הי חברים,
ביום חמישי היתי במקום בסביבות שעה 4 בצהריים- זמן החלפת משמרות- והחלטתי ללכת על צמד אקסנה ולנה. את לנה כבר תיארתי באחד הדיווחים הקודמים שלי.
אוקסנה- בלונדה רזה מאוקראינה עם ציצים קטניםת מקועקעת. שמתי על השולחן 700 ש"ח הסכימו לקחת 400 על חצי שעה ואת היתר על אקסטרות (שתיהן עושות אנאלי, לנה מוצצת בלי ובולעת, אוקסנה מוצצת, אך לא נותנת לגמור בפה.
התפשטתי ולעסק.
הבנות התפשטו והתחילו למצוץ לי כשהן על הרפה עומדות על ברכיים ואני עומד.
בהתחלה התחפו על הזין והביצים ואז הרמתי רגל אחת על המיטה ואמרתי ללנה ללקק לי את התחת מאחור, תוך שהשניה מוצצת- ביצעה נהדר, קיבלתי רימינג עמוק עם הכנסת הלשון לפי הטבעת.
לאחר מכן התחלתי לזיין את שתיהם בכוס (שכבו על קצה המיטה בפיסוק ואני עברתי בין אחת לשניה (השתדלתי לא להעליב אף אחת:))
הבנות זרמו, גנחו ונראה כי נהנו.
לאחר כ5 דקות, אמרתי ללנה לעבור לדוגי כדי שאזיין אותה בתחת. מאוקסנה ביקשתי ללקק לי את הביצים בזמן הזיון (לא הסכימה ללקק את התחת).
את התחת של לנה אני מכיר טוב- מאוד נעים בחורה עושה אנלי מעולה.
לאחר זמן מה עברתי לזיין את התוסיק הקטן של אוקסנה. ניסיתי לחדור אליה בדוגי, אך החור שלה צר מאוד בשביל הזין העבה שלי, אז לנה מרחה לה עוד וזלין ועזרה לי להחדיר לחברתה... כל המאמצים היו שוים, התחלתי לזיין בהתחלה לאט, אח''כ בעוצמה רבה תוך כדי שלנה ליקקה לי את הרגלייםת ביצים וישבן.
כשהרגשתי שהגמירה מתקרבת פשוט הוצאתי אותו מפי הטבעת של אוקסנה, הורדתי קונדום ולנה היתה מוכנה כבר עם פה פתוח ולשון בחוץ- מילאתי לה את הפה והגרון, הפנים והעיניים (אני נוהג לגמור עם המון זרע) תוך קריאות ההתפעלות של שתיהן מעוצמת הגמירה.
לקחו עוד 250 והשארתי להם טיפ של 50.
תיהנו!
אוקסנה ולנה ממוריה 15
2יפה ממש שמח לשמוע ראשית כל שנהנת שזה חשוב אצלנו ולא תקתקו אותך ואך לא היה הרגשת תי
קתוק מצד הבחורות שזה כבר אומר המון, 👍 כל הכבוד,
עכשיו לפי מה שאתה מספר השניה איך מה שמה אוקסנה אני רואה שפחות התלהבת ממנה היא כלל לא זורמת וגמישה וכלל כפי שאני מבין נכון תקן אותי אם אני טועה היר קרה יחס קר ועלוב מצדה, אז היא כבר יורדת מהפרק ציון 3 אצל פרימו,
האם לנה היא אותה בחורה שהייתה אז בדירה אשר נמצאת במרכז הכרמל מול התחנת דלק yellow ליד הבנק קומה אחרונה יש כמה בחורות בדירה יש להן בעל בית שכל הזמן עונה לטל׳ כשמתקשרים בקול שלו נשמע כמו הכאוגרף דוד דביר למי שמכיר הוא היה שופט ביחד עם צביקה הדר בתוכנית נולד לרקוד, משהו בקול של הבוס שלהן מזכיר קצת אותו, בקיצור לנה האם היא גבוהה קצת מסטולה נראית שיער מתולתל שחור,
הם כל הזמם רק עוברים ממקום למקום אחרי מרכז הכרמל עברו לשדרות הנשיא קצת יותר למטה אחרי הבתי מלון דן כרמל משהו באמצע אני זוכר רק בצד השני של הכביש איזשהו בית קומה שניה חדרים ללא מקלחת , ולאחר מכן להדר ברחוב מסדה 15 וגם משם עבורו ראיתי שישנו לאחרונה שלט למכירה/ השכרה ,תיווך
האם אנחנו מדברים על אותה לנה לוקחת 200 עבור חצי שעה, נכון היא יורדת ללא גומי אפשרי לגמור לה בפה בתוספת של 50 ש״ח, רק לא זוכר האם עושה אנאלי,
