תומך מחיפה..
מה לא ברור?
הבחור כתב במפורש "אני נכנס לצ'טים ולפייסבוק ופשוט כל התפריט על השולחן "
מה עוד אתה רוצה?
משפטי פתיחה?
להוליך אותך כל הדרך לזיון?
כאילו מה?
או שאתה רוצה שהוא יתן לך את מספרי הטלפון של המזדיינות?
לאחר הוצאות מרובות מצאתי פיתרון חינמי
12בהחלט. אני בעד שיפרסם בפורום את הטלפונים של המזדיינות חינם.
14[QUOTE=צעיר לנצח]הבחור כתב במפורש "אני נכנס לצ'טים ולפייסבוק ופשוט כל התפריט על השולחן "
[/QUOTE]
הוא מתכוון שכל התפריט של הדפדפן של Windows נמצא על שולחן העבודה (Desktop) שלו. אתה יודע... File, Edit, View, Favorites.
[/QUOTE]
הוא מתכוון שכל התפריט של הדפדפן של Windows נמצא על שולחן העבודה (Desktop) שלו. אתה יודע... File, Edit, View, Favorites.
מונוגמיה היא חיינו, אבל לא בשבילנו.
אנו באנו ארצה... לתפוס את הזונות בה.
15צעיר לנצח,
לא ברור לי אז אני שואל. אין צורך לכעוס.
מעניין אותי לדעת אם מדובר במבוגרות, בנשואות מתוסכלות, בצעירות שרלילות.
ואשמח לקבל כל פרט שיעזור גם לי :-)
רוצה להבין אם מדובר בדייט שנגמר במיטה ואז יש עלויות מסעדה, אלכוהול, פאב.
רוצה להבין איזה בחורה מחפשת סקס בצאט.
צעיר לנצח - גם אתה מוזמן להסביר לי, בלי עצבים.
אגב - מזכיר לכולם מה אמר השחקן צארלי שיין: לא משלמים לזונה עבור סקס. משלמים לה ללכת אחרי הסקס.
לחבר'ה שנשואים (כמוני) - זה חשוב.
לא ברור לי אז אני שואל. אין צורך לכעוס.
מעניין אותי לדעת אם מדובר במבוגרות, בנשואות מתוסכלות, בצעירות שרלילות.
ואשמח לקבל כל פרט שיעזור גם לי :-)
רוצה להבין אם מדובר בדייט שנגמר במיטה ואז יש עלויות מסעדה, אלכוהול, פאב.
רוצה להבין איזה בחורה מחפשת סקס בצאט.
צעיר לנצח - גם אתה מוזמן להסביר לי, בלי עצבים.
אגב - מזכיר לכולם מה אמר השחקן צארלי שיין: לא משלמים לזונה עבור סקס. משלמים לה ללכת אחרי הסקס.
לחבר'ה שנשואים (כמוני) - זה חשוב.
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור
16גם אני כמו תומך מחיפה מעונין לד עת,אי אפשר לזרוק ככה סתם משהו לאויר בלי להשאיר פרטים
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
17[QUOTE=looking] חברים זה לא ייאמן כמה קל להשיג בחורה היום בימינו.אם לא הייתי נשוי היו לי כל יום כמה שונות כל פעם שאני צריך בחורה לאחרונה אני נכנס לצ'טים ולפייסבוק ופשוט כל התפריט על השולחן אתם לא מבינים כמה בחורות מחפשות מי יזין אותן.כרגע יש לי מאגר של קרוב ל50 נשים שמוכנות למפגש ללא מחויבות חבל על הכסף שלכם ידידי אני כבר לא מבזבז.ותאמינו לי סחורה לא פחות טובה ואפילו נקיה עם ריגושים פשוט תענוג.[/QUOTE]
במקור פורסם על ידי looking
חברים זה לא ייאמן כמה קל להשיג בחורה היום בימינו.אם לא הייתי נשוי היו לי כל יום כמה שונות כל פעם שאני צריך בחורה לאחרונה אני נכנס לצ'טים ולפייסבוק ופשוט כל התפריט על השולחן אתם לא מבינים כמה בחורות מחפשות מי יזין אותן.כרגע יש לי מאגר של קרוב ל50 נשים שמוכנות למפגש ללא מחויבות חבל על הכסף שלכם ידידי אני כבר לא מבזבז.ותאמינו לי סחורה לא פחות טובה ואפילו נקיה עם ריגושים פשוט תענוג.
