כ סבב מועדוני חשפנות - חוייה- מסקנות תהיות ..... - דף 2 - סקס אדיר

סבב מועדוני חשפנות - חוייה- מסקנות תהיות .....

12
פלוני לא קרא נכון בדיווח. לא 25-40 אלף ₪ למשמרת, אלא לחודש, שזה גם גבוה, אבל לא פי 2 מראש הממשלה ולא מהרמטכ"ל.
נדמה לי שבשביל 40,000 ₪ לחודש צריך לעבוד כל לילה ולבצע אקסטרות, אבל הממוצע של הבחורות הוא 3 פעמים בשבוע, וגם הכרתי בעבר בנות שבכלל לא עולות לחדרים. כאלה מרויחות מקסימום 20,000 ₪ בחודש.
מחפש את הדבר האמיתי!

13
מכל השנים שעבדתי במועדונים לא הכרתי בחורה שלא עושה חדרים .
כל הכסף זה שם .
וגם תלוי בבחורה מה היא עושה וכמה היא לוקחת .
רק מריקודים שבזמני זה היה עשרים שקל .כמה כסף כבר אפשר לעשות ?
הכי הרבה בלילה שיכולתי לעשות זה 30 ריקודים .פיזית זה מאוד קשה .
עשרים כפול שלושים זה יוצא שש מאות .שלוש פעמים בשבוע זה יוצא אלף שמונה מאות ובחודש זה 7200. עכשיו תוריד כל יום נסיעות וסיגריות ומה נשאר?
אני אישית אחרי שלושה ימים של עבודה הבנתי שבלי חדרים אחזור הביתה בלי כסף.
וגם חדרים ..
כמה כבר בחורה ועושה בלילה?
בגלל שצריך לתת לבעל המועדון 125 שקל .חדרים יקרים ואנשים בקושי רוצים להיכנס .
ממש צריך לשכנע אותם .
עבודה הזאת ממש לא פשוטה .וזה לא כזה הרבה כסף כמו שזה נראה.
ובנות גם לא אוהבות לדבר על סכומים

17
שלי, את לא לוקחת בחשבון שזה לא רק ריקודים. יש גם את הקטע של ישיבה משותפת עם גברים שאפשר לעשות ממנה כסף והרבה וגם בימים טובים יש בנות שעושות עשרה חדרים ויותר בכפולה.
גם מריקודים נטו יש בנות שעושות כמו כלום 2,000 בכפולה.
לדעתי יחסית "למחיר האישי" - זו העסקה הכי טובה בעיר. למרות שאני לא מקל ראש בעגמת הנפש שיש לפעמים בלרקוד על גברים שחלקם נראים נורא או מריחים מזעזע או סתם לא נחמדים אבל אין להשוות את זה למי שעובדת בדירה או אפילו במסאג'ים. לגבי החדרים, הבחורה יכולה לקבוע עם מי היא עולה (כמעט תמיד) ומה היא עושה. הסכומים של 200 נטו (אחרי העמלה למועדון) לרבע שעה זו רק ההתחלה. במציאות זה 300 וצפונה. אם מגיע תייר שאין לו מושג - זו בכלל בוננזה.
קיצר - הדיל הטוב בעיר למי שנראית טוב, יודעת לתקשר עם גברים והכי חשוב - חרוצה ובאה לעבוד ולא לדפוק ת'ראש או סתם לפלרטט עם הלקוחות...

18
בניגוד אליך חרמני

אני מסכים עם לפר רק אוסיף ששלי מנסה להציג את החשפניות 'כקורבן' וכמסכנות(מה שממש לא נכון) ומה עם הלקוחות שזוכים

לניצול זלזול ולעיתים גם ליחס

מחפיר ??

אן לך מה להגיד בעניין אה..?
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

20
אתה יכול להגיד לי בבקשה לאיזה ניצול גברים זוכים מהבנות ?
אתה יודע שמדי פעם חשפניות מקבלות מכות בחדר מגברים שיכורים?
אני אישית נכנסתי פעם אחת לחדר עם מישהו מאוד שיכור ועצבני ,לא רציתי אבל בעל המועדון שכנע אותי .
כל הזמן הבן אדם קילל אותי בלי הפסקה .
לא אמרתי כלום .
אבל כשיצאתי מהחדר כבר לא התאפקתי ועניתי הבן אדם העיף לי כזאת סטירה שתוך שנייה עפתי לרצפה .
ולחברה שלי מסכנה לקוח נתן כזאת בעיטה עם הרגל בבטן .
נכון יש בנות שהן עם אף למעלה .אבל אתם הגברים אמורים לראות את זה ולא להתקרב לבנות האלה .
כי בעיקרון אתם מחליטים .
וחרמני אתה חמוד!!!
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”