ורוניקה מהתאגיד הבת ימי
1ורוניקה היא בחורה חדשה שהגיעה לארץ לפני כעשרה ימים. מתכננת להישאר חודש ימים או יותר תלוי במצב. היא סטודנדית באוקראינה ובאה לעשות קצת כסף. היא הייתה גם בפריז במשך חודש. האנגלית שלה היא טובה עד טובה מאוד. אפשר בהחלט לתקשר איתה בקלות. עכשיו לגופו של עניין. אולי לפני זה אני מבקש מהחבר'ה אל תתנפלו עלי. אין לי שום קשר לתאגיד הבת ימי. בעבר נתתי גם חוות דעת שלילית על מילה, שאני מתרשם שהיא כבר לא נותנת שירותים , לפחות לפי המודעה עליה שנעלמה. הבחורה, ורוניקה, היא בלי ספק דוגמנית על, עם פנים מאוד יפות. עיניים כחולות וגדולות מהפנטות. מתנשקת חופשי. נותן גם שירדו לה וכנראה גם נהנית מזה. היא רזה וחטובה אם כי לא אנורקסית. העור שלה מאוד נעים וקטיפתי. השדיים הם קטנים אבל יפים ובטוליים. היא די שירותית ועושה סקס בכל התנוחות. היא מאוד נחמדה וקואופרטיבית. היא מדברת בטון רגוע ויחסית נמוך ומוסיף קצת לאינטימיות. נותנת זמן מלא ולא מתקתקת. היא די גדולה אולי מעבר ל 1.75 שהם מציינים והיא כל הזמן בעקבים גם במיטה שמוסיף עוד לא מעט לגובה. לי אישית עם 1.72 קצת הפריע לי. עוד משהו שהכוס הוא קצת נמוך בפוביס וקצת הפריע לי אישית אבל מסתדרים בסופו של הדבר. בכללי היה טוב מאוד וחויה מיוחדת. מוד ממליץ. תהנו.