הנה המודעה: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6478
אני חושב ללכת למקום, אבל לא מצאתי אף דיווח עליו בפורום.
במודעה הנ"ל כתוב שמקבלים עיסוי בספא מפנק, אבל בשיחה הפקיד אמר שניתן לקבל כל סוגי העיסויים כולל בודי מסאג'..
המחיר שאמרו הוא 250 ל45 דק'..אומר שיש להם שם מבחר של 4 בנות, ושפתוח מהבוקר עד חצות..
מישהו מכיר/דגם?
03-5341894
054-4341598
ספא - ביאליק 127 רג
2הניסיון היחיד שלי מהמקום,
לפני חודשיים התקשרתי-אני לא מכיר שם מעסות כך שלא היה טעם לקבוע למישהי.
הפקיד אמר לי יש 4 מעסות, תגיע ותראה. סבבה אמרתי, אם אחת לא תתאים נראה אחרת.
מחוץ למקום התקשרתי לקבל הנחיה איך להגיע (20 דקות אחרי השיחה עם הפקיד) והפקיד אמר לי שכרגע כולם תפוסות ואין לו אפשרות להכניס אותי שאמתין במקום.
אז המשכתי ליעד הבא.
כמובן זה לא אומר שזה היחס של המקום, אבל זאת ההתרשמות שלי
ספא - ביאליק 127 רג
3הייתי עם בחורה בשם מילנה. כבת 35, נראית טוב, חזה גדול. הטיפול טוב מאוד, היא עושה בודי מצוין ומנסה לרצות את הלקוח. הייתי איתה מספר פעמים ואין אצלה אקסטרות. המחיר יקר - 250 ש"ח, לכן לא סביר שאחזור לסיבוב נוסף, אבל היא בהחלט מומלצת.
חשוב לציין שהיא לא דוברת עברית כמעט בכלל, אז למי שלא יודע רוסית יכולה להיות בעיית תקשורת קלה איתה. לא בטוח מה רמת האנגלית שלה, מהתרשמות שטחית נראה שהיא יודעת אנגלית די טוב.
ספא - ביאליק 127 רג
4אחד המקומות הכי לא דיסקרטים שיש, נמצא בביאליק גבול גשר ההלכה גבול הירידה לאיילון. הכביש תמיד מלא וכדי להכנס אתה עולה גרם מדרגות....ככה שכל מי שלא ראה אותך עד עכשיו...עכשיו אין סיכוי שיפספס :-) המקום צמוד גם לאיזה בית ספר לגרפיקה או משהו כזה שהתלמידים שלו תמיד בחוץ....וגם לפיצוציה שכולם יודעים בדיוק לאן הגעת. אבל אולי זאת בעיה רק למי שתושב ר"ג והסביבה...מי שלא מפריע לו דסקרטיות שיבלה.
הייתי שם פעם אחת(בגלל נושא הדיסקרטיות) אז לקחו שם 200, כנראה שהמחיר עלה. אז הלכתי בגלל ששתי בנות שעבדו ברחוב הגת עברו לשם...אז קפצתי לבקר :-) היום בטח כבר כל הבנות התחלפו.
ספא - ביאליק 127 רג
5כמו שאמר זה מעליי הדיסקרטיות איננה בכלל , צמוד לבנק לאומי , צמוד לתחנת אוטובוס ,צמוד יש בית ספר להרצאות מול קהל ....חסר רק שלט בית זונות והכל מושלם....
ספא - ביאליק 127 רג
6הייתי במקום, כפי שנאמר דיסקרטיות לוקה בחסר אבל מאחר ואני לא מקומי לא ממש מהווה בעיה, אין שילוט בחוץ אז מי שלא ממש מכיר את המקום לא יודע לאן אתה נכנס.
נכנסתי עם ג'ני, עיסוי 45 דקות 250 זוזים + טיפ, (בפועל 45 עם המקלחת שלפני והמקלחת של אחרי), הציעה עיסוי חזק חזק עם בודי מפנק בסוף והרבה חיוך.
עיסוי לא מקצועי בכלל, אין מה לצפות כאן תוך כדי העיסוי שולחת אצבעות לטייל על הביצים ובשושנה.
מתהפכים, ליטופים מחרמנים, בשלב הזה ג'ני בלי בגדים בכלל
גמירה נחמדה, ואחרי זה עוד קצת עיסוי ברגליים ובידיים, מקלחת והביתה
נותנת ללטף ולשלוח אצבעות, להצעה לרדת לה קיבלתי תשובה שלישית, אבל לא הציעה תוספות מצידה
לסיכום נחמד לא מעבר
חסרון, הייתי בחדר ליד הכניסה אז שומעים כל מי שנכנס
נכנסתי עם ג'ני, עיסוי 45 דקות 250 זוזים + טיפ, (בפועל 45 עם המקלחת שלפני והמקלחת של אחרי), הציעה עיסוי חזק חזק עם בודי מפנק בסוף והרבה חיוך.
עיסוי לא מקצועי בכלל, אין מה לצפות כאן תוך כדי העיסוי שולחת אצבעות לטייל על הביצים ובשושנה.
מתהפכים, ליטופים מחרמנים, בשלב הזה ג'ני בלי בגדים בכלל
גמירה נחמדה, ואחרי זה עוד קצת עיסוי ברגליים ובידיים, מקלחת והביתה
נותנת ללטף ולשלוח אצבעות, להצעה לרדת לה קיבלתי תשובה שלישית, אבל לא הציעה תוספות מצידה
לסיכום נחמד לא מעבר
חסרון, הייתי בחדר ליד הכניסה אז שומעים כל מי שנכנס
סקס זה רעב ששום אוכל לא משביע
ספא - ביאליק 127 רג
7הייתי במקום.
נתחיל עם הדיסקרטיות- לא הייתי ביום רגיל, אבל אני גם מאמין, כמו שרשמו לפני שבשעות היום ביום רגיל המקום לא דיסקרטי.
אבל בשעות הערב / בחושך- אני חושב שהוא סביר מהבחינה הזאת. לא מושלם, אבל סביר.
המקום, כך התרשמתי, הוא על טהרת המין הרוסי. פקידה רוסיה, מעסות רוסיות, כנראה גם בעל בית רוסי.
ולדעתי, זה יתרון.
הפקידה שפתחה לי את הדלת הייתה בלונדה מהממת עם עיניים ירוקות עד כמה שזיהיתי. אחרי שהרמתי את הלסת שנפלה לי היא הסבירה לי שהיא לא מעסה.
נכנסה בחורה ראשונה- לא זוכר את שמה- נראית חמודה, אבל ביקשתי לראות עוד.
נכנסה מישהי בשם דניאל- גם חמודה ונראית לא רע כלל- אבל לא הסכימה כלל לנשיקות על הגוף ולכן פסלתי.
נכנסתי בסוף עם מישהי בשם מאיה (שוחחנו בעיקר באנגלית, העברית שלה חלשה).
שיער בצבע קש / בלונדיני כהה (לא ממש זיהיתי), נמוכה ורזה, חייכנית.
המחיר הוא 250 ש"ח ל-45 דקות. להרפיה נוספת במסגרת הזמן יש להוסיף 50.
שלושת המעסות שראיתי הם רוסיות דקיקות- בדיוק מה שאני אוהב.
הטיפול היה מאוד מסור, ובסה"כ הייתה לי הרגשה שגם מאיה וגם המקום רוצים שהלקוח יצא מרוצה (נדיר למצוא כאלה מקומות עדיין).
ללא ספק אחזור, אבל בפעם הבאה למישהי אחרת. יש למקום פוטנציאל.
ספא - ביאליק 127 רג
8וואו. הפקידה הורסת והיתה פעם מעסה. לצערי פספסתי אותה וכל פעם שבאתי להתרשם ניסיתי את מזלי אך ללא הצלחה.
יש לי 2 בעיות עם המקום ולכן אני לא הולך לשם:
1. אין אופציה לחצי שעה
2. הבנות עשו קרטל קטן וצריך מאמץ רב מאד (יותר ממה שיש לי כוח להשקיע) על מנת לקבל הרפייה נוספת ללא תוספת
הסיבות שהזכרתי גורמות לכך שאם הייתי הולך הייתי צריך לשלם 300 ל2 הרפיות וזה לא מתקבל על הדעת.
ספא - ביאליק 127 רג
10[QUOTE=dark prince]וואו. הפקידה הורסת והיתה פעם מעסה. לצערי פספסתי אותה וכל פעם שבאתי להתרשם ניסיתי את מזלי אך ללא הצלחה.
עוד בעיה שלי יש עם המקום שבעבר פקדתי מספר פעמים היא שהבנות לא מוכנות לתת פרטים לפני, זה כולל אי מתן תשובה על השאלה אם יש בודי ואם יש עירום מלא, את התשובה אתה מקבל בחדר כשזה כבר אחרי שנכנסת ובתוספת מחיר לכל פעולה, סה"כ העלות גבוה.
יש לי 2 בעיות עם המקום ולכן אני לא הולך לשם:
1. אין אופציה לחצי שעה
2. הבנות עשו קרטל קטן וצריך מאמץ רב מאד (יותר ממה שיש לי כוח להשקיע) על מנת לקבל הרפייה נוספת ללא תוספת
הסיבות שהזכרתי גורמות לכך שאם הייתי הולך הייתי צריך לשלם 300 ל2 הרפיות וזה לא מתקבל על הדעת.
[/QUOTE]
עוד בעיה שלי יש עם המקום שבעבר פקדתי מספר פעמים היא שהבנות לא מוכנות לתת פרטים לפני, זה כולל אי מתן תשובה על השאלה אם יש בודי ואם יש עירום מלא, את התשובה אתה מקבל בחדר כשזה כבר אחרי שנכנסת ובתוספת מחיר לכל פעולה, סה"כ העלות גבוה.
מי שמאונן לא מזיין