כ אנט ירושלים - עיסוי מרוקאי - דף 2 - סקס אדיר

אנט ירושלים - עיסוי מרוקאי

12
בעקבות הדיווחים עליה ובעקבות המלצה שקיבלתי בפרטי מ-ZEVIK, החלטתי גם אני לדגום אותה. לא מצאתי את המודעה שלה ביד2. אשמח אם מישהו יפרסם כאן או ישלח לי בפרטי.

התקשרתי למספר שמופיע בשרשור "שוב ירושלים": היה קל מאוד לתפוס אותה בטלפון וקבעתי איתה ללא שום שאלות סינון מצידה. נתנה לי כתובת ברמת רחוב ומספר בניין אך לא הצלחתי למצוא אותו ב-GOOGLE STREET VIEW. מודה שוב ל-ZEVIK שענה לי מידית בה"פ ונתן לי כתובת מדויקת יותר. שמחה שהגעתי מעט לפני הזמן שקבענו, כדי להשאיר לעצמה מעט מרווח זמן בין סוף התור שלי ללקוח הבא אחריי, שכבר קבע מראש.

היא גרה בשכונת תלפיות בבניין חדש ומפואר. הדירה עצמה היא דירת מגורים וחדר העיסוי משדר ניקיון ורוגע. ביקשה שאתפשט ודחתה אותי כשהתחלתי להוציא את הכסף כדי לשלם מראש. נכנסתי להתקלח במקלחת שצמודה לחדר העיסוי, שהיא אכן חדשה ובסטנדרט גבוה ממה שמקובל אצל רוב המעסות. היה שפע של מים חמים ומבחר סוגי סבון, שמפו ומרכך.

ענת היא אישה עם ילדים בוגרים, באמצע שנות הארבעים להערכתי, ממוצא מרוקאי או צרפתי, דוברת עברית טובה אך עזרתי לה בכמה מילים שלא הבינה, בעלת עור שחום, שיער כהה, פנים נחמדות, חזה מפואר, גוף בהחלט מלא, אך לא שמנה רופסת וגובה ממוצע. ניתן להתרשם מהתמונה שלה בווצאפ.

החלה את העיסוי כשהיא לבושה ולא התפשטה במהלכו. פיתחתי איתה שיחה ומסתבר שהיא מכירה פחות או יותר מה כתבו עליה בפורום. היא אישה מאוד רחבת אופקים והצליחה לחדש לי דבר או שניים בסודות העיסוי. היא אוהבת לדבר אך ממש לא חופרת ואוהבת מאוד לצחוק. ברקע התנגנה מוזיקה צרפתית שבהמשך התחלפה לנעימות משירי רוק ופופ מפורסמים כולל THE UNFORGIVEN של מטאליקה שזמזמנו ביחד. היא משתמשת בשמנים אתריים איכותיים ולא סתם בשמן תינוקות. היא מאסטרית במגוון רחב של סוגי עיסוי כגון קלאסי, שבדי, הודי, אינדונזי, איורוודה, מרוקאי ואפילו מומחית בטנטרה !

שמתי לב שהיא מכירה היטב את האנטומיה הגברית והיא נגעה לי במדויק בנקודות הרגישות. ביצעה לי עיסוי מקיף של "נקודת מיליון הדולר" (חיץ הנקבים) והגעתי לנירוונה בעוד אני שוכב על הבטן. סיפרה שהיא לא מדברת בטלפון על מה שהיא עושה, אלא היא מתאימה את העיסוי למטופל כראות עיניה. אין טעם לדבר איתה בטלפון על הרפיה. התשובה תהיה תמיד שלילית מסיבות מובנות.

היא טיזרית וסקסית ברמות בלתי רגילות. טיפלה בחור האחורי שלי עם צעצוע מיוחד והשתמשה בכל מיני פינוקים קטנים אחרי שקלטה מה אני אוהב, ממה שסיפרתי לה על מעשיי אצל מעסות אחרות ובטיולי בתאילנד.

היא כמובן לא עושה בודי, אך גם אני חוויתי את מגע שדיה על ראשי כפי שכבר תואר. עשתה לי גם עיסוי פנים מיוחד עם טיפים של קוסמטיקאית מדופלמת.

הבטיחה לי שבפעם הבאה תעניק לי עיסוי בקצף במקום שמן...
שאלתי אותה כמה מגיע לה ואמרה ש-500 ש"ח, שזה גם מה שסיכמנו בטלפון לשעתיים. בפועל הייתי אצלה שעתיים וחצי, אז נתתי 600 כי פשוט הגיע לה.

נפרדנו בנשיקה...

