כ נטלי מתלפיות - סקס אדיר

נטלי מתלפיות

1
שלום חברים ברצוני לתת דייוח על מישהי ככל הנראה חדשה שנמצאת באזור תלפיות

(מי שרוצה את המספר נותן רק בפרטי)

אז ככה קוראים לה נטלי מצאתי אותה ביד 2 ש90% מהבנות זה משם ועשר אחוז זה לפה לאוזן

התקשרתי אליה לפני יומיים בשעה די מאוחרת בעשר בלילה נשמעת מאוד חמודה בטלפון בת 35-40 נמוכה במקצת חזה נחמד

רציתי ללכת באותו ערב אך לא יצא לי התקשרתי אלייה שוב אחרי כמה ימים והיא אמרה לי שהיא בדרך לירושלים ושהיא תחזור אלי עוד שעה

אחרי שעה בול על הדקה חזרה אלי והתחילה לשאול אותי איזה סוג שירות אתה מחפש ואז אמרתי לה מה המחירים היא אמרה מסאג +בודי 300 שקל או הרפייה כללית יענו זיון 450 זאת אחרי שהיא קלטה שאני לא חשוד מידי בטלפון היא זרמה שזה מה שהפתיע אותי

נכנסתי לבית יש לה דירת סטודי קטנה ישר התפשטנו שנינו והתחילה לעשות מסאג 20 דקות חצי שעה ואז הסתובבתי ועשתה הרפייה נותנת לגעת להכניס אצבעות הכול פליקים מאוד אוהבת זה גם מתלבש יפה עם הסאונד של החדר

יצאתי משם והיא שלחה לי הודעה תבוא תהיה בקשר איזו בחורה אחרי דבר כזה שאתה משלם לה אומרת לך תבוא תהיה בקשר זה היה קצת הזוי

בכול אופן היה מאוד נחמד אם הייתי משחרר עוד קצת הייתי גם מכניס לה אבל לא היה לי באותו רגע ורק רציתי לבדוק מי זאת

אני בכול אופן עוד אחזור אלייה אני מאמין שזה יהיה ממש בקרוב!!!!

נטלי מתלפיות

3
מישהו מכיר אותה דגם אותה חוץ ממני יש מישהו שעשה צעד ? היא הירושלמית האחרונה עד שיהיו עוד אופציות טיפה יותר טובות הכול יחסי בירושלים היא הצעירה היחידה בעול ירושלים זה לכ נראה לכם הזוי ?

נטלי מתלפיות

4
היי אורן כנראה שאתה חדש בירושלים או חדש בתחום אבל המצב בירושלים יבש מאוד כך שלצערינו הגענו למצב שמתפשרים על מבוגרות
בכל אופן כתבת שאתה נותן את המס בפרטי שלחתי לך בקשה לפני שבוע לקבל את המס ועדיין לא הגיע אלי האמת היא שגם ביד 2 לא ראיתי שום מודעה של נטלי אז אשמח כשאתה נותן דיווח או אומר שאתה נותן תמספר בפרטי תעמוד מאחורי זה
מחכה
מים

נטלי מתלפיות

5
למען הסדר הטוב ולמען הירושלמים שבאמת המצב נואש אך לא כל כך נואש יש תקווה בירושלים ואת זה אני אומר אחרי שאתמול מצאתי עוד אחת שזה בא זה פשוט בא

אני אחרי כמה מאמצים עשיתי בדיקה ובאמת מצאתי שירושלים מתחילה להתעורר אך זאת רק ההתחלה כל מי שביקש את הטלפון של נטלי מתלפיות זה המספר (מצטער שלא יכולתי לענות לכולם בפרטי)

לא כל הזמן היא עונה כי הבנתי ממנה שהיא לא נמצאת כל הזמן בירושלים בכול אופן אלה המספרים אבל חברים יקרים תעשו את זה בסטייל ולא לפוצץ אותה בטלפונים שלא יקרא מצב שהיא תחליף מספר ואז היא תלך לנו לאיבוד אני אתמול דרך אגב הייתי אצלה וואלה באמת שווה

מה גם שמתי לב לא רק בירושלים אלא גם באזורים אחרים שעצם העניין בשביל להינות ולקבל את התפריט המלא או את מה שאתה בעצם רוצה זה מאוד תלוי בכימיה ואת זה אני אומר לכם רק מניסיון

אז חברים תהנו לכם ותזכרו לא להפיץ יתר על המידה שלא תלך לנו לאיבוד

ובקשה אחרונה שמתי לב למשהו די מגעיל בפורום הזה של "ירושלים"

אנשים שומרים מספרים אצלהם ולא משתפים למה הכבדות הזאת תשחררו זה רק יועיל למשתמשי הפורום

בהצלחה לכולם
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”