כ דיווח ראשון שלי בראשון לציון - דף 2 - סקס אדיר

דיווח ראשון שלי בראשון לציון

11
[QUOTE=spankV]למה אתם חושבים שכולםםם כמוכם?....
אני בחור רווק שנות ה20 ומבלה פעם בחודשיים-שלושה עם בחורה עובדת ולא יותר מזה בטח ובטח לא מכור....

לא כולם מתמכרים ואפשר להנות במידה הכל עניין של כמות כמו בכל דבר בחיים.
[/QUOTE]
גם אני חשבתי כמוך כשהייתי בגילך, מה פתאום התמכרות אבל בחלוף השנים כשסקס ממש לא היה חסר ובכל זאת לא עמדתי בפיתוי הבנתי שזו התמכרות כמו כל התמכרות.

מי שמאונן לא מזיין

15
[QUOTE=צעיר לנצח]
שנהשוי הולך לזונות זה בסדר?
[/QUOTE]

זה בסדר גמור. אם לא ילך לזונות - יחפש רומן מהצד. הרבה יותר יקר, הרבה יותר מסובך, הרבה יותר מסוכן....

[QUOTE=צעיר לנצח]
איזה סוג של זוגיות תהיה לו מעכשיו? שהוא יודה שבמרחק של 200 ש"ח הוא מקבל בקלות את מה שהוא צריך להתאמץ בשבילו בבית?
[/QUOTE]

זה הענין!! למה הוא צריך להתאמץ בשביל סקס בבית? בשביל משהו שהוא חלק עיקרי ובלתי נפרד מחיי נישואין? לתמרן, להיות נתון למצבי הרוח שלה, לחוסר הרצון, לסקס 'יבש'....
אם היא תדע שהוא ב-200 ש"ח משיג מישהי יותר צעירה, יותר יפה, יותר קלה - היא תתנהג אחרת...

[QUOTE=צעיר לנצח]
ומה עם הפגיעה בתקציב המשפחתי?
[/QUOTE]

כפי שהיא תקנה (בלי סוף...) בגדים ונעליים ותכשיטים ושאר שטויות מיותרות - ותפגע בתקציב המשפחה, כך ינהג גם הוא..... כל אחד וצרכיו...

[QUOTE=צעיר לנצח]
ומה עם הסכנה להביא מחלות הביתה (יש מספיק מחלות שעוברות ממציצה חשופה..)
[/QUOTE]

כמה אנשים אתה מכיר שקיבלו מחלת מין במציצה חשופה? אתה מלא במידע שגוי, ומתעקש להודיע עליו מידי יום...

[QUOTE=צעיר לנצח]
בקיצור..
לדעתי - כל מי שיכול לברוח מהעולם הזה, שיברח לפני ההתמכרות.. כי הגמילה היא כמעט בלתי אפשרית
[/QUOTE]

זה כמו נישואים- כולם מזהירים מפניהם, אבל כולם בפנים.....

המגביה עוף - ירחיק ראות

16
זיין קבוע היקר.
יש בחורות שעובדות במקצוע הזנות שנגרמות להן בעיות נפשיות. אחרות עובדות בזה בלי קושי מיוחד. אפילו די מרוצות בהתחשב שמדובר בעבודה וביחס לחלופות העומדות לפניהן.
באותה מידה יש לקוחות שתשלום עבור סקס גורם להם בעיות נפשיות. אחרים עושים את זה בלי קושי מיוחד. ואלו שזה גורם להם בעיות - לפעמים - במקום לפרוש או ללכת לפסיכולוג באים פה לפורום לשפוך את הזיפת שיש להם בקרביים. וכמה שתנסה לשכנע אותם שהם אלו שחווים את הבעיה - ככה יגבר האויר החם והריח הרע שנפלט מהם.
פעם כשהייתי בתיכון, התארחנו בבסיס צבאי - ואופס, בדיוק ירה לעצמו ברגל חייל בבסיס. מאורע שאמור לעורר זעזוע בקרב תלמידי תיכון רכי נפש (אצלי זה עורר סקרנות איך מפקדי הבסיס מטפלים בפדיחה). הקצין שאירח אותנו שם כינס אותנו ואמר לנו שכמו שבאזרחות יש אנשים מדוכאים כך גם בצבא.
אז כך בחשבון שאם אתה לדוגמה טירון שרוצה להתגייס לקרבי - יכול לבוא אלייך חייל קרבי עם פז"מ ולהזהיר אותך שלא להצטרף כי השירות גיהנום עלי אדמות. אבל אם תצטרף אולי תראה שזה הייעוד שלך ותגמור בתור רמטכ"ל.
מונוגמיה היא חיינו, אבל לא בשבילנו.

אנו באנו ארצה... לתפוס את הזונות בה.

19
חברה,
איש איש באמונתו יחיה וכל אחד והעדפותיו הוא
אבל מי שלא רואה שהעולם הזה של הזנות הוא עולם בעייתי, אז הוא חי בבועה

זה בדיוק כמו בסמים, יש כאלה שהתדרדרו עד תחתית החבית, ויש כאלה שלמרות הסמים הם מתליחים לתפקד לא רע בחיי היום יום..
אז זה שהם מתפקדים זה אומר שהם בסדר?
ומה עם כל הכספים שזרקו במהלך חייהם על הסמים?
ומה עם כל השעות שהשקיעו בעניין הזה במהלך חייהם?
ומה עם ההליכה על הקו הדק שבין חוקי ללא חוקי?

וזה בדיוק כמו בהימורים..
האם ראיתם פעם מהמר שמבין שהוא מפסיד כסף?
המהמרים הכבדים מפסידים את כל מה שיש להם ולמשפחה שלהם
והמכורים הפחות כבדים, אלה שעוד "צפים על פני המים" ישבעו בחיי הילדים שלהם שהם לא מפסידים, ושהם בערך באמצע בין מורוויחים ולמסידים (למרות שבוודאי הפסידו מאות אלפי שקלים בחייהם)

אז חברה,
כל אחד רשאי לעשות מה שהוא רוצה עם הזמן הפנוי שלו ועם החיים שלו
אבל לפחות תבינו שאתם מכורים, עם כל ההשלכות של זה לחיים שלכם.

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

20
חד משמעית התמכרות..
זה קל זה זמין ותמיד אתה משכנע את עצמך שהסיבה מוצדקת..
אני שמתי לעצמי לא פעם יעדים של : חודש בלי זונות , שבועיים בלי עיסוי וכולי..
רוצה להגיד לכם שהיום אחרי כמעט שלושים שנה שהולך לזונות , בארץ ובחו"ל , ועם אשה בבית (קרירה) , שתי מאהבות (שלא יודעות אחת על השניה..) עדיין יותר קל לי לקפוץ לחצי שעה או שעה ולשלם על זה מאשר ל"השקיע" בקפה, שיחה, זיון ושיחה אחרי עם פרטנרית..
אבל כמו שנאמר, שכל אחד יעשה מה בזין שלו - תרתי משמע.

אני מזיין משמע אני קיים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”