כ יצחק שדה 36 - תל אביב - סקס אדיר

יצחק שדה 36 - תל אביב

1
חפצה נפשי לתקוע בלונדינית שנראית ממש טוב! (למרות שידעתי שאסכים גם להתפשר על סבבה). נסעתי למקום הנ"ל שיכול להיות שמוכר לכם. ה"מתאמת" טענה שיש 6 בחורות שנראית מעולה. בפועל - המיקום לא כל כך דיסקרטי ונמצא על כביש די ראשי, מקומות החניה מוגבלים (בחינם), הבחורות שראיתי (כי בפועל היו רק 3 פנויות) נראו על הפנים! מבוגרות ודי מכוערות. הייתה אתיופית אם זה מעניין מישהו. המחיר - 250 ש"ח לשעה.

נאלצתי באותו ערב לנסוע על לרחוב שוהם 24 בנתניה (שלטענת המתאמת הבחורה היא בת 26 וחדשה בדירה), הגעתי למקום ופתחה רוסיה בלונדינית (צבועה) שעברה לפני כמה שנים את גיל 26. מציצה עם גומי בלבד וזיון סביר. 200 ש"ח.

*יכול להיות שהיו כבר חוות דעת על המקומות הנ"ל אבל זה דיווח מעודכן מיום רביעי.

בהצלחה לכולם.

יצחק שדה 36 - תל אביב

2
תודה על הדיווח.

מדי פעם אני הולך לתיקתוקיות וגם בתיקתוקיה המוזכרת פה ביקרתי מספר פעמים אבל החלטתי שלתיקתוקיה הזו לא אכנס יותר לאחר שפעם אחת לפני מספר שבועות הגעתי לשם ואף אחת לא היתה לטעמי וכשבאתי לצאת הפקידה ואחת הבנות יצאו אחרי בזמן שעליתי במדרגות חזרה לרחוב בצעקות של אל תחזור לפה, אכן דיסקרטיות במיטבה.

אני ממושמע מה שאומרים לי עושה ולכן כף רגלי לא תדרוך שם יותר, מקום תת רמה.

מי שמאונן לא מזיין

יצחק שדה 36 - תל אביב

4
מסכים איתך לגמרי.
ממקומות כאלה צריך להתרחק.
זאת הסיבה שאני מבקר בעיקר בבת-ים למרות שתל-אביב יותר קרובה אלי, עדיף לשלם 400-500 ש"ח לשעה, לעיתים רחוקות יש נפילות.
בתקטוקיות כאלה האפשרות לנפילה כמעט 50%, ועוד אתה משלם 280-300 ש"ח ל20 דקות.
שלא לדבר על חוויות כמו שאתה מספר.
Be the best you can be

יצחק שדה 36 - תל אביב

7
הייתי היום אצל לילך המתולתלת. היא היתה נורא נחמדה וסבלנית. הציעה קפה ו/או מים איזה שלוש-ארבע פעמים לאחר שסירבתי בפעם הראשונה (לא יודע מה הקטע..)

חיסרון+הערה ללקוחות הבאים: החליפה שהוציאה מהקופסה - נורא צרה ולוחצת - לא יכולתי לגמור כך בדרך 'הקונבנציונלית' ולכן עברתי לעבודת יד.

תביאו חליפה מהבית, חברים!
הכל ברוח טובה :)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”