מעדכן ששני עזבה
לא ידוע לי לאן
שני סטודנטית גיקית מזדיינת
12חבל על הדלק
הייתי אתמול
הדירה עברה הסבה למסאג'ים
קיבלו אותי 3 בחורות לא שוות בעל יחס קריר
עשיתי אחורה פנה והלכתי
בגדול... תחשוב גדול, בקטן תיהיה לעניין !
13[QUOTE=עקרב שחור] חבל על הדלק
ההסבה לדירות מסג'ים היא עוד שיטה להעלאת המחיר והורדת השירות.
בדירת מסג'ים הם גובים טווח של בין 200 ל 250 ש"ח עבור הבסיס ואז כל דבר נוסף זה אקסטרה לבחורה.
לא בדיוק יודע איך מתחלקת האקסטרה בין הבחורה למפעיל כי עד כה ההכנסות התחלקו חצי חצי אבל אולי בדירת מסגים הוא נותן להם בסיס נמוך יותר והיתר מהאקסטרות, לא יודע אבל ברור שהמחיר הוא גבוה מתיקתוקיה מצויה שנע בין 250 ל 280.
בסופו של דבר הבנות שם בד"כ לא עושות ולא יודעות לעשות באמת מסג ומצד שני נותנות זיון מתקתק מעפן על מיטת עיסוי.
מיטת עיסוי מפחיתה את הוצאות ניקיון הסדינים (למי ששומר על נקיון איך שהוא וגם זה נדיר למצוא).
והנה לכם קומבינה ישראלית לתפארת.
הייתי אתמול
הדירה עברה הסבה למסאג'ים
קיבלו אותי 3 בחורות לא שוות בעל יחס קריר
עשיתי אחורה פנה והלכתי
[/QUOTE]
ההסבה לדירות מסג'ים היא עוד שיטה להעלאת המחיר והורדת השירות.
בדירת מסג'ים הם גובים טווח של בין 200 ל 250 ש"ח עבור הבסיס ואז כל דבר נוסף זה אקסטרה לבחורה.
לא בדיוק יודע איך מתחלקת האקסטרה בין הבחורה למפעיל כי עד כה ההכנסות התחלקו חצי חצי אבל אולי בדירת מסגים הוא נותן להם בסיס נמוך יותר והיתר מהאקסטרות, לא יודע אבל ברור שהמחיר הוא גבוה מתיקתוקיה מצויה שנע בין 250 ל 280.
בסופו של דבר הבנות שם בד"כ לא עושות ולא יודעות לעשות באמת מסג ומצד שני נותנות זיון מתקתק מעפן על מיטת עיסוי.
מיטת עיסוי מפחיתה את הוצאות ניקיון הסדינים (למי ששומר על נקיון איך שהוא וגם זה נדיר למצוא).
והנה לכם קומבינה ישראלית לתפארת.
מי שמאונן לא מזיין
14בכל זאת מי שהוא יודע איפה צוות הקודם עובד עכשיו?
בעיקר בחורה עם קעקוע על גב בצורה של בת ים..
אשמח לתשובה
15אז חברה ככה קודם כל גם אני הייתי שם ובאמת הצוות שם שונה ולגבי מי שאמר ששני עזבה אז רק שידע שהיא חזרה לשם והיא עובדת בערב אבל אני לא יודע מאיפה הביאו לשם את כל הכוסיות האלה כולם שם צעירות ויפות וואלה שווה כל שקל
16רבותי, "לא דובים ולא סולר, מקסימום חולר".
היות ואני חסיד מראה הסטודנטית, קפצתי לראות את הגברת המדוברת ואיך לומר-ממש לא כצעקתה.
ראשית, מדובר בבחורה צעירה, כבת 23-25, שמנמונת יחסית, שמלבד המשקפיים המדוברות, אין בה שום דבר "סטודנטיאלי", לא במראה, לא בדיבור, לא בכלום.
שנית, ייתכו ועשתה בעבר אקסטרות, אך כיום איננה מוכנה ועושה מסאז' בלבד.
אז מה היה לנו? בחורה צעירה, ברמת אטרקטיביות בינונית, שעושה מסאז' בלבד. הסתובבתי לאחור כשכל כספי בכיסי ואיחלתי לחיילת בהצלחה.
היות ואני חסיד מראה הסטודנטית, קפצתי לראות את הגברת המדוברת ואיך לומר-ממש לא כצעקתה.
ראשית, מדובר בבחורה צעירה, כבת 23-25, שמנמונת יחסית, שמלבד המשקפיים המדוברות, אין בה שום דבר "סטודנטיאלי", לא במראה, לא בדיבור, לא בכלום.
שנית, ייתכו ועשתה בעבר אקסטרות, אך כיום איננה מוכנה ועושה מסאז' בלבד.
אז מה היה לנו? בחורה צעירה, ברמת אטרקטיביות בינונית, שעושה מסאז' בלבד. הסתובבתי לאחור כשכל כספי בכיסי ואיחלתי לחיילת בהצלחה.
17אני לא יודע אם זה עדיין רלוונטי אני די חדש בפורום ולכן אני מדווח בדיעבד.
הייתי אצל הבחורה המדוברת. ג'נקית מסוממת ומכוערת, לא הורידה תחתונים וטוב שכך. אני חושב שהבחורה לא הורידה שיער מהאזור כמה שנים טובות יער אבות שמבצבץ בצדדים ממש מבחיל כמעט הקאתי. בת השכן? אני לא רוצה לדעת איפה אתם גרים.. סטודנטית? אפילו לקפיטריה בקמפוס היא לא מתאימה. והשירות? יותר גרוע מהמראה שלה, החוויה הכי נוראית שהייתה לי (והיו לי הרבה) 30 שניות ליטופים וחצי דקה הרפיה והיא אפילו לא התקלחה אחריי (מקווה שלפחות לפניי) . בסוף חזרה ושאלה אם אני לקוח קבוע. מעניין למה אולי היו לה רגשי אשמה והתחרטה על השירות הגרוע. עניתי לה שכבר לא.
מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.
19ככה התחיל השרשור:
[QUOTE=קונילמל]
שני- בת 22, שחומה, ישראלית, פנים יפות, חזה בינוני קטן וגוף די חטוב
מרכיבה משקפים מדליקות עם מסגרת עב שמקנות לה מראה של סטודנטית גיקית.
התפריט: מסאז במאתיים או זיון בשלוש מאות
בערך 30 עד 35 דקות.
שני יפה ונעימה למיזמוז ומה שמדליק בה זה מראה בת השכן.
יש לה גישה די סבלנית, שירותית ונעימה.
סך הכל לטעמי שווה את הכסף.
לא כל יום מוצאים בת השכן ישראלית צעירה
[/QUOTE]
שני- בת 22, שחומה, ישראלית, פנים יפות, חזה בינוני קטן וגוף די חטוב
מרכיבה משקפים מדליקות עם מסגרת עב שמקנות לה מראה של סטודנטית גיקית.
התפריט: מסאז במאתיים או זיון בשלוש מאות
בערך 30 עד 35 דקות.
שני יפה ונעימה למיזמוז ומה שמדליק בה זה מראה בת השכן.
יש לה גישה די סבלנית, שירותית ונעימה.
סך הכל לטעמי שווה את הכסף.
לא כל יום מוצאים בת השכן ישראלית צעירה
[/QUOTE]
וככה זה נגמר:
[QUOTE=בחור שנון במחלוקת]
הייתי אצל הבחורה המדוברת. ג'נקית מסוממת ומכוערת, לא הורידה תחתונים וטוב שכך. אני חושב שהבחורה לא הורידה שיער מהאזור כמה שנים טובות יער אבות שמבצבץ בצדדים ממש מבחיל כמעט הקאתי. בת השכן? אני לא רוצה לדעת איפה אתם גרים.. סטודנטית? אפילו לקפיטריה בקמפוס היא לא מתאימה. והשירות? יותר גרוע מהמראה שלה, החוויה הכי נוראית שהייתה לי (והיו לי הרבה) 30 שניות ליטופים וחצי דקה הרפיה והיא אפילו לא התקלחה אחריי (מקווה שלפחות לפניי) . בסוף חזרה ושאלה אם אני לקוח קבוע. מעניין למה אולי היו לה רגשי אשמה והתחרטה על השירות הגרוע. עניתי לה שכבר לא.
[/QUOTE]
זו לא פעם יחידה שמתגלות סתירות משמעותיות בדיווחים, שלא ניתן להסבירן רק בהבדלי הסתכלות..
זוכרים את הדיווח על "ירדנה ארגזי" שנפתח בתיאור בחורה עם הגזרה של אבי ביטר? שבהמשך הסתבר שהיא די רזה...
שאלה: אפשר לסמוך על הדיווחים בפורום?
המגביה עוף - ירחיק ראות
20איצטיגן,
אכן שני דיווחים שונים, שבקריאה ראשונה נראים רחוקים ושונים זה מזה.
אולם במבט שני, צריך לזכור שהדיווחים פה מאוד סובייקטיביים ותלויים בהמון גורמים,
כגון: מצב הרוח שלנו
מצב הרוח של נותנת השירות.
כמה לקוחות ואילו, הספיקה לשרת באותו היום.
נכון, אנחנו רוצים את נותנת השירות, תמיד בשיאה ובשיא הליברליות.
לפעמים צריך להסתכל גם עלינו, איך אנחנו נראים, מריחים ומה אנחנו משדרים.
אני מניח שלפי אותן אמות מידה, גם אנחנו מקבלים שירות.
בקריאה שניה, של כל האמור, ייתכן שמדובר באותה הגברת, הנראת שונה בעיני המתבונן ומקבל השירות.
יחד עם זאת ייתכן שלא מדובר על אותה הגברת.
יש עוד כמה אופציות שכרגע אני לא רוצה להעלות, מאחר והן לא נראות לי רלוונטיות. (יחצ"ן)
פין חס - מזיין ולא חס