את המקום/ הדירה שאני הכי אהבתי ביותר זו הדירה אשר יצא לי לבקר בפעם הראשונה במרכז הכרמל בית עם קומות קומה אחרונה סמוך לבנק כשבחדר היתה מקלחת ויכולת לעשות מקלחת עם הבחורה, יצא לי לפגוש את לנה בזמנו עשינו מקלחת ביחד אחר כך קצת העניקה מסאג׳ מרגיע כדיי להרגיע את הלחץ של הלקוח כן לנה הייתה טובה יאמר לזכותה, אך לפעמיים שביקרתי אותה ברח׳ מסדה היא נהגה מדיי פעם לחפף אבל תמיד תמיד נכנסתי איתה קודם לעשות מקלחת לפניי הסקס,
עם זו אותה בחורה אשמח לטל׳ 👏
קתוק מצד הבחורות שזה כבר אומר המון, 👍 כל הכבוד,
עכשיו לפי מה שאתה מספר השניה איך מה שמה אוקסנה אני רואה שפחות התלהבת ממנה היא כלל לא זורמת וגמישה וכלל כפי שאני מבין נכון תקן אותי אם אני טועה היר קרה יחס קר ועלוב מצדה, אז היא כבר יורדת מהפרק ציון 3 אצל פרימו,
האם לנה היא אותה בחורה שהייתה אז בדירה אשר נמצאת במרכז הכרמל מול התחנת דלק yellow ליד הבנק קומה אחרונה יש כמה בחורות בדירה יש להן בעל בית שכל הזמן עונה לטל׳ כשמתקשרים בקול שלו נשמע כמו הכאוגרף דוד דביר למי שמכיר הוא היה שופט ביחד עם צביקה הדר בתוכנית נולד לרקוד, משהו בקול של הבוס שלהן מזכיר קצת אותו, בקיצור לנה האם היא גבוהה קצת מסטולה נראית שיער מתולתל שחור,
הם כל הזמם רק עוברים ממקום למקום אחרי מרכז הכרמל עברו לשדרות הנשיא קצת יותר למטה אחרי הבתי מלון דן כרמל משהו באמצע אני זוכר רק בצד השני של הכביש איזשהו בית קומה שניה חדרים ללא מקלחת , ולאחר מכן להדר ברחוב מסדה 15 וגם משם עבורו ראיתי שישנו לאחרונה שלט למכירה/ השכרה ,תיווך
האם אנחנו מדברים על אותה לנה לוקחת 200 עבור חצי שעה, נכון היא יורדת ללא גומי אפשרי לגמור לה בפה בתוספת של 50 ש״ח, רק לא זוכר האם עושה אנאלי,
את המקום/ הדירה שאני הכי אהבתי ביותר זו הדירה אשר יצא לי לבקר בפעם הראשונה במרכז הכרמל בית עם קומות קומה אחרונה סמוך לבנק כשבחדר היתה מקלחת ויכולת לעשות מקלחת עם הבחורה, יצא לי לפגוש את לנה בזמנו עשינו מקלחת ביחד אחר כך קצת העניקה מסאג׳ מרגיע כדיי להרגיע את הלחץ של הלקוח כן לנה הייתה טובה יאמר לזכותה, אך לפעמיים שביקרתי אותה ברח׳ מסדה היא נהגה מדיי פעם לחפף אבל תמיד תמיד נכנסתי איתה קודם לעשות מקלחת לפניי הסקס,
עם זו אותה בחורה אשמח לטל׳ 👏
אוקסנה ולנה ממוריה 15
8אני מכיר גם את לנה שאתה מדבר עליה- רזהת שחומה, תוסיק קטן, היתה גם בחורב בזמנו... זאת לא אותה אחת.
לגבי אוקסנה- היא זרמה, אם כי פחות מלנה שהיא מרוקנת אשכים מדופלמת, לדעתי. יצא לי להיות איתה הרבה, היא טובה מאיזה צד שלא תסתכל:)). לשון של תאילנדית, כוס של אוקראינית, תחת של ברזילאית:))
לגבי אוקסנה- היא זרמה, אם כי פחות מלנה שהיא מרוקנת אשכים מדופלמת, לדעתי. יצא לי להיות איתה הרבה, היא טובה מאיזה צד שלא תסתכל:)). לשון של תאילנדית, כוס של אוקראינית, תחת של ברזילאית:))
מיקי
אוקסנה ולנה ממוריה 15
9היום לא כל כך נותנים שירות ודורשים יותר כסף, הכסף צריך להיות 200 ולא יותר. כששמים 700 על השלחן זה גורם להם לחשוב שאפשר להקפיץ מחירים.
אוקסנה ולנה ממוריה 15
10אחלה דיווח .. נשמע שעברת חוויה רצינית..חח
אחי אם אפשר טלפון אשמח מאוד ..תודה
סקסוש אש !!! :) :) :) !!