כ ספא האורגים בחולון - סקס אדיר

ספא האורגים בחולון

1
בעבר הייתי מדי פעם מבקר במקום (בתקופת עדן).

אתמול הסתובבתי קצת באיזור ואמרתי ניכנס.

חיפשתי את הפרסום שלהם אבל לא מצאתי פה באתר (רציתי לברר מי עובדות) ולא באתרים האחרים.

כשנכנסתי שאלו אותי איך הגעתי למקום בפליאה, ורק כשעניתי שבעבר הייתי נחה דעתם.

שאלה למכירי המקום (אני זוכר שבעל המקום פעם היה כותב פה אז אם הוא קורא השאלה גם אליו) :

למה מקום שנראה מושקע (Sugar Daddy לדעתי לא נופל ברמת המקום מהמקום ההוא שגובה 400)

פועל כמעט בחשאי, ומתפלא כשאנשים מגיעים?

מי שמאונן לא מזיין

ספא האורגים בחולון

2
שלום לך Never, אני ממכירי ומבקרי המקום הותיקים,
לא יודע למה הסקת שהמקום פועל בחשאי. יש לו הרבה לקוחות ותיקים, והוא עדיין מפרסם. לא נראה לי הגיוני שהתפלאו שבאת, אולי סתם לא מכירים אותך ( אתה בעצמך מספר שלא היית שם מאז ימי עדן, זה היה מזמן...), אז ניסו לברר איך הגעת. אגב, רגע של נוסטלגיה: אני זוכר את הפעם הראשונה שהגעתי לשם, בעקבות כל הדיווחים של הז'ונגלר על טופז, בר התימניה ועדן. עד אז הכרתי רק מקומות בתל אביב, ופתאום נהייתי לקוח קבוע של המקום!
מחפש את הדבר האמיתי!

ספא האורגים בחולון

3
אבשלום המקום אכן אחד המקומות המושקעים והנקיים.

חיפשתי בכל האתרים מודעה שלהם ולא מצאתי.

אשמח אם תתן המלצה על מישהי בסגנון של עדן (מתגלשת)

אני יודע מה חוויתי הן מאד היו חשדניות וחזרו 3 פעמים על זה שאין שם שירותי סקס למרות שלא ביקשתי בכלל...

מי שמאונן לא מזיין

ספא האורגים בחולון

5
אולי אחים שלו צודק, אולי אמרת או עשית משהו שעורר את חשדם, לא יודע...
בכל אופן, לא ידוע לי כרגע על מישהי בסגנון של עדן שנמצאת שם. כעיקרון אני ממליץ על טופז ועל קאתי, שנמצאות שם מזמן, והטיפולים שלהן טובים בעיני.
מחפש את הדבר האמיתי!

ספא האורגים בחולון

9
שמעו חברים, קודם כל משוגע לעיסוי - כמו שאומר דוד, המקום אכן מושקע ולא תקתוקיה כמו שטענת, ודוד - עם כל הכבוד לדעתך, גם אם לקוח אינו שוטר, בעל הבית לא מאפשר אקסטרות במקום כדי לשמור על הרמה הגבוהה. למרות הרצון הטבעי שלנו הלקוחות לעשות עם הבנות הכל, נראה לי שאפשר להבין את העניין. ומאיפה הבאת את זה שסיוון קוקסינלית רק אלוהים יודע, היא בחורה רגילה לגמרי.
מחפש את הדבר האמיתי!

ספא האורגים בחולון

10
לידיעה הבנות לא צריכות 6 פעמים כדי לדעת שהלקוח אינו שוטר, לשוטר אסור להתפשט כך שמרגע שהלקוח התפשט הוא אינו שוטר.

כנראה כפי שאבשלום כתב שזו מדיניות המקום ומי שבאה לעבוד שם מראש יודעת שאין אקסטרות.

מי שמאונן לא מזיין
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”