כ הלילה שלי עם לילי - סקס אדיר

הלילה שלי עם לילי

1
לפני מספר ימים מצאתי את עצמי בקריות חרמן וקצת מבוסם. חיפשתי ומצאתי את המודעה של לילי http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7831 .

מקבל פרטים מהבחור - תמונות דומות, בחורה ליברלית עושה הכל*, 700 לשעה.

20 דקות לאחר מכן נכנסת לילי לחדר, מצמידה אותי אליה עם נשיקה ואומרת לי שלום. אין מה להגיד, הבחורה יודעת לשווק את עצמה. ללא קשר התלהבתי מגופה - רזה עסיסית (לא מקל), 1.70 בערך, פנים יפות, חזה קטן+ (או בינוני -) נעים למגע ותחת סקסי. אולי זה האלכוהול אבל התחת שלה כישף אותי.

[במציאות היא עסיסית יותר מהתמונות והחזה קטן יותר]

תיאום ציפיות: (*משלמים על ליברליות) סגרנו על 100 לגמירה בפה.

!!חשוב לציין שהאנגלית שלה בסיסית ביותר. רוב הזמן נעזרנו בטרנסלטור ובפנטומימה אבל מחסום השפה לא הוריד מחוויית ה-GFE.

לפני שנכנסה למקלחת דפקה לי נשיקות DFK. זה היה מוטיב חוזר כל השעה. היא ממש בקטע.

יצאה מהמקלחת עברנו למיטה והתחלנו בחימום הדדי. נותנת לגעת ולרדת לשבלול ואולי זה הדליק אותה יותר או שהיא שחקנית מאד טובה, הגבירה את הקצב וממש טרפה אותי.

המציצה שלה בינונית- (שוב, מהבנתי את הסטנדרטים של רוב החברים פה), מכניסה רק עד החצי במקרה הטוב, ובשבילי זה היה מספיק טוב.

הגמירה בפיה לא אחרה לבוא ולזכותה יאמר שהיא לא נרתעה ומצצה עד סוף ההשפרצה.

לאחר שניקתה את פיה ואני את זיני שכבנו מכורבלים במיטה. השיחה הרגילה (אוקראינית, בארץ חודשיים, בלה בלה בלה) ותוך 10 דקות חזר הדם וחזרנו למטרת ביקורה. שוב נשיקות, מזמוזים, החדרת אצבעות (לה) וליקוק (לי) והקונדום הולבש עם פיה (הלוואי והבחורות לא בתשלום היו לומדות את הקטע הזה).

התלבטתי ביני לבין עצמי על מה להסתכל תוך כדי האקט והכישוף החליט בשבילי. העברתי אותה לדוגי ופמפמתי אותה כשהיא מתחננת שאתפוס חזק יותר את ישבנה, דגדגנה או שדיה (עשיתי סבב חיוך). אחרי שגמרתי והתקלחנו היא עוