כ רחלי מהמרץ פת - סקס אדיר

רחלי מהמרץ פת

1
היי חברים לטירוף, רוצה לשתף אותכם בעיסוי שקיבלתי ברחוב המרץ בפ"ת .
כחובב ישראליות פרטיות מושבע, מצאתי ביד 2 מודעה(עם תמונה) של בחורה בשם רחלי....התקשרתי אליה, אמרה לי שהיא עובדת באזור התעשיה בפ"ת ושהיא לא נמצאת שם כל הזמן. נשמעה מאוד נחמדה בטלפון , אמרה שהטיפול עולה 250 ש"ח, שאלתי על הרפיה והיא אמרה שהרפיה זה עוד 50 ש"ח. בדרך כלל אני לא אוהב ללכת לכאלה שמעגלות ל 300....אבל כנראה שהייתי מאוד חם וגם לא פשוט למצוא היום ישראלית ראויה. אמרה לי תגיע למרץ ותתקשר אלי...כתבתי בוויז שאיני הנהג קריצה ובדקתי איפה המקום. גיליתי שזה באזור התעשיה של פ"ת....אמרתי לעצמי בטח שוכרת שם איזה מחסן...או מפעל.
הגעתי למקום והתקשרתי...הפנתה אותי להכנס למרץ (בניין משרדים) ולעלות לקומה 2(אם אני זוכר) יצאתי מהמקום...ולא ידעתי איזו דלת אמורה להפתח....הכל נראה כמו כניסות למפעל. פתאום היא פתחה את הדלת....בחורה לדעתי בת בין 45 ל 50, עם מראה מזרחי, נמוכה יחסית, לא רזה זה בטוח...אבל גם לא שמנה, חזה בינוי קטן אבל נחמד (בדקתי אותו רק מעבר לחולצה זמן ההרפיה)
הכניסה אותי הישר לתוך מכון עיסוי/ליווי....לא יודע מה היה שם קודם(או שהמקום פועל בשעות אחרות) יש שם מלא מלא חדרים ומסדרון ארוך שחוצה את כולם. (בטח יש פה הרבה שמכירים) אני לא סובל מכונים ולכן אף פעם לא הייתי או שמעתי על המקום הזה.
נתתי לה 300 מצלצלים....אמרה לי להתפשט ולחכות לה. (על המיטה היו מגבות נקיות, בכלל נראה נקי שם) ויש מקלחון בתוך החדר.
התפשטתי, היא חזרה. שאלה אותי איזה עיסוי אני רוצה? אמרתי לה חלש....אז היא באמת עשתה לי עיסוי חלש(יחסית) אבל לא חלש במובן של חלש קריצה ואת האמת....תכננתי להגיד לה שתעבור למצב עדין...אבל העיסוי היה כ"כ טוב....שלא אמרתי כלום...אני בד"כ לא אוהב לקבל עיסוי אמיתי....אבל היא היתה ממש ממש טובה...במשך העיסוי היא כיסתה את כולי במגבת...וכל פעם חשפה את החלק שטיפלה בו....לא חסכה עליי בשמן. ביקשה להסתובב....המשיכה בעיסוי המקצועי והנעים שלה....לפעמים התקרבה קצת ועשתה איזה טיזינג לחבר....אחרי שעה. היא אומרת לי "תודה" . אמרתי לה "מה תודה? מה עם ההרפיה? הזכירה שזה עוד 50 ש"ח....אמרתי לה בסדר. אמרה לי "מה יש לכם הגברים עם הרפיה? חיוך אמרתי לה שזה הדבר האמיתי....הצופר על כל הסבל בעיסוי קריצה
שפכה עליו מלא שמן...עשתה לי הרפיה חזקה ומושקעת....לא ישר גרמה לי לגמור...התחילה בביצים ורק אז עברה להילוכים....בהתחלה לא בצורה שוטפת כדי שלא אגמור מהר. הסכימה שאני אגע בה....אבל רק מעל הבגדים....נגעתי לה בחזה החמוד שלה....אחרי כמה דקות הגבירה קצת חזק ומתון.....עד ההשפרצה.....
לסיכום:
דיסקרטיות: 9 (לדעתי היה שם מישהו יחד איתה, שמעתי אותה מדברת עם מישהו)
אישיות: נחמדה מאוד מאוד...לא מדברת סתם בזמן העיסוי
עיסוי מקצועי: 10
מראה: 4
גוף: 4
זמן: קיבלתי שעה שלמה
לסיכום אני יכול להגיד ש 300 זה הרבה מדי בשבילה....ולכן כנראה לא אחזור....אומנם העיסוי היה מצויין....אבל היא יכלה לתת את כל החבילה ב 250 גג.
לא רשמתי את הטלפון כי לדעתי אסור לפרסם פה פרטיות מיד 2.
היא רשומה שם בתור רחלי, יש גם תמונה שלה שם(בתמונה היא קצת יותר לבנה מאשר במציאות, לא שזה מפריע) לדעתי מצאתי אותה בחיפוש בר"ג בכלל.
תבלו

