כ סרטונים של חן טל - דף 5 - סקס אדיר

סרטונים של חן טל

41
וואלה לא הייתי נוגע בך גם בשביל 5 שקלים ל10 דקות !
בושה וחרפה שערוצי התקשורת נותנים לה במה אחרי שהיא לוקחת סיפורים אמיתיים של חולים במחלה הקשה והופכת אותם לסיפורים משל עצמה

סרטונים של חן טל

43
[QUOTE=אוהב סבתות]חן טל במבוך בראשון לציון.
הציצים שלה בולטים גם בחשכה
ומישהו צמוד לה לתחת כל הזמן.
[TUBE]os7WaS8y_Jw&feature=youtu.be[/TUBE]
[/QUOTE]

האם המבוך קיבל אישורים מכל המשתתפים בסרטון לפני פרסום הסרטון?
עצם העובדה שמי שנכנס למבוך מצולם לאורך כל הדרך ע״י מצלמות (נסתרות ככל הנראה) היא כבר סיבה להדיר את הרגליים ממקום כזה, על אחת כמה וכמה אם אתה עלול לגלות את עצמך למחרת ביוטיוב בלי שנתת בכלל אישור.

סרטונים של חן טל

47
[QUOTE=superman1979]2 סתומות,מסתבר שהדלית הזאת סתומה ולא רק בטלויזיה הן מבחינת הדיבור ומבחינה שכלית

עלאק כוכבת הריאלטי-רשת צחוק[/QUOTE]

לא חייבים לבקר כל דבר.
למרות הרדידות של השתיים, חייבים להודות שמדובר בשתי בחורות שהן גם יפהפיות וגם מוכשרות בטירוף.
מי שרוצה לבקר יכול לטעון שהן בסך הכל ממנפות את מה שאלוהים חנן אותם בו (גוף יפה), אך יש עוד רבבות בחורות יפות בארץ ועובדה שדווקא שתיהן מצליחות לפרוץ, וחייבים לזקוף את זה (בין השאר) לעבודת המיתוג הקשה שהן עושות, הצילום האובססיבי, השליטה ברשתות החברתיות ועוד.
הדבר היחיד שאני מסכים איתו זה שהקול של דלית ממש לא מתאים לשידור (או בעגה המקצועית: ״אין לה קול רדיופוני״).
והבדיחה של אליקו (שדלית תוחלף בחן טל) בכלל לא מצחיקה, כי בניגוד אליה, לחן טל יש קול רדיופוני, והיא גם יודעת לדבר יותר בשטף והיתה יכולה להיות אחלה מגישה או מראיינת.

אבל אני חושב שהסקופ העיקרי של השידור התפספס:
כל ״סרטוני הפורנו של חן טל״, כולל ההוא עם השלט, הם בכלל לא של חן טל!

סרטונים של חן טל

49
[QUOTE=yellow-horny]אתה חבר שלה במקרה?!?!?!?[/QUOTE]

ממש לא, ואפילו כתבתי שהן רדודות.
אבל אני לא אחד שמבקר אוטומטית כל אדם וכל תופעה.
ואני בטוח שרבבות בחורות אחרות גם עושות הכל כדי להתפרסם, ועובדה שדווקא השתיים האלה מצליחות וכל האחרות לא.
אז כנראה שהן לא באמת דפוקות כמו שאנשים שליליים נוטים לחשוב, ואם הן נראות לכמה מאתנו דפוקות, אז או שהן יודעות טוב להעמיד פנים, או שמשהו דפוק אצלנו.

ובאותה מידה, אני גם לא מאלה שתוקפים את כל מי שבכיר ממני, את כל הפוליטיקאים, ה״טייקונים״, וכו׳.
במקום לקנא בהם על ההצלחה שלהם, אני מעדיף להשקיע את המרץ שלי בלנסות ולהצליח גם בעצמי.
ואם משהו עוצר אותך מלהצליח, הגיע הזמן שתצא לעצמאות (ולא רק לכבוד יום העצמאות החל היום), תשתחרר מכל העכבות, תפרוץ, ותצליח גם בעצמך.
והאמן לי, עם קצת כשרון והרבה מאמץ, ואפילו בלי עירום, גם אתה תצליח.
פעם אמרו אצלנו על ארה״ב שהיא ״ארץ ההזדמנויות הבלתי מוגבלות״, אך היום כל העולם קורא כך למדינת ישראל.

סרטונים של חן טל

50
[QUOTE=superman1979]2 סתומות,מסתבר שהדלית הזאת סתומה ולא רק בטלויזיה הן מבחינת הדיבור ומבחינה שכלית

עלאק כוכבת הריאלטי-רשת צחוק[/QUOTE]
סופרלץ - יש לי חדשות בשבילך: אתה הרבה יותר סתום משתיהן. עכשיו אתה מבין מה זה לקרוא את ההגיגים שלך כל השנים האלה... ? Ouch
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “סרטי סקס בחינם, הורדת סרטי פורנו מלאים | סיסמאות לאתרי סקס”