כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 54 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

531
[QUOTE=blacko] אין לנטלי שיער שחור !!! נטלי מחומצנת ואי אפשר שלא להבחין במבטא הצרפתי שלה. אולי העלית את ההיא שעומדת ברחוב של הבאולינג ?[/QUOTE]

כן, העלתי את זאת שברחוב המשביר שליד הבאולינג.
אבל לא יכול להיות שאני טועה, כי עוד כמה פה נתנו תיאור דומה של בחורה בשם נטלי (תיאור דומה גם בהתנהגות שלה), וכולם אמרו שיער שחור ולא בלונדיני.

איפה בדיוק, אבל בדיוק היא עונדת הנטלי הבלונדינית "שלך".

ואגב, האם מישהו דגם את האיריס שעומדת ליד ציפי ?

532
נטלי הבלונדה היפה ״שלי״------ נניח אתה בא מרחוב הבנאי ופיצוחי חממה נמצאים בצי ימין שלך יש כיכר צד שמאל זה הדוכן לוטו נכון? פנייה ימינה ממש אחרי הכיכר עומדת נטלי הצרפתייה. יש לה ביקוש רב וצריך לערוב לה. הסחורה הכי שווה בחולון חוץ מהקוקס

534
אז אני אחזור ואומר שהעלתי בחורה עם שיער שחור בדיוק במקום שאתה מדבר עליו, עם תיאור דומה למה שהרבה פה תיארו, שאוהבת לדבר, וגם היא לוקחת לקומה השניה שם, וגם היא היתה סופר מבוקשת- והיא אמרה לי שקוראים לה נטלי.

הבלונדינית היחידה שעומדת באותו מקום היא אלינור (בלונד שטני) ולה כן יש מבטא צרפתי - יכול להיות שאלינור אמרה לך שקוראים לה נטלי ???

535
מה,אלינור חזרה אני הבנתי שכבר כמה שנים טובות מחפשים אותה ובגלל שאף אחד לא מצא אותה על כן לא העלה דיווח מאז הדיווח

של

חולה כוס.

אם כן.. אפשר פרטים עדכניים לגביה מיקום,גיל,מראה,חיצוני שעות וימים ?

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

540
העליתי את הפוסט הזה באשכול של "דיווח חי מהשטח" אני מעלה גם פה:

חברים - תגלית חדשה ברחוב הבנאי.
אתמול במהלך שיטוטי בא.ת. חולון עברתי ברחוב הבנאי, ולנגד עיני הנדהמות עומדת בחורה בלונדינית (צבוע) בגובה 1.75, פנים לא משהו משהו (עם איפור היא נראית בטח מיליון דולר) אבל נתוני גוף מרשימים!!!!
לבושה במכנס שלושת-רבע, גרביים מתוחים עם דוגמא, מגפונים, בקיצור מראה מושלם. לא מתאימה לנוף.
דרשה 100 ש"ח למ+ז
מפנה לחניון (איפה שנמצאת אנגלינה - נראה לי קוראים לה) רק מהצד השני של החניון.
בעד כמה זוזים הסכימה לרדת לחניון מרוחק יותר כדי להתרחק מההמון.
חייב לציין שהיא בכלל לא תקתקנית ,עשתה ירידה מרשימה ואחרי זה מציצה מושלמת, ואם היה לי כח הייתי ממשיך לזיון אבל הייתי טוטאלוס אז ויתרתי הפעם.
לדבריה קוראים לה חן והיא חדשה באיזור, ותגיע לעיתים קרובות חוץ מסופי שבוע.
ציון: 10 בכל הפרמטרים
שווה דגימה!!!!!!

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”