כ נדבקתי מחלה מין? - דף 2 - סקס אדיר

נדבקתי מחלה מין?

12
תהיה רגוע ידידי , כאחד שמבין עיניין ומבין מאד מאד אז תרגיע את עצמך כי אין סיכוי שנדבקת ממשהו
במיים בעודך מתקלח איתה אין סיכוי לכינים , הם לא עוברים במיים , במיים הם נצמדים לשורש ולא יעברו לעולם לגוף אחר
עכשיו אם המגע איתה היה עם קונדום זה גם לא קונדומילה , הגירודים לפעמים נובעים מסבון חדש שהשתמשת או כפי שציינת מהקונדום עצמו
שזה גם סיכוי קלוש כי אם השתמשת פעם בקונדום מסוג זה אז אין מצב שזה זה
קונדומילה הוא פיטריה על האיבר מין וזה לא מגרד בכלל זה סוג של פיטריה , ולפי התיאור שלך זה מגרד
לדעתי זה אלרגיה או לחץ אטומי חרדתי שלך , תהיה רגוע

נדבקתי מחלה מין?

13
בוב היקר,
לא שאני מזלזל חלילה בידע שלך...
אבל כל המידע שלך מבוסס על כמה מילים בפורום ותמונה לא ברורה...
אני בטוח שאפילו רופא היה מתקשה לאבחן במדוייק מה יש לו..
וגם כשהרופאים רואים בעין דברים כאלה, הם הרבה פעמים שולחים את החולה לבדיקות דם מעמיקות..

בכל מקרה, אני מקווה שהבחור יעדכן אותנו כשיהיו ממצאים
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

נדבקתי מחלה מין?

14
[QUOTE=bob1970]תהיה רגוע ידידי , כאחד שמבין עיניין ומבין מאד מאד אז תרגיע את עצמך כי אין סיכוי שנדבקת ממשהו

במיים בעודך מתקלח איתה אין סיכוי לכינים , הם לא עוברים במיים , במיים הם נצמדים לשורש ולא יעברו לעולם לגוף אחר

עכשיו אם המגע איתה היה עם קונדום זה גם לא קונדומילה , הגירודים לפעמים נובעים מסבון חדש שהשתמשת או כפי שציינת מהקונדום עצמו

שזה גם סיכוי קלוש כי אם השתמשת פעם בקונדום מסוג זה אז אין מצב שזה זה

קונדומילה הוא פיטריה על האיבר מין וזה לא מגרד בכלל זה סוג של פיטריה , ולפי התיאור שלך זה מגרד

לדעתי זה אלרגיה או לחץ אטומי חרדתי שלך , תהיה רגוע [/QUOTE]

תקשיב אני מבין שאתה מבין בעניין, אני רוצה להדגיש לפני שהלכתי למכון ליווי
היה לי פצע ממש קטן במקלחת כי אני מאונן יבש בלי חומרי סיכה אתה מבין ?
והיא שפשפה לי בזיין במקלחת ולך תדע איפה היא הכניסה את היד שלה שהיינו במקלחת

ולגבי הגירודים זה הפסיק לי אחרה שבוע, ואגב נדבקתי במכון ליווי לפני 3 שנים בHPV והיבלות נעלמו מאז וגם נדבקתי בחיידק אליקבטור פלורי בגלל חוסר היגנה אצל הזונה שעשתה לי ביד ואחרזה ראיתי שיש לי פצע באיבר מין, וככה נדבקתי בנגיף

בגלל זה יש חשש ,שאני מפחד להדבק שוב במחלות מין, אני אומר לך מי ניסיון נתקלדתי מיזה בעבר

נדבקתי מחלה מין?

15
[QUOTE=צעיר לנצח]בוב היקר,

לא שאני מזלזל חלילה בידע שלך...

אבל כל המידע שלך מבוסס על כמה מילים בפורום ותמונה לא ברורה...

אני בטוח שאפילו רופא היה מתקשה לאבחן במדוייק מה יש לו..

וגם כשהרופאים רואים בעין דברים כאלה, הם הרבה פעמים שולחים את החולה לבדיקות דם מעמיקות..

