כ אלין-חדשה בחולון ,לאוהבי הגדולות - דף 2 - סקס אדיר

אלין-חדשה בחולון ,לאוהבי הגדולות

11
ראיתי אותה אתמול במכתש. וזוכר אותה מהר ציון. היא באמת גדולה ומגרה למרות שהשדים שלה לא גדולים כל כך לפחות כך נראה שהיא לבושה.
נראה לי שכתבתי עליה פעם, אבל יש לי חשש שזה קוקסינל ולכן לא העליתי אותה. מישהו בדק לעומק?
אני מקוה שזיהיתי את אלין שאתה מדבר עליה, עמדה אתמול עם מיני בלי מחשוף גדול מידי. היא עם שיער שחור קצר?

12
גם אני ראיתי אותה בסביבות השעה 2:00 בלילה ברחוב המכתש בכניסה לחניה, שיער קרה שחור לבשה שמלה כחולה.

לא כזו ענקית אבל לא התחברתי למראה.

לידה עומדת בחורה ישראלית רזה עם משקפיים אולי לזו מתכוונים ב"חברה".

מי שמאונן לא מזיין

13
הייתי עם אלין ביום חמישי האחרון..
אז ככה..
הגברת כמו בתיאור גדולה לבנה עם חזה גדול וגוף חלק...
לקחה אותי למגרש חניה מרוחק ובודד, התפשטה לגמרי (בחורה לחלוטין למי שהיה ספק מביניכם)
למרות שהיתה איתי הרבה זמן (היא ביקשה לאט בכמה מקרים שניסיתי להריץ עניינים..) בסה"כ קשה להגיד שממש נהניתי..
הבחורה קצת דפוקה בראש וחופרת...מזכירה קצת את אורית מתל ברוך...
נתנה מציצה חשופה וארוכה אבל לא מדהימה...זיון דוגי איטי כי גנחה כמו מטורפת..
בסה"כ היא טוענת שמאד אוהבת מין ואוהבת לפנק...אוהבת עדינות ולא אגרסיביות...נשמעת די מטומטמת, אז למי שלא מפריע לו שיחגוג
אני מזיין משמע אני קיים

14
מצאתי את אלין אתמול בשעה 12 בלילה על רחוב המכתש,לבשה שמלה כחולה מיני בלי מחשוף גדול,לכל אלה שאומרים שהיא גדולה,ראיתי גדולות ממנה,לבחורה יש מה לתפוס פנים לבנות ונעימות למראה,העליתי אותה והיא לקחה אותי לחנייה הרחוקה של טקסטיל.
עברנו לאחורה והתפשטה לגמרי והתחילה לרדת לי מציצה חשופה,לא הצליחה להכניס את כל החבר פנימה אבל השקיעה 10 דקות בערך שתוך כדי הכנסתי לה אצבעות לשני החורים בלי מילה ממנה. ביקשתי קונדום והתחלנו במסינורית איטית ומייגעת,כל תנועה שלי שהראתה לה שאני מתחיל להיות יותר אגרסיבי ביקשה ממני להאט,מינוס גדול אצלה שתוך כדי דיברה דיי הרבה על עצמה והתחילה לשאול אותי שאלות ושהיא שאלה אותי מה הפנטזיה שלי,עלה לי רעיון לראש ואמרתי לה שאף פעם לא עשיתי אנאלי עם בחורה והייתי רוצה להתנסות בזה,היא חייכה אליי ואמרה לי שהיום היא תגשים לי את זה,עברה לדוגי שמה חומר סיכה על הזין ובפי הטבעת שלה והתחלתי להכניס אותו לאט לאט,היא נאנקה מכאבים דקה עד שהוא נכנס לגמרי,וזה היה הפיתרון הכי טוב במשך 5 דקות הרחבתי לה את החור עד לגמירה המיוחלת שתוך כדי היא רק נאנחת (:
החזרתי אותה למקום שלה וישבנו לדבר עוד כמה דקות,ביקשה ממני לבוא לבקר אותה שוב ואני בהחלט מתכון לחזור.
אומנם היא מדברת דיי הרבה,אבל פתוחה מאוד לכל הצעה ורוצה לרצות ו100 שקל לכמעט חצי שעה כולל אנאלי זה עסקה מעל למשתלמת.

15
נדגמה אלין
ליד תחנת הדלק
מ+ז 100
בחורה גבוהה גדולה חזה דווקא לא גדול כפי שציפיתי אבל בסדר
בסך הכל מאוד שירותית ולא מלחיצה,
נחמדה מאוד עד כדי חפרנית,
מציצה סבירה פלוס,
זורמת לאנאלי בכיף,
ולא ראיתי את הבחורה השניה שאמרתם שעומדת לידה

דרך אגב לי היא נתנה את אותו המספר כמו שלך אז לא טעית במה שרשמת היא פשוט נונת מספר שלא שלה
רציתי להתקשר אליה לבדוק שזה באמת שלה אבל היא
טוענת שהמכשיר מכובה והיא לא עונה בזמן העבודה

16
תגידו, מי שדגם אותה, האם זאת בחורה עם שיער קארה ופנים לא משהו?
כי דגמתי שם מישהי עם תיאור כזה שהייתה נפילה, אך תיאור ההתנהגות שלה הפוך, היא לא דיברה כלל, ירדה עם גומי, טענה שכלל לא עושה אנאלי ובכל הזיון שמה יד למטה כדי לייצר חיכוך

17
אני ראיתי את האלין הזאת והיא היא לא היתה לטעמי אז לא דגמתי, אבל יותר מזה, היא היתה נראית לי קצת לא בסדר בראש, ככה שבשום מצב אני לא אדגום אותה.

אבל האם מישהו יכול לומר לי אם הדניאל שעובדת איתה באותו מתחם היא אישה ?
כי מצד אחד יש לה טיפונת גברי בפנים, ויש לה קול מעט מוזר (ובגלל זה לא דגמתי), מצד שני בגוף היא נראית אישה.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”