רחלי מהמרץ פת

7
אני אמנע מלקרוא לך יחצן צחוק

250 זה כבר יקר לבת 50 ועל זה עוד צריך להוסיף 50 להרפיה? אפילו לא מציצה?

טוב אצטט את קודמי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מי שמאונן לא מזיין

רחלי מהמרץ פת

8
היא נשמעת מאוד מאוד נחמדה
אבל בפועל היא פחות נחמדה

היא לא לבד שם

אכן יש שם הרבה חדרים ומקלחת בינהם

באתי כשהייתה לבד

הכניסה אותי למקלחת ונכנסה ביחד וסיבנה חזק חזק

לבסוף זיינתי אותה במקלחת

ולא רצתה להמשיך

היא נמצאת ליד רח' המרץ

רחלי מהמרץ פת

9
שמח שהצחקתי פה כמה מהחברים. אני לא הרגשתי פראייר אחרי שיצאתי משם, זאת הפעם הראשונה בחיי שאני משלם 300 ש"ח על עיסוי...אבל לפחות זה לא נגמר אחרי 10 דקות עם רפרוף על הישבן.
יש פה נפילות הרבה הרבה הרבה יותר גדולות (ואני לא מחשיב את שלי כנפילה)
מעבר לזה....אומנם יש פה מישהו שהפסיק לקרוא אחרי שקרא את הגיל....אבל בפורום הזה כל חבר אוהב משהו אחר, אחד מבוגרות, האחר שמנות, אחד חזה גדול והשני כפות רגליים. אז כל אחד יכול כמובן להפסיק לקרוא ברגע שיש נתון שלא מתאים לו...אבל אל תפסלו משהו שחבר אחר שלכם אוהב.
חלק יקחו את ההודעה שלי כאזהרה ולא ילכו(ויחסכו לעצמם 300 ש"ח) ולחלק זה יתאים ואולי הוא אפילו ילך.
העיקר שכל אחד יקח משהו מהמודעות פה לכיוון שמתאים לו. אני אמשיך לדווח. חג עצמאות שמח שיהיה

רחלי מהמרץ פת

10
יקירי....לא התכוונו לתת לך להרגיש רע שאתה מדווח. אני בכל מקרה מתנצל שזה הרושם שקיבלת. המקום שאתה מתאר נשמע כמו המרץ 20 שאיננו מקום פרטי אלא זכור כשפשופיה עם תקופות טובות שהפך עם הזמן לתקתוקיה. אני באופן אישי זוכר משם לרוב נפילות.

החברים בפורום רגישים לנושא של עלות תועלת ואני באופן אישי מגלה פה ללא קשר אליך כמה הישראלים פראיירים ולא יודעים להתמקח או לקום וללכת שהעסקה לא משתלמת.

אין בעיה שאתה אוהב בנות 50. שמעתי על דברים יותר גרועים. אבל!!!! בגלל האהבה שלך אני קצת מקנא בך כי זה שוק מאד לא אטרקטיבח עבור הרוב ולכן קל מאד למצוא בזול ובהרבה זמן. 300 שקל לבת 50....אני מבטיח לך שאפשר למצוא בנות 50 עם 2 הרפיות גם ב150.

חג שמח

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”