כ מקום חדש עיסוי בחיפה - סקס אדיר

מקום חדש עיסוי בחיפה

1
המודעה מופיעה באתר יד 2 בקטגוריה עיסויים אלטרנטיביים, ללא מין מדגישות גם,

המקום נמצא ליד גשר פז חיפה, רח׳ החשמל יורדים לרחוב שרעבי בניין לבן גדול, המקום מזכיר כמו הספא שנמצא ביפה נוף ליד הבית מלון למי מכיר, מקום שקט ופסטורלי ישנה מקלחת גדולה ונקייה ולמי שצריך לאחר העיסוי,

במקום נמצאות שתיי בחורות האחת אנג׳לה חזה גדול ועומד קצת מבוגרת אבל בנויה טוב, השניה דיאנה צעירה בשנות 30+ שתייהן מעניקות עיסוי +מאסז׳ + בודי גוף אל גוף עם הפתעה בסוף, ניתן לבקש עיסוי עם אבנים חמות רק צריך לקבוע חצי שעה מראש בכדי שהבחורות יחממו את האבנים עבורכם, טיפול שכזה יעלה לכם 150 ש״ח לחצי שעה סבלניות מאוד רבע שעה שזה כלום מה אפשר להספיק ברבע שעה 100 ש״ח, יש ליותר זמן 45 דקות שזה 200 ושעה שלמה 300, מה שטוב במקום שהבחורות נשארות ללא בגדים גם כולל תחתון אין צורך בהוספת טיפ כמו במקום אחרים כמו סינדרלה בצומת ק.אתא באזור נשר התעשיה 11 שלאחרונה העלו את המחיר שם 170 לחצי שעה ואין תמורה טובה לכסף כמו שהיה פעם במקום,

- שעות פעילות פתוח כל יום עד מ9:30 - 19:00 ימי שישי עד 14:00

טלפון: 052-8830321

נ.ב לא יחצן של המקום, עוד לקוח קבוע ומרוצה,
UMA2014-03-04 18:43:37

מקום חדש עיסוי בחיפה

6
יחצן אתה יודע למי תקרא, וזה לא נמצא ברח׳ החשמל
מתחת לרח׳ החשמל נמצא ברח׳ התחתון מתחת לשבזי שלום- ולמי שמגיע מגשר פז יכל לראות את המקום מהגשר בניין לבן, הגעתי בדיוק כמו שכולם מוצאים מודעה חדשה לגביי מקום דרך יד 2 מדור עיסויים,
ויש פרטיות לגבי לקוח ללקוח יש גם חדר המתנה אתה יכל לשבת בנחת לעשן סיגריה בכיף שלך הבחורות לא לוחצות לגבי להיכנס לעיסוי שב תעשן סיגריה תעשה מקלחת לפני/ אחרי, אפילו משאירות קופסה ומצית תתכבד,
לגביי הבחורה דיאנה לא יצא לי עדיין להיות איתה, פעם ראשונה שביקרתי במקום היית עוד בחורה גבוה בשנות 28 פלוס שיער שחור מתולתל מסתובבת עם שמלת רשת כשלמטה לובשת חזייה וחווינו שחור, כל הזמן יוצא לי להיות רק עם אנג׳לה היא יותר מבוגרת ממנה יש לה חזה,
אני עצמי הולך לשם מדיי פעם אז איך אתה קורא לי יחצן אחותך,
נ.ב tal אתה לא אמור להיות חולה באיזו מחלה אה שבחורה מרח׳ זבוטינסקי בק.ים הדביקה אותך תשב בשקט קח קונדום שים על הראש
Fish לך תדוג דגים שתצליח לדוג משהו אז דבר איתי
לפני שאתם פותחים תפה ויורים לכל עבר, לכו תראו את המקום / את הבחורות לא אמרתי לנסות, ואז תבואו ותגידו מה שאתם רוצים,
כלל לא מעניין אותי כעם אני ״יחצן״ או לא אתם יכולים להיתחבר לי חבורה של קוקסינלים, חחח במקום לפרגן סך הכל אני מעלה פרטים על מקום אשר ביקרתי ומרוצה מהשירות מדווח לאחרים, מה פסול פה,

מקום חדש עיסוי בחיפה

7
מישהו פה התבלבל.
זה אחד המקומות שיש בצפון. שתי בחורות שאין דברים כאלה. אני מכיר את דיאנה. כוסית על. פשוט חמודה שבא ללקק את התות.
גם אנג'לה פצצה. יותר מבוגרת אבל כוסית. לשתיהן טוסיק מדליק שמעמיד את שמוליק.
לכו ותהנו באחריות...

מקום חדש עיסוי בחיפה

9
ובכן, זכיתי להתענג היום במקום הנפלא והמטופח הזה.
איני נחשד ליחצ"ן מקווה.
הגעתי לשם והוכנסתי אחר כבוד להיכל התהילה, המקום מטופח ונקי, נעים ומרגיש באמת במקום רשמי יותר. את הכניסה למקום הייתי משפר.
לעניינינו, קיבלה את פני בחורה (שאלתי לשמה ולא זוכר מה ענתה לי) יפהפיה, בנויה היטב, לבושה בסבבה כזה, והסבירה פנים.. חייכה אלי ודיברה בנחת, הכניסה אותי לחדר ולרגע חשדתי שהיא רק מארחת וסתם אני תולה תקווה בכוסית אש.
קיבלה את הכסף ואמרה תתפשט אני מיד באה.. לאחר כמה דקות נכנסה לחדר בעירום מלא כוסית מהסרטיםםםםםם, לא מגזים! חזה עומד יפה (חשד לסיליקון קל), רזה וגבוהה, חייכנית ופנים נאות. פתחה את השיער שלה.. וציוותה עלי שאשכב עם הפנים על המיטה, טיפלה בי בעדינות, עינגה ונגעה במקומות רגישים במגע משי שלה.. לא אאריך בכל התענוג שעברתי שם, רק מה שאני מוכרח לציין, שפשוט נהנתי מכל שניה שהייתי שם..
ממליץ בחום וממליץ לבוא לא כשהבחורה בלחץ (עדיפות לעד 5 5:30).
תרוצו להנות!!!
איך החתימה של אחד החברים כאן "כייף לזיין ולרוץ לספר לחברה".. במקרה שלי זה לא לזיין, אך כיף להנות ולרוץ לספר לחברה..
תלכו ותספרו גם אתם חוויות.. הנאה מובטחת אם תהיו עם ההיא.. צעירה בגיל ה30/35.. סקסית בטירוףףףףף!!
חרמן היום - חרמן אתמול - חרמן תמיד !

מקום חדש עיסוי בחיפה

10
לאלה המזיינים בינינו יש ש מצב גם לסקס? או שזה מהמקומות של נטו עיסוי...! אם הן מתפשטות לגמרי זה נראה סיכוי טוב
ותפרסמו טלפון... אין עם זה בעיה אם מפורסם ביד2 חוצמזה קצת לא נעים להגיע סתם ולהתקל במישהו
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”