כ אולה - תאגיד בת ימי - סקס אדיר

אולה - תאגיד בת ימי

1
לאוהבי הקומפקטיות -

הרבה זמן לא מצאתי משהו ששוה דווח, אבל אולה מצדיקה אחד.

התמונות אמיתיות, אבל לא רואים בהן כמה היא קומפקטית - 155-160

רזה וחמודה. לא יפה במיוחד בפנים, אבל בהחלט חמודה.
צעירה - 21 22 עור חלק ומתוח בהתאם לגילה.
חזה קטן ועומד יפה, רגליים יפות וטוסיק קטן וחמוד.

אחרי מקלחת קצרה, פעם ראשונה מול המראה והיה שווה לראות.
מציצה חשופה מעולה לטעמי והגיבה יפה גם לאצבעות שלי. (לא יורד לנערות עובדות)
בסקס אוהבת לרצות ומגיבה לכל בקשה, אנגלית סבירה +. נראה שמטיילת בעולם במסגרת התחביב וקשקשנו על מקומות בעולם. קצת פטפוטים וליטופים, ושוב הבחור מתייצב לשרות. שוב סקס וכו' לא משהו מיוחד, אבל בשבילי המראה שלה עושה את הכל.

סה"כ בחורה צעירה וקומפקטית, שרותית וקומוניקטיבית.
לדעתי מצדיקה בהחלט את ה 500 ששילמתי.

MrG

052-8539375

אולה - תאגיד בת ימי

4
ל- mrg01923 תודה על הדיווח, נשמע מאוד מעניין.

ולחברים שהעירו על התמונות - לטעמי נעלים עם עקב גבוה מוסיפים אלמנט של אלגנטיות לבנות, ואני אוהב בחורות אלגנטיות. איך אמר הגשש האלמותי - תן לי להחליט מה מגעיל לי ומה מגדיל לי.

אולה - תאגיד בת ימי

7
חברים היום הרגשתי כמו דג.
שואלים למה?

אכלתי פתיון, כן פתיון.

הבחורה הזאת היא פתיון גוף יפה, צעירה, קומפקטית, שאחרי שאוכלים אותו נלכדים במלכודת.

וזו באמת מלכודת, סקס עלוב!, ילדה נחמדה אמנם, אבל לא את זה אנחנו מחפשים.

הקשר שלה לסקס הוא כמו שלי לטיס.

אחרי שנופלים למלכודת ומשלמים, אוכלים אותה בגדול.

זה לא מספיק שהיא צעירה 21 לדבריה, היא גם צריכה לתת סחורה מסוימת ואותה היא לא יודעת או לא רוצה לתת.

500 זוזים ומציצה עם גומי למרות שהפקידה אומרת את המשפט הבנאלי שכולנו שומעים " חופשית ולבריאלית מציצה בלי סקס עם"

אז כאן הבחורה נחמדה, לא ליבראלית ולא חופשיה, מוצצת עם קונדום, וסקס בע"מ.

ונחזור להתחלה. זורקים לנו פתיון ואנחנו אוכלים אותה.

המחיר לא אומר שהבחורה טובה!!! יש מחירים יותר זולים ומקבלים הרבה יותר. מהיום מחיר של 500 ש"ח לא מתקרב לבחורה.

למרות שהבטחתי את זה לעצמי, ניסיתי, ויותר לא ישלם יותר מ-300.

מי שמחפש סקס שלא יתקרב אליה, ראו הוזהרתם!!

אולה - תאגיד בת ימי

8
אהלן חברים,
לאור חיבתי לקומפקטיות התקשרתי למספר וקבעתי אצל העלמה בשעת לילה מאוחרת,
אך אני לא בטוח שהייתי אצל אותה אחת שמתוארת בפוסט של MRG.

ראשית העלמה הזדהתה בשם סשה, וידעה מספר מצומצם של מילים באנגלית.
היא רזה, להערכתי טיפה יותר מ 1.60 , אבל לא הייתי מגדיר אותה כקומפקטית מבחינת גובה, אבל היא כן דקיקה.
יש לה טוסיק קטן ושובב, החזה לא גדול אבל אפשר יש במה לתפוס.

הכסף החליף בעלות, מקלחת זריזה במים קרים - והיא מחכה לי ערומה במיטה.
נשכבתי לידה והיא נצמדה אלי וקשקשנו קצת באנגלית צולעת שלה תוך כדי שאני נוגע בה ומנשק אותה בכל הגוף.
היא לא מתנשקת ולא מסכימה להכניס אצבעות, אבל נתנה לגעת בשבלול, ומחליפה תנוחות בלי בעיה.

הסקס איתה היה אחד הטובים שהיו לי, בזכות זה שבאתי מוכן ולא גמרתי מהר ;-), אבל.....
חצי שעה אחרי שנכנסתי מצאתי את עצמי בחוץ - היא לא הסכימה למספר 2 בטענה שאני גדול מדי, ואפילו עשתה תנועה של מספריים - כלומר שעליי לקצץ אותו ( חס וחלילה !! ).
לשם העיקרון ניסיתי להסביר לה שמגיע לי עוד מספר ויש לנו המון זמן , אבל האנגלית העילגת שלה והרחמים שלי כלפיה, העייפות שלי ושל הנחש והידיעה שהוא זקוק למנוחה ארוכה יותר, הכריעו לטובת קיפול הביתה.

דיסקרטיות = 7 . כניסה מחזית של בניין ברחוב די ראשי בבת-ים, גם בכניסה וגם ביציאה כמעט ונתקלתי בבחורים צעירים בלובי.
GFE = 8
שירות = 7 - סה"כ נהנתי מהסקס, אבל אחריו תוקתקתי כהוגן.
הגיינה = 5 . אני לא בטוח שהמגבת עברה כביסה. לא היה לה את המגע של אחרי כביסה. נראה לי שהיא פשוט מייבשת את המגבות על המתלה במרפסת :-S רחמנא ליצלן

לסיכום,
בחורה באמת מתוקה, הטוסיק שלה שווה ביקור חוזר אם רק היא הייתה מוכנה שאחדור אליה שוב.
אנקונדה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”