הבחורה נשמעת אדיבה דוברת אנגלית ורוסית (אני לא דובר רוסית), מכוונת לדירה באיזור הירקון
בטלפון נתנה פרטים של 500 עבור חצי שעה 800 לשעה ואנאלי בתוספת 400
הגעתי לדירה בסביבות 11.30 בלילה, כבר בכניסה בסלון ישבה פצצה נוספת אבל נכנסתי עם פולינה לחדר, נראית לי בת 20, תמונות מדויקות, פשוט ייפיפיה ודקיקה ומלאת מתיקות, לא נראית שעבדה הרבה בתחום, סיכמתי איתה על חצי שעה ואפשרות להמשיך לשעה וששאלתי אם אפשר לאכול לה את התחת היא אמרה שהיא לא אוהבת, ואז עלתה במוחי החשבה לצרף את החברה, היא שאלה את חברה שלה אם לא אפכת לה שאני יאכל לה את הטוסיק והיא אמרה שאין בעיה..אמנם 800 שקל לשעה זה היה התקציב שלי אבל מעולם לא הייתי עם 2 בחורות ובטח שלא כאלה פצצות צעירות ואמרתי פאק איט אני הולך על זה.
יצאתי לרחוב להוציא עוד כסף וחזרתי מהר, תוך מספר דקות מצאתי את עצמי במיטה עם 2 בחורות מטורפות, צעירות יפיפיות, פשוט חלום. התחלתי לזיין את פולינה בישבן עם אצבע תוך כדי שאני מתנשק עם חברתה, פולינה עצמה לא מתנשקת, אחכ החדרתי אצבע לישבן של כל אחת מהבנות תוך כדי שאני מתנשק ומנשק את השדיים שלהן, וגם טעמתי מהטוסיק המטורף של החברה של פולינה..
ואז הגיע השוס, פולינה התחילה לעשות לי ביד וראיתי שהיא מתמהמהת לרדת לי, שאלתי אותה למה היא לא יורדת לי אז היא אתחילה לומר משהו שהזין שלי רטוב ושהיא יכולה למצוץ לי עם קונדום, אמרתי לה שזה לא מה שסיכמנו אז היא הציעה להחזיר לי את הכסף!
אמרתי סבבה, ואז הצעתי לגמור לה על הפנים, אחרי משא ומתן קצר היא הסכימה לגמירה על הפנים ב350 שקל, רק אם היא שמה ידיים על הפנים, עברתי לחברה שלה שהסכימה לגמירה על הפנים בלי ידיים, התחלתי לאונן מעל הפנים שלה ואחרי דקה אמרתי פאק איט היתה לי חוויה מטורפת חבל על הכסף, אמרתי לה שבלי מציצה אני לא יכול לגמור, לקחתי את הכסף ויצאתי עם חיוך מטורף על הפנים :) במקום 1,600 שקל היתה לי חוויה של פעם בחיים ובחינם.
שבוע טוב שיהיה :)
054-8625733
054-8625733