אליה?
כי במשך 4 שעות שלי בפתח תקווה היא לא ענתה..לא מחסוי ולא מגלוי.
אולי נתאם מולה ב-SMS?
סיוון מדהימה פתח תקווה
30שלום לכולם,
דיווח שלי לביקור אצל העלמה:
התעריף: 250 ש"ח ל-40 דקות.
מראה: נאה, בסגנון בת-השכן.
גוף: נשי קלאסי. לא רזה אבל ממש לא שמנה. חזה יפה ותחת מוצק ועסיסי. אהבתי!
הטיפול: מקלחונת, מסז' נחמד, עירום מלא, בודי חלקי ועבודת יד בכמה תנוחות.
אהבתי:
1. המראה שלה.
2. מאוד נחמדה ולא תקתקנית. לקראת סיום בקשתי הארכה - קבלתי כי לא היה לקוח אחרי ולא דובר על התשלום עבור הארכה. בסוף שאלתי כמה מגיע עבור תוספת הזמן? ענתה: כמה שאתה חושב. נתתי עוד 100.
3. חברותית וקשובה לרצונות ולתנוחות המועדפות.
פחות אהבתי:
1. עבודת היד נראית קצת מיכאנית. היה רצוי להוסיף קצת "זויות" סקסיות תוך כדי. כמו למשל, מבט בעיניים (שלי מאוד הפריע שלא היה תוך כדי), קצת תנועות גוף סקסיות במקביל לשפשוף וכו'.
לסיכום:
מבחינתי (אני מאלו שלוקח להם זמן וגירוי עד לפורקן) היא פוטנציאל לא לגמרי ממומש. אני לקוח "קשה" שדורש השקעה אינטנסיבית :)
אדגום שוב אולי עם הזמן תיווצר כימיה טובה יותר.
דיווח שלי לביקור אצל העלמה:
התעריף: 250 ש"ח ל-40 דקות.
מראה: נאה, בסגנון בת-השכן.
גוף: נשי קלאסי. לא רזה אבל ממש לא שמנה. חזה יפה ותחת מוצק ועסיסי. אהבתי!
הטיפול: מקלחונת, מסז' נחמד, עירום מלא, בודי חלקי ועבודת יד בכמה תנוחות.
אהבתי:
1. המראה שלה.
2. מאוד נחמדה ולא תקתקנית. לקראת סיום בקשתי הארכה - קבלתי כי לא היה לקוח אחרי ולא דובר על התשלום עבור הארכה. בסוף שאלתי כמה מגיע עבור תוספת הזמן? ענתה: כמה שאתה חושב. נתתי עוד 100.
3. חברותית וקשובה לרצונות ולתנוחות המועדפות.
פחות אהבתי:
1. עבודת היד נראית קצת מיכאנית. היה רצוי להוסיף קצת "זויות" סקסיות תוך כדי. כמו למשל, מבט בעיניים (שלי מאוד הפריע שלא היה תוך כדי), קצת תנועות גוף סקסיות במקביל לשפשוף וכו'.
לסיכום:
מבחינתי (אני מאלו שלוקח להם זמן וגירוי עד לפורקן) היא פוטנציאל לא לגמרי ממומש. אני לקוח "קשה" שדורש השקעה אינטנסיבית :)
אדגום שוב אולי עם הזמן תיווצר כימיה טובה יותר.