היא עישנה מעט לפני שנפרדנו (אני שונא מעשנים) אך לא היה ממנה ריח של עישון.
לא ענתה לטלפונים תוך כדי והייתה מרוכזת אך ורק בהנאתי.
מקבלת כל השבוע כולל שישי ושבת בתיאום מראש. השירות שלה הוא למינימום שעה. היא לא מבינה למה כתוב בפורום שזה ל-45 דקות. שעה עולה 250 ש"ח.

לסיכום: אחת המעסות הטובות ביותר שבהן נתקלתי ובקלות התברגה בחמישייה הפותחת שלי יחד עם דניאל, לינדה, מרינה ובגירה.
סוף סוף נשבר היובש הנורא שהיה עד עכשיו בירושלים...

האם אחזור ? בכל פעם שיצא לי להגיע לאזור ירושלים !

יחס גורר יחס

14
[QUOTE=benilevi2]עיסוי קצף, בסופו של דבר, היתה הרפיה או לא?[/QUOTE]
אני מניח שיצא לך כבר לקרוא דיווחים שלי פה ושם.
ראית דיווח שהלכתי למעסה סתם ככה ?
הרי אפשר לקבל את אותו שירות מקופת חולים ב-120 ש"ח...
תסיק את המסקנות בהתאם.
אני חושב שכתבתי היטב מה היה ומה לא היה.
לא תמיד צריך להשתמש בשם המפורש...
יחס גורר יחס

16
ובכן חברים יקרים אני ביקרתי אצל אנט שלושה פעמים ואפשר לומר שהיא עשתה לי פינוק מושלם בכל הגוף ועיסוי מטורף ברמה ממש מקצועית האמת היא שברשמי היא לא עושה הרפיות אבל אם הלקוח והיא זורמים ונהיה כיף אז בהחלט יש מצב
ובכלל דעתי על כל המעסות האלה שאם מחמאות וזרימה וקשר טוב אפשר להגיע להכל מניסיון (לא עם אנט)
מים

17
benilevi2 כתב מדוייק מאוד. ההבדל העיקרי שמצאתי, שוני משמעותי, היה ההרפייה. היא הבטיחה הרפייה בשיחת הטלפון. כשנכנסתי לביתה הנקי והנעים, היא הייתה נחמדה, לבבית ומזמינה. מי שמחפש דוגמנית בלונדה רוסיה,בת 20, שידפדף... היא נראת כבת 45, קצת גוצה ועם קמטוטי עישון המרושתים סביב פיה, אבל משהו בריח ובעיצוב הקליניקה שלה, הבטיח עונג צרפתי ומשובח. לפחות החשש הכבד מתיקתוק, במפגשי הרפייה בתשלום, נמוג והשאיר אותי רגוע יותר. האווירה אצלה לעומת מכון עם רוסיות זה כמו ההבדל בין להשתכר מוודקה, ליין צרפתי. האופי הסחבקי שלה הוא צפרוקאי, תמהיל נכון משני העולמות, צרפת ומרוקו. אכן כמו שכתב יפה benilevi2, חדר האמבטיה הוא מהמשובים ביותר שפגשתי בכלל. המשך יבוא...

