כ לאחר הוצאות מרובות מצאתי פיתרון חינמי - סקס אדיר

לאחר הוצאות מרובות מצאתי פיתרון חינמי

1
חברים זה לא ייאמן כמה קל להשיג בחורה היום בימינו.אם לא הייתי נשוי היו לי כל יום כמה שונות כל פעם שאני צריך בחורה לאחרונה אני נכנס לצ'טים ולפייסבוק ופשוט כל התפריט על השולחן אתם לא מבינים כמה בחורות מחפשות מי יזין אותן.כרגע יש לי מאגר של קרוב ל50 נשים שמוכנות למפגש ללא מחויבות חבל על הכסף שלכם ידידי אני כבר לא מבזבז.ותאמינו לי סחורה לא פחות טובה ואפילו נקיה עם ריגושים פשוט תענוג.

3
[QUOTE=looking]חברים זה לא ייאמן כמה קל להשיג בחורה היום בימינו.אם לא הייתי נשוי היו לי כל יום כמה שונות כל פעם שאני צריך בחורה לאחרונה אני נכנס לצ'טים ולפייסבוק ופשוט כל התפריט על השולחן אתם לא מבינים כמה בחורות מחפשות מי יזין אותן.כרגע יש לי מאגר של קרוב ל50 נשים שמוכנות למפגש ללא מחויבות חבל על הכסף שלכם ידידי אני כבר לא מבזבז.ותאמינו לי סחורה לא פחות טובה ואפילו נקיה עם ריגושים פשוט תענוג.[/QUOTE]

אתה כנראה על כדורים טובים!
הבחורות לא מחפשות מי שיזיין אותן...
זה או שהן מחפשות כסף, או שהן מחפשות חתן (שיביא להן כסף....)
אם תפסיק עם הכדורים - תבין....קריצה

המגביה עוף - ירחיק ראות

4
מתוך 50 הבחורות שיש לך במאגר - כמה באמת שכבו איתך ללא תמורה כספית או אחרת?

אם אתה רוצה שהחברים יאמינו אתה חייב לתת פרטים נוספים.

אגב, אם אתה מוכן להשקיע זמן ולתת יחס תוכל למצוא סקס בחינם. אבל - time is money
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

5
[QUOTE=איצטגנין]
[QUOTE=looking]חברים זה לא ייאמן כמה קל להשיג בחורה היום בימינו.אם לא הייתי נשוי היו לי כל יום כמה שונות כל פעם שאני צריך בחורה לאחרונה אני נכנס לצ'טים ולפייסבוק ופשוט כל התפריט על השולחן אתם לא מבינים כמה בחורות מחפשות מי יזין אותן.כרגע יש לי מאגר של קרוב ל50 נשים שמוכנות למפגש ללא מחויבות חבל על הכסף שלכם ידידי אני כבר לא מבזבז.ותאמינו לי סחורה לא פחות טובה ואפילו נקיה עם ריגושים פשוט תענוג.[/QUOTE]

אתה כנראה על כדורים טובים!
הבחורות לא מחפשות מי שיזיין אותן...
זה או שהן מחפשות כסף, או שהן מחפשות חתן (שיביא להן כסף....)
אם תפסיק עם הכדורים - תבין....קריצה

[/QUOTE]

מה שאיצטיגנין אמר מוחא כפייה

8
חברה,
מי שמחפש לזיין בחינם, יכול בלי הרבה סיפורים..
סוג השקעה הנדרש הוא אחר, ולא מדובר רק על כסף..
צריך להזמין לדרינקים, צריך להשקיע כמה שעות ב"פור פליי"..
צריך לחייך, צריך להיות מעניין..
ובסוף גם מזיינים!
הקיצר..
לא גן עדן
אבל שכל אחד יעשה מה שהוא מרגיש לנכון.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

9
יש סקס חינמי והרבה, אגב רובו בכלל ניתן להשגה יותר קלה לא בצט או באטרף אלא בחיים האמיתיים כמו בפיק אפ בר וכדומה.
גם מכוער מבוגר כמוני מצא המון זיוני חינם בכל מיני קומבינציות כמו הצטרפות לזוגות וכל מיני חרמניות אמיתיות שיש בצט ויש.
אני לא פוסל דרך זו אבל היא לא באה במקום כי מבחינתי היעד הוא זיון.

מי שמאונן לא מזיין
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”