כ דיווח:בודפשט - דף 3 - סקס אדיר

דיווח:בודפשט

26
[QUOTE=SEXHUNTER]
[QUOTE=bigdady]אהבתי שיצרת קובץ אקסל בשביל המרתון הזה.....מה ההספק הנדרש ליום 17X..?[/QUOTE]

לא ממש הבנתי את השאלה...
[/QUOTE]

הכוונה הייתה כמות הימים חלקי כמות הבנות שפרסמת...משמע ההספק פר יום..

.You so need a Daddy, little girl

28
אני נמצא כאן (בבודפשט) כעת. כשאחזור אדווח בצורה יותר פרטנית (אגב אתם יכולים לקרוא דיווחים שלי באתר beszamolok באנגלית). בשורה תחתונה אם אתם מעוניינים להנות אבל באמת להנות לכו על המסאג׳ים. בנות ברמה גבוהה יותר. על פי רוב יפות יותר ומפנקות הרבה הרבה יותר... אם בכל זאת החלטתם לותר על עצתי הטובה וללכת על סקס מלא השתדלו לפסוח על בנות ה - 18-19. בעיקר, כי בבודפשט הבנות באמת בגיל הזה שלא כמו בערים מסוימות במזרח התיכון שהכותבות מתבלבלות בספרת העשרות... כמו כן, הבנות בגילאים האלה הן לא מנוסות בעליל וכו׳... לא חייבים להיסחף וללכת על גיל הזהב אבל בנות 20++ זו נקודת התחלה ראויה. אם אתם רוצים טעימה חפשו ב - beszamolok את חוויותי עם Noemi מאיזור 13 ועם Merion מאיזור 7. שם מדווח Lepricon. אם בא לכם להתבאס איתי, קראו על ״חוויותי״ עם Cuki מאיזור 11...
היו עוד אבל עליהם כבר אעדכן בעברית...

30
אני מניח שאתה מדבר על בודפשט... :)
המחירים: פשוט מאוד - מסאז׳ עולה לשעה קצת פחות מ - 40 יורו והוא כולל מסאז׳ אמיתי (בערך 40 דק׳) וחלק אירוטי שיש בו בודי מסאז׳ ובסוף גמירה בד״כ במציצה בלי. הבנות בד״כ ברמה סופר גבוהה גם ויזואלית (אפשר לראות בתמונות) וגם מבחינת כישורי אירוח. אפשר לקחת שעה וחצי שעולה כ - 55-60 יורו עם שתי גמירות. נדיר שיש אקסטרות של סקס (זה כאילו שני עולמות נפרדים המאג׳ים והסקס למרות שבעיני זה לא כזה רחוק). בד״כ האקסטרה היחידה שיש זה גמירה בפה לחובבי הז׳אנר... יש מיקום אחד בעיר שהוא יותר יוקרתי ושם המחירים יקרים בעשרה יורו... שורה תחתונה אם אתם לא חייבים סקס מלא, המסאז׳ים האלה הם פשוט מציאה מטורפת. חשבו על שעה וחצי בדירה מפוארת עם דוגמנית כולל צרפתיות וירידות הדדיות מדהימות והכל הכל כלול (חוץ מחדירה) ב - 280 ש״ח...

סקס - ההמלצה שלי, לא להסתכל על בנות מתחת לגיל 22. עשיתי טעות (וגם חזרתי עליה שוב) של ללכת על בנות 18-19: big mistake... תנו להן קצת להשתפשף (תרתי משמע) ואז הכל ילך יותר בקלות. בהתחלה הן חושבות שהן עם הבחור שחיכה להן שיואילו להעניק לו מחסדיהן. אז זהו שלא... המחיר: 50 יורו לשעה עם שני מספרים. על פי רוב הכל למעט אנלי כלול. אל תלכו על אלה שהכל אצלן אקסטרות: השירות בהתאם. נשיקות וגמירה בפה צריכות להיות בבסיס במינימום. אנאלי בד״כ תוספת של בין 10 ל - 20 יורו.

טוב נלך לנוח ונשתדל לעדכן בקרוב...
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”