18
המשך הדיווח: אחרי המקלחת הנקייה, הנעימה ומצוידת בכמה קרמים טובים לרחצה, נכנסתי לחדר העיסוי. היא נגבה אותי ברכות. שכבתי על הבטן והרחתי נעימות מהנייר שציפה את המיטה. היא שואלת על המעסות שטיפלו בי ומה אני אוהב. שמחה לשמוע שאני נמס מרפלקסולוגיה. היא מעולה בלחיצות ויודעת לגעת כמו פיה מהאגדות. כאמור היא לא דוגמנית דקת מותנים ובת 20, כזו שרק מלשמוע ממנה פרטים, כבר עומד לך עד לפליטת-הזרע, שמגיעה כעבור 15-22 דקות. היא עיסתה את גבי ושוקי , בלי לגרום לדם לזרום לאזור האסטרטגי, אבל בכפות הרגליים היא נוגעת וגורמת לעכבר לגדול לחרדון ואף להתנפח לגודל של נחש צעיר. עוד בעיה אצל אנט אהובתי: החיבור והשליטה במוסיקת הרקע. המחשב עושה לה בעיות. גם לי. היא צריכה להעביר שירים ידנית, תוך פליטת גידופים עסיסיים בצרפתית. אבל זה הפיג את הכייף של מגעה, רק במעט. היא מרפרפת ולוחצת בבהונות רגלי, על שתיהן באופן סימטרי, מדוייק כמו טייסת מיומנת. עדיין על הגב והיא לחצה על שני פלחי עכוזי ובחיבור של ירכיי לאגן, קרוב לאשכים. הרגשתי שזה כמעט לא חוקי. איזה עונג משובח. התהפכתי והיא עיסתה אותי בפנים בשמן שגרם לי להרגיש חשוב ומושקע. בדיוק הפוך מהרגשתי בעבודה. הקירבה הנעימה הזו, הראתה לי שיש לה צאוור וסנטר יפים, חלקים ועדינים. המשיכה בטיפול נעים בחזה והגענו לאזור. כן גבירתי ורבותי, היא מרחה גם אותו בשמן הסמיך והחם( קצת חם מידי) והחלה להתלבט בקול '' אתה רוצה תוספת אבנים'' בגלל שאני קצת מנוסה, עם אחרות בלבד, המילה תוספת נשמעה לי כמו אסון-פרידה מעוד כסף, אבל הנחש הרעב שלי רצה.והיא לא ביקשה שום תוספת ל-250 שנתתי בהתחלה. שתי אבנים, שוב חמות מידי, אבל מחממות בכל מובן, הונחו במדויק על הבטן, מתחת ולצידי הטבור. במקביל יש לה ענק כסף, שהיא עונדת.התכשיט הנהדר הזה נגע בכיפה שלי וחימם. מה אומר ומה אגיד, אבא ואמא הרציונאליים שלי לימדו אותי שאין שחור( שחור בקובוץ). אז אמרו...השפרצתי רחוק. מכאן ההשפעה רק הלכה והתחזקה. הוספתי לה נייר עם דיוקנו של בן-צבי.קצת נס לאדם שלפעמים מתקמצן. הרגשתי טוב כמו אחרי שהפועל ת''א לקחו את הדאבל. הלכתי זקוף ומחויך. חתיכה שעברה מולי ברחוב, ענתה לי בחיוך. הבתים היפים בבקעה (שכונה ותיקה בירושלים) , רק הוסיפו לערב. אנט אמרה שהיא טבעונית. מאז (5 ימים) גם אני וגם הרצון לצרוך אלכוהול נשלט.
איפוק=טאנטרה

19
אתמול הייתי אצל המדוברת ויש לי רק משפט אחד להגיד על זה:
זה המסאג' הכי טוב שהיה לי בחיים!!!!!!!!
וכבר היו לי לא מעט מסאג'ים....
הגעתי ועליתי לדירה יחד עם הגברת שכבר הייתה למטה לקניות וסידורים, במבט ראשון זו לא גברת שהיית מסובב את הראש אחריה, כל התיאורים שניתנו כאן הם נכונים. נכנסתי לחדר וקיבלתי מגבת נקיה, נכנסתי להתקלח ובסיום נשכבתי על הבטן והמסאג' התחיל, מסאג' מושקע מאוד עם הרבה שמן טוב ואבנים חמות, היה מעולה. תוך כדי כמובן שהיו גם נגיעות בחבר הטוב כולל ממש לעשות לי ביד כשאני עדיין על הבטן.
לאחר מכן הסתובבתי והמסאג' המשיך כולל אבנים חמות לחבריקו, השתדלתי להחזיק כמה שיותר ואז כשהחלה ממש לשפשף אותו ביקשתי לראות את החזה, לשמחתי הוציאה אותם החוצה. מה אני אגיד לכם, פטמות כאלה יש רק ליפניות שרואים בסרטים, גדולות עבות וזקורות, הייתי בהלם מהפטמות שלה ולא הפסקתי לגעת בהן וללטף אותן עד להשפרצה הגדולה...
לסיכום:
מיקום- 10 מקום דיסקרטי לחלוטין
מקצועיות- 10 מסאג' מושקע מאוד ללא תקתוק כלל
זמן- 10 הייתי שעה וארבעים
גוף- 9 חזה גדול מאוד עם פטמות מדהימות
האם אחזור: ברור!!!! כל פעם שאני אהיה בירושלים.
תהנו

20
מצטרף לחוויה שלך.
גם אני ביקרתי את ענת עוד פעמיים.
אין מילים. היא אחת הטובות ביותר נקודה.
קיבלתי המון דברים שאנו היינו מכנים אותם "אקסטרות" וזאת כלל ללא שום תוספת תשלום.
גילוי נאות: באתי לשלוש שעות. הוספתי טיפ מכובד שהיה מגיע לה בענק.
אין ספק שהיא תזכה לראות אותי שוב ושוב.
הכימיה שנוצרה איתה זה באמת משהו מיוחד.
יחס גורר יחס

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”