מדובר במקומות שעובדים במסווה של עיסוי ומפרסמים ביד 2 מטעמי זהירות אני לא שומר את המספרי טלפון של המקומות אבל אני הכתוב הכוונה מדוייקת למקום במידה ותיהנה דרישה לכך
המקום הראשון זאת תיקתוקיה באזור התעשיה מאחורי בניין הפורום דלת ירוקה כתוב עליה מס 7 עובדות 2 בחורות רוסיות אחת צעירה לא שמנה שיער שחור ניתן לזכאות אותה לפי הפירסינג על הפנים הבחורה נימפומנית אמיתית אוהבת שמזיינים אותה חזק מוצצת רק עם גומי ומנשה לתקתק אותך למי שלא בעל ניסיון יפול בפח מהר אוהבת לדבר מלוכלך תוך כדי הזיון המחיר 200 שקלים לעד חצי שעה יש אפשרות למקלחת אבל אני לא ממליץ לא הכי נקי בעולם הבחורה בסביבות גיל 30 -35 מומלץ למי שרוצה פורקן מהיר ואין לו כח לנסוע לכיוון תא הבחורה השניה במקום היא רוסיה בסביבות ה 40 + מלאה עד מאוד הייתי איתה פעם לא עשתה לי את זה למרות שדי הישתדלה הלכתי בסוף רק על מציצה היא פחות הטעם שלי
המקום השני נמצא ממש ליד הדלת הירוקה יש דלת כסופה ויש מגבת תלויה על הדלת כאן הייתה לי נפילה רצינית פעם ראשונה שהרגשתי שעבדו עליי ניכנסתי למקום לברר פרטים הייתה רוסיה גוצית ושמנמנה מבנה גוף מלבני כמו קוביית דומינו עם משקפיים ניסתה לשכנע אותי להיכנס איתה אבל סירבתי הבחורה. בסיבות ה 50 + למי שאוהב בחרתי בבחורה השניה וזה רק בגלל עודף חרמנות שצברתי במשך שבוע שלם אז ככה כאן הייתה הנפילה שלי רוסיה צעירה לא יותר מ 28 בלונדינית שיער קרה מלאה אבל לא שמנה ממש הסכמתי לתפריט 200 היא הבטיחה שאני יצא מרוצה
שילמתי המרשרשים ולעבודה התפשטנו אמרה לי שכב על הגב ואז ראייתי אותה ערומה מה אני יגיד לכם
הכל נוזלי ציצי ריק כמו שתי שקיות שוקו תחת מרובע ושטוח ובטן שלא מביישת אישה בגיל 50 אחרי 4 לידות לפחות התחילה להשים שמן על חבריקו ומורחת בתנועות סתמיות שהיה ממש קשה לו לעמוד שמה קונדום והתחילה למצוץ מציצה חלשה וסתמית השכבתי אותה על המיטה עצמתי יענים וניסיתי לפמפם אותה במיסיונרית לא הלך חבריקו מסרב לעמוד לנוחך המראה הלא מושך שמולו שיצאתי מימנה כאן זה כבר היה השיא יצא ממנה ריח חריף של דג אמרתי לה תקשיבי זה לא ילך ככה את אפילו לא משתדלת אפילו קצת הבחורה בתגובה אומרת מה אתה רוצה שאני יעשה אמרתי לה את חבר שלי שכחת בשביל זה אני כאן שמה שמן והתחילה לשפשף אותו בסתמיות תוך כדי שעושה פרצוף של משעמם לי אמרתי לה עזבי שכבי על הגב אני ישפשף ויגמור לך על החזה הסכימה וכך היה שיפשפתי עד שגמרתי לה על החזה ניגבתי את עצמי בכל חבילת המגבונים שהייתה שם וברחתי לא לפני שאמרתי לה תקשיבי את לא בנויה לעבודה הזאת את מפחדת לגעת בזיין לא מזלזלים כך בלקוח פעם ראשונה בחיים שקרה לי נפילה כזאת וזה הזמן לציין שאני בחור צעיר. והסטטי שניראה טוב

אני גם רוצה לומר שישנה במקום עוד בחורה שאמרה שהיא לא עובדת כשניראה זאת הפקידה במקום היא כבר ליגה אחרת היא בסביבות גיל 21-25 רזה עם שיער שחור ניראת פצצה אני עוד יבקר במקום כדי לנסות לדגום אותה
את המקום השלישי והמומלץ אני כבר ידווח מחר לא נוח לרשום כל כך הרבה מסלולרי מבטיח לענות על שאלות ולתת לכם עוד פרטים במידה ופיספסתי משהו לילה טוב ותיהנו