כ סופי - קריית מוצקין - דף 7 - סקס אדיר

סופי - קריית מוצקין

61
פעם ראשונה שלי בדירה של סופי ורינת, שממוקמות כרגע בקרית ביאליק.

כשהגעתי הייתה רק סופי - אשה נאה, נמוכה ורזה, קיבלה אותי בשמלה קצרה וסקסית שירדה אח"כ וחשפה תחתוני חוטיני סופר סקסיים, ונעלי עקב גבוהות שנשארו עד סוף האקט... לסופי יש שדיים סיליקון בגודל יפה אבל ממוקמים מאד גבוה על החזה באופן שנראה לא טבעי, הפטמות עומדות, השדיים קשים כמו תפוחים. תחת מעט קטן לטעמי אבל בסה"כ המראה סקסי מאד. עור מטופח, מריחה טוב.
סופי נחמדה, איתי היא התנשקה נשיקות קלות בלבד (טוב, זה DATE ראשון שלנו) ונתנה לי שילוב קלאסי ונעים של מזמוז-מציצה-זיון ב3 תנוחות. עשתה קצת קולות מלאכותיים.
יהיו כאלה שיגידו שהיא תקתקנית, אני קורא לזה אקט תכליתי לפורקן הגבר.

בסה"כ פריקה נעימה ב200 שח בקריות.

את רינת שמעתי נכנסת לדירה אבל לא ראיתי, אנסה להפגש איתה בפעם הבאה
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

סופי - קריית מוצקין

63
[QUOTE=שבלולון] שלום לכולם, זאת פעם ראשונה שאני כותב כאן ואני רוצה לחלוק את החוויה האחרונה מסופי. סופי היא אחד הדברים המדהימים שפגשתי. בפעם האחרונה שנפגשנו היא רצתה 69 זה היה מדהים, ליקקתי לה את השבלול איזה 5 דקות עד שהיא גמרה. הרגשתי איך הגוף שלה רוטט בגמירה. נחנו טיפה כי אמרה שהגוף שלה חלש אחרי גמירה וישר עברנו לכל מיני תנוחות. בסוף היא אמרה לי בוא ארד לך עד שתגמור, זאת היתה אחת הירידות הטובות עד שגמרתי לה בסוף בפה.אני בטוח חוזר, מומלץ

[/QUOTE]

ברוך הבא, שבלולון. נשמע שהייתה לך חוויה מאד סקסית (והאמת, די נדירה עם מקצועניות) עם סופי.

המשך לדווח להנאתך והנאתנו
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

סופי - קריית מוצקין

66
התקשרתי למספר שנתן שותה מיץ באחת ההודעות הראשונות כאן.
הגעתי לק. ביאליק.
תאום קל ופשוט.
בית ישן עם בערך 4 דירות, אפשר להגיע יחסית דיסקרטי. קחו בחשבון שיש מצלמות והבנות רואות מי בא.

רינת באמצע שנות ה 30, רזה יחסית, בלונדינית. סקסית.

200 למספר אחד, עד חצי שעה.

נכנסים לחדר, ליקוקים, נשיקות, מציצה חשופה עם ליקוק ביצים.
קונדום וסקס בכמה תנוחות עד לגמירה.
יש gfe.

בסהכ חוויה חיובית, למרות שרינת עושה הכל לעזור לך לגמור וללכת.
מומלץ אם יש מצב רוח לפורקן מהיר עם בחורה סקסית שנותנת שירות טוב.

מישהו יכול להעיד איך השירות אם לוקחים דיל ארוך יותר? אם רינת נותנת שירות כזה גם ל 40 דקות על השעון ב 300 אז זו עיסקה ממש טובה שאני חייב לנסות.
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

סופי - קריית מוצקין

67
חברים,
היום קרה לי משהו שכבר הרבה זמן לא קרה.
הזדמנתי לי בבוקר לאזור הקריות ושמחתי שנפלה בחלקי האפשרות לתת דגימה בשעות הבוקר - דבר שלא עשיתי זה עידן ועידנים. לאחר שכל החשודות המידיות לא ענו, נזכרתי בדירה המדוברת. התקשרתי בתקווה שרינת תענה. ענתה סופי. גם טוב. למרות זיכרון תחושת התקתוק מפגישותינו האחרונות, אמרתי לעצמי שאם כבר מתקתקים אותי - עדיף שזה יהיה תוך חיכוך חבריקו בחזה המדהים של סופי.חיוך גדול

נכנסתי לדירה וסופי קיבלה את פני - כוסית בשמלת מיני כפי שלא זכרתי אותה. באמת אחת הבחורות העובדות המשובחות ביותר מבחינת ההופעה. Star

נכנסתי לחדר העבודה, העברתי את האתנן והתבקשתי להתכונן. כעבור מספר רגעים חזרה סופי לחדר כשלגופה תחתונים בלבד. ופה התחילה ההפתעה - בעוד שזכרתי אותה כקרירה +, הבחורה התנפלה עלי בנשיקות עמוקות תוך שאני דוחף לה אצבעות והיא מתחככת על חבריקו. בתחילה בעמידה ואח"כ על המיטה. ירידות הדדיות תוך השמעת גניחות כאילו הבחורה יצאה עכשיו מכלא נשים ולא ראתה גבר 30 שנים. זה לא היה רק GFE מושלם, זה היה PSE מושלם. החלפנו מספר תנוחות וגם לאחר "שכבר הייתי אמור לגמור" לא נאמרה מצידה אף מילה. אלמנט התקתוק של שפשוף הזין על החזה שלה לא הוזכר ונרמז אפילו בקצת.

הגמירה המיוחלת הגיעה כשהיא שוכבת על הבטן ואני טוחן אותה דקות ארוכות מאחור. ובסוף עוד הבחורה אומרת לי שגם היא גמרה. (לצורך הפרוטוקול - אני כבר לא ילד ואני לא מאמין לאף זונה שאומרת שהיא גומרת), עצם השינוי בהתייחסות הפתיעה אותי לטובה עד כדי כך שהשארתי לה טיפ (עוד דבר שכבר לא יוצא לי לעשות ממזמן).

אין לי מושג מה גרם לשינוי ההתייחסות הזה לטובה, בחיי שאם משהו היה מספר לי הייתי אומר שטכנית זה בלתי אפשרי - הם אמורות להיות יותר שחוקות ולא לגדל אנרגיות חדשות. מבולבל

בכל מקרה אני נהניתי כפי שכבר מזמן לא יצא לי. מוחא כפייה

סופ"ש נעים

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”