בכל מקרה, אני מקווה שהבחור יעדכן אותנו כשיהיו ממצאים[/QUOTE]

הופיעו לי 2 פצעים בידיים, זה דומה איך שאמרתי ליבלת שהוסירו, בצורה עיגול וזה ממש קטן

תשמע חקרתי הרבה באינטרנט ישבתי שעות על המחשב וזה דומה בדיוק ל קונדילומה בתמונות זהות

99 אחוז שנדבקתי בנגיף קונדילומה .. הוא כנראה רדום ולא התפרץ והופיעו לי רק 2 פצעים קטנים

יום שישי קבעתי תור לרופא עור ..אני יעשה בדיקות דם .

נדבקתי מחלה מין?

16
אני רק הערה: קונדילומה זו לא פטריה. זו יבלת שנוצרת בגלל פעילות של וירוס. הוירוס מאוד נפוץ באוכלוסיה (יש הערכות שכרבע מהאוכלוסיה מסתובבת איתו) אבל היבלות מופיעות רק אצל אחוז קטן של הנדבקים. פעם חשבתי שהיבלות מופיעות רק באיזור איבר המין פי הטבעת (ולכן קוראים להן genital warts). אח"כ שמעתי שאפשר גם לקבל יבלות באיזור הפה. עדיין לא שמעתי שאפשר לקבל באיזורים אחרים, אבל בדיוק בשביל הדברים האלה יש אנשים שלמדו רפואה 7 שנים וגם התמחו ברפואת עור ומין...

נדבקתי מחלה מין?

17
שמעו היתי הרופא הוא אמר לי שאני לא צריך לעשות כי הוא חושב שאין לי מחלה מין

אבל אני אשמח אם תעזרו לי פה אני יסביר לכם סבבה?

אני מגרד במפשעה אבל בזמן אחרון פחות לא כמו בהתחלה

ו..שמתי לב במפשעה יש ביצים לבנות, ואני לא יודע מזה בדיוק?

אני מרגיש כאילו שמשו מוצץ לי את הדם באיבר מין,מזה יכול להיות?

נדבקתי מחלה מין?

18

היי לפני חודשים פתחתי דיווח על בחורה שהייתי אצלה שכנראה שיש חשד שנדבקתי ממנה
ואמרו לי תדווח עלייה,התנגדתי כי לא ידעתי בדיוק באיזה מחלה מין מדובר

אז תשמעו לפני כמה שנים נדבקתי בוירוס הפיפלומה HPV דרך מגע אור בריא ואור פצוע

בכול מקרה הוירוס נעלם לי אחרה שנתיים והיבלות ברגליים גם נעלמו

לפני חודשיים הייתי בשנקר 8 אצל אמילי היא אוננה לי במקלחת והיה לי פצע קטן כי אני מאונן בלי חומרי סיכה
אז כנראה ששעשתה לי הדבקה חוזרת , וזה 100 אחוזים שנדבקתי ממנה בנגיף HPV
הרגשתי גירודים באיבר מין, קצת כאבים ושורף, שינוי בצבע עור, ,פצעים לבנים קטנים,ויבלות ברגליים

אז עשיתי 1 + 1 והבנתי שזה קונדולומיה , רק חבל שלא נזהרתי ... תשמרו על הבריאות שלכם .

נדבקתי מחלה מין?

20
[QUOTE=redone]פפילומה עוברת דרך רקמות עור וריריות וכמובן יחסי-מין. רק אם אתה אומר שבשנתיים האחרונות האישה היחידה שהיית איתה זו אמילי, אז אתה יכול להגיד "100%". האומנם? [/QUOTE]

פיפלומה עוברת דרך מגע ,היא פשוט עששתה לי ביד ונדבקתי כי היה לי עור פצוע
ולא נדבקתי ממנה דרך יחסי מין ,זה היה אם קונדום אתה מבין?

שמע בשנתיים אחרונות לא הרגשתי משו חשוד בגוף חוץ מאימילי
קבעתי תור לבדיקה גילוי וירוס הפיפלומה HPV ,אני ימשיך לעדכן מה תיהיה התוצאה

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”