כ דיווח ראשון שלי בראשון לציון - סקס אדיר

דיווח ראשון שלי בראשון לציון

1
אהלן, אחרי תקופה ארוכה שאני רק מסתכל בפורום, ולא מוציא לפועל מבחינת מפגשים החלתטי בפעם הראשונה ללכת לבחורה עובדת, אני גר באזור ראשון לציון ומצאתי כאן בפורום את הטלפון הזה 054-7967047 בטלפון כיוונו אותי לרחוב הרצל, אני לא זוכר בדיוק מספר אבל זה היה בדיוק ליד התחנה מרכזית הישנה. צריך לעלות במדרגות גבוהות כאלה בשביל להגיע לדירה.

בקיצור, הגעתי אל הדירה, פתחה לי את הדלת בחורה רוסיה, עם שיער שחור, ופנים טיפה מקומטות. לבשה חליפת ג'ינס כזאת וכיוונה אותי אל חדר מסוים בדירה, בדרך ראיתי שיש שם עוד איזה 3 חדרים כאלה קטנים כאלה, יש טלוויזיה קטנה כזאת בסלון, שהיו בה שירים בצרפתית. שהגענו לחדר ביקשתי שוב פרטים, אמרה לי 200 שקל לחצי שעה, שאלתי מה קורה אם אני גומר לפני? אמרה לי שאם אני גומר תוך 10 דקות היא מוכנה לעשות לי מסאז' בזמן שנותר. העברתי לה 200 שקל, אמרה לי להתפשט ושהיא תכף חוזרת. בגלל שזו הפעם הראשונה שלי בדירה דיסקרטית ישבתי עם התחתונים על המיטה ושמעתי אותה מדברת בחוץ עם מישהו ברוסית. לאחר כמה דקות היא נכנסה רק עם מגבת וביקשה ממני להוריד תחתונים. היא התחילה לנשק לי את הפטמות ולשחק עם הזין בין הציצים שלה, ותוך כדי התחילה מציצה בלי קונדום, לאחר כמה דקות של מציצה אמרתי לה שנעבור לאקשן וביקשתי שתוציא קונדום, היא הוציאה את הקונדום מאחורי הכרית ושמה אותו עם הפה, התחילה לקפוץ על הזין שלי בזמן שאני משחק לה בשדיים. בגלל שזאת הפעם הראשונה התביישתי לבקש עוד תנוחות והיא קפצה לי על הזין עד שגמרתי. לבסוף הציעה כוס מים, התלבשתי והלכתי תוך כדי שהיא מציעה לי לבוא שוב עם משעמם לי ולבקש את אולגה. בקיצור פעם ראשונה שאני עם בחורה עובדת, היה דיי בסדר, למרות שכשבדקתי כמה זמן הייתי בתוך הדירה זה היה 13 דקות בלבד.

לסיום, לא הצלחתי למצוא תבנית מסוימת לדיווח, כך שאני מקווה שיצא לי בסדר, ניסיתי להעביר את כל מה שעברתי. ואני מצטער אם עברתי על חוק מסוים, זאת אחת מהתגובות הראשונות שלי בפורום.

2
הדיווח שלך היה בסדר..
אבל אני די עצוב...
לאחר שקראתי שנכנסת לעולם הזה בעקבות קריאה כאן בפורום...
בסך הכל נכנסת עכשיו לעולם אפל ותובעני, שרק יקח ממך אנרגיות וכסף במהלך חייך, יקלקל לך כל מערכת יחסים נורמלית שתנסה לפתח ויהפוך את החיים שלך לאובססיה אחת גדולה.

חבל
ואם אתה עדיין יכול..
תצא מהאתר הזה ועל תחזור אליו.
עדיין לא מאוחר!
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

4
[QUOTE=צעיר לנצח]הדיווח שלך היה בסדר..
אבל אני די עצוב...
לאחר שקראתי שנכנסת לעולם הזה בעקבות קריאה כאן בפורום...
בסך הכל נכנסת עכשיו לעולם אפל ותובעני, שרק יקח ממך אנרגיות וכסף במהלך חייך, יקלקל לך כל מערכת יחסים נורמלית שתנסה לפתח ויהפוך את החיים שלך לאובססיה אחת גדולה.

חבל
ואם אתה עדיין יכול..
תצא מהאתר הזה ועל תחזור אליו.
עדיין לא מאוחר![/QUOTE]

נכון מאד, אם אתה יכול צא מהעולם הזה ואל תביט אחורה כאילו הפסדת משהו.

מי שמאונן לא מזיין

6
אז מה אוסקר?
שנהשוי הולך לזונות זה בסדר?

איזה סוג של זוגיות תהיה לו מעכשיו? שהוא יודה שבמרחק של 200 ש"ח הוא מקבל בקלות את מה שהוא צריך להתאמץ בשבילו בבית?
ומה עם הפגיעה בתקציב המשפחתי?
ומה עם הסכנה להביא מחלות הביתה (יש מספיק מחלות שעוברות ממציצה חשופה..)

בקיצור..
לדעתי - כל מי שיכול לברוח מהעולם הזה, שיברח לפני ההתמכרות.. כי הגמילה היא כמעט בלתי אפשרית

7
צעיר אפשר ללכת לזונה בלי להיות מכור...לא לכולם יש נטיה להתמכר.
כמו שניתן לשתות מדי פעם בלי להיות אלכוהליסט....

כל השאר, פגיעה בתקציב המשפחה ומחלות הכל נכון.

דבר אחרון, ניתן לתת עצות ולהזהיר אבל לא לשפוט..שכל אחד יעשה מה שטוב לו ויחיה עם זה.

.You so need a Daddy, little girl

9
תגיד ספנק..
למה בחור בן 20 צריך ללכת לזונה?
בגיל שלך יש כל כך הרבה אפשרויותת לזיין בחינם...

מעבר לזה שאתה לא מבין את המושג "מכור"...
אז ברור לך שבעתיד, כל פעם שתהיה לך בעית תקשורת כלשהי עם אשתך לעתיד.. אז הפתרון הכי קל יהיה ללכת לזונה...
כי אלה החיים..
בסוף אנחנו מתנהגים כמו שהתרגלנו..
ואם בשנות ה 20 המוקדמות אתה כבר הולך לזונות..
אז תאמין לי שאתה אבוד.

מציע לך באופן חברי לנסות למצוא חברה ולתת בראש

10
אני לא זוכר שהחוויה הראשונה שלי היתה מרגשת יותר.סחתיין עליך-וגם הבנת את הפואנטה-מגיעים נותנים בראש קצר וקולע.בפעם הבאה שתחשוב לפנק את עצמך-תחשוב לגבי פנטזיות רצונות חשקים וכאלה..שווה לקרוא דיווחים חמים על בחורות רלוונטיות ולעשות מעשה-הכוונה לדווח.
המציאות כולנו כאן כדי להזריע בתוך שקית ניילון-ולהרגיש שיצאנו גברים..
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”