מאיזה פלנטה הגעת?!?! אין כזה דבר זיון בחינם! הם תמיד ירצו עוד כסף אחר כך! הם ירצו את מספר הטלפון שלך שתוכל לבוא ואתה תקנה להם אוכל בגדים תשכיר להן דירה וכו׳.
בקיצור הוא חיי בסרט! לא יודע איזה סרט.
זאתי דעתי האישית!!! בלבד אין מה לרדת על זה!😜😝😝😝😛😝😚
במקור פורסם על ידי looking
חברים זה לא ייאמן כמה קל להשיג בחורה היום בימינו.אם לא הייתי נשוי היו לי כל יום כמה שונות כל פעם שאני צריך בחורה לאחרונה אני נכנס לצ'טים ולפייסבוק ופשוט כל התפריט על השולחן אתם לא מבינים כמה בחורות מחפשות מי יזין אותן.כרגע יש לי מאגר של קרוב ל50 נשים שמוכנות למפגש ללא מחויבות חבל על הכסף שלכם ידידי אני כבר לא מבזבז.ותאמינו לי סחורה לא פחות טובה ואפילו נקיה עם ריגושים פשוט תענוג.
מאיזה פלנטה הגעת?!?! אין כזה דבר זיון בחינם! הם תמיד ירצו עוד כסף אחר כך! הם ירצו את מספר הטלפון שלך שתוכל לבוא ואתה תקנה להם אוכל בגדים תשכיר להן דירה וכו׳.
בקיצור הוא חיי בסרט! לא יודע איזה סרט.
זאתי דעתי האישית!!! בלבד אין מה לרדת על זה!😜😝😝😝😛😝😚
18yellow-horny הוא ממש לא חי בסרט, זה שאולי אתה לא ניסית או התנסית לא אומר שזה לא קיים.
זה קיים והמון, בצט, באטרף, באתרי הכרויות אחרים וגם בפיק אפ בר.
לי אישית היו עשרות זיוני חינם מכל המקומות שרשמתי מעלה, לא רוצה להאמין או רוצה לכתוב שאנחנו חיים בסרט שיהיה לך בכייף.
אני לא נראה טוב, אם הייתי נראה טוב אני מניח שהמספר היה מוכפל.
מי שמאונן לא מזיין
19[QUOTE=NeverNotEnough]
זה קיים והמון, בצט, באטרף, באתרי הכרויות אחרים וגם בפיק אפ בר.
[/QUOTE] זה קיים, אבל המצג כאילו זה קל או נפוץ היא שקרית. אוהב סבתות ענה לו כבר תגובה אחרי. התשלום הוא לא רק עבור סקס, אלא כדי לחסוך את כל הבולשיט והעמדת הפנים כאילו מעניין אותך משהו חוץ מסקס - וכדי שהיא תשחרר אחרי. בחורות עובדות יודעות שהתנאים הללו חלק חשוב מהעניין ומהווים מבחן להתנהגות מקצועית שלהן.מונוגמיה היא חיינו, אבל לא בשבילנו.
20חברים לא רק שזה חינם אם הייתי יכול להראות לכם את הסקייפ שלי הייתם רואים כמה מתחננות שאגיע שוב ושוב ושוב.בחורות מכל הסוגים דתיות עם חצאית פגשתי כמה ואתם לא מבינים באיזו רמת חרמנות הן רק שמישהו יגע בהן ויתן להן לגעת.זו חויה אחרת לגמרי ממה שאתם יודעים ומרגישים נשים נשואות שמתות לגעת בגבר זר בקיצור הכל מכל רק לגשת ולקחת רק קצת לפלרטט לפני והכל בהישג יד.ושום הוצאה או מימון אגב.