כ אלין-חדשה בחולון ,לאוהבי הגדולות - סקס אדיר

אלין-חדשה בחולון ,לאוהבי הגדולות

1
שלום חברים
נראה לי שתפסתי שבוע ממוזל-זו הבחורה החדשה השניה שתפסתי השבוע.
3.15 לפנות בוקר של יום רבעי,מתחיל סיבוב בחולון -רח העבודה שומם ,המלאכה ריק ,עובר למשביר-מת
בבנאי לייד הסנוקר עומדת גמורה שלא בה לי לקחת,ממשיך לפלד ,רואה את ויקי-שרות חרא מסריחה מסיגריות-
ממשיך בפלד לכיוון היציאה הצפונית לת"א במטרה להגיע לתמ"י.
ברחוב המכתש,100 מטר לפני תחנת הדלק ,בדיוק מול הטקסטיל סנטר, רואה בחורה לבושה בשחור עומדת על המידרכה.
אני בעיקרון אוהב אותן קטנות,וזו נראתה בחורה ג ד ו ל הקריצהבמחשבה ראשונה חשבתי להמשיך,אבל במחשבה שניה-מה
זה חשוב אם צדתי איילה או ממותה? הריגוש שבצייד של בחורה חדשה הוא רוב הכיף.חיוך ואני שמח שעצרתי ,כי בדיעבד הסתבר
שאלין היא בחורה נקיה שרותית מאוד ומתוקה.
מ+ז 100. מעלה אותה למכונית ,ונוסעים לתוך המיתחם של טקסטיל סנטר.בדרך אומרת שהיא בת 25 רוסיה, היתה כשבועיים
בתמ"י,לא נראה לה ,היא בחולון כבר שבוע.
עוברים למושב האחורי,אלין מתפשטת לגמרי ,והדבר הראשון שמושך את עיניי הם זוג שדיים גדולים ,(לדעתי כל דד שוקל
1 ק"גTongueTongue)גוף לבן מלא, ישבן גדול חלק ומוצק.אני מתרווח לאחור ואלין יורדת -בלי לשאול-למציצה חשופה עדינה מאוד
תוך ליקוקים קצרים לאורך השרביט ,אני נאנח בהנאה ומבקש שתיגע בביצים ,היא שולפת את שמוליק מהפה אומרת אין בעיה
ויורדת לליקוק ביצים .לאחר מספר דקות כייפיות אני שואל לתומי:את יכולה גם בתחת? -כשהכוונה היא לליקוק תחת כמובן . אלין מרימה את הראש ואומרת -בסדר ננסה, אבל אים כואב לי אתה מפסיק ....TongueTongueTongue אני קופץ על המציאה, ואלין
מסתובבת על המושב יורדת על ארבע ,מניפה לעברי תחת גדול ,חלק ,לבן , מוצק ומזמין מאין כמותו .אני מלביש את החליפה
לשמוליק ומנסה להיכנס לפתח האחורי.הנסיונות שלי גורמים לאלין להאנח מכאב,והיא מתרוממת ,מוציאה קרם ומורחת על שמוליק-עכשוי ננסה עוד פעם -היא אומרתTongueתוך שאלין מכוונת את שמוליק אני מצליח לחדור אליה , לחור צר והדוק
ולאחר מספר פימפומים מלווים באנחות כאב קלות שלה אני גומר בזרם אדיר שלא זכור לי כבר מזמן.
לסיכום:
נהנתי מאוד.
אחלה בחורה.
מציאה מצויינת לאוהבי הבחורות הגדולות.
חדשה בתחום ועדיין שרותית מאוד.
עובדת כל יום מ-12 בלילה-עד 4.30 לפנות בוקר.
100 ש"ח.
נתנה טלפון -אין לה בעיה שאעביר אותו הלאה.
המספר הוא:[בפרטי, אי אפשר לפרסם] .במידה ואדמין יחליט לא לפרסם את המספר -ניתן לקבלו בפרטי.

5
שלום חברים

בעקבות הודעה שקבלתי מ-OSHER123 ,המספר שקבלתי מאלין כנראה שגוי או שאני טעיתי
בהעתקת המספר.
בכל מקרה,לטענתו ,כשמתקשרים למספר שנתתי מגיעים לבחורה שלטענתה לא עובדת ,ומאיימת לפנות למשטרה.

נא לא להתקשר למספר שנתתי עד שאברר את העניין.
אבי

9
באתי ביומיים האחרונים פעמיים בשעות 22:00-24:00 ולא היא ולא החברה שלה (שאמרה שגם עובדת) היתה...

במקום זה פעם אחת לקחתי בהר ציון את סיוון (פעם ראשונה בשביל לסמן וי) , וכמו כן לקחתי רוסיה אחת (כשהיא היתה באוטו הבנתי שהיא בת 50 +) שיער כתום נראה כמו פיאה, נפילה רצינית.

לא משנה, לפחות למדתי על עוד 2 שלא צריך להעלות.

אבל ביעס אותי שהאלין הזאת לא היתה, כי הייתי חרמן אש.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”