ספא חולון - רח' לנדאו 16 , חולון
בין המקומות הכי מוכרים באזור המרכז, אני כמעט בטוח שכל סוכנויות הליווי עובדים איתם.
1. מחיר - יש כמה חדרים, החדר הכי פשוט עולה 60 ש"ח לשעה, חדר במיקום לא נוח ממש מול הבר שנמצא בכניסה, יש חדרים יותר גדולים ,אבל באף אחד מהם אין ג'קוזי כך שאין צורך כל כל להשתמש בחדרים יקרים יותר. דרך אגב, אם יש לכם סוכנות קבועה תבדקו אם יש להם הסדר איתם, זה יכול לצאת אפילו יותר טוב אך תופס רק לגבי החדרים היותר יקרים.
2. נקיון - לא נתקלתי בבלגן, כשהייתי מזמין מראש, החדר תמיר היה מאורגן, קצת הפריע לי שכמה פעמים השמפו במקלחת כמעט והיה ריק
3. גישה - הגישה לשם מאוד נוחה, אפשר להגיע ממחלף קוממיות לכיוון חולון ו-2 דקות אתם שם, הכתובת שוב פעם - רח' חיים לנדאו 16, חולון. יש הרבה חנייה. מעניין אותי לדעת מה קורה במשך השבוע מכיוון שהמקום נמצא במרכז מסחרי, כשהשתמשתי במקום בסופ"שים כמעט ולא היו אנשים למרות מגרש קטרגל ובית כנסת סמוכים ליד (למי שמפריע)
4. טלפון - בפרטי
5. כמו שציינתי למעלה יש חדרים מאוד פשוטים וקטנים עד לחדרים שאפשר לארגן אחלה מפגשי GangBang עם שולחן סנוקר, ספות וסאונה. יתרון לזכותם המקום יאמר יש ממירי HOT עם הרבה ערוצים, אחלה להעברת זמן אם בחורה עובדת מאחרת

6. מיקום קצת בעייתי במהלך השבוע, חדרים נקיים, בר משקאות בקבלה, יחס סביר לגמריי מהעובדים, ציון 6/10 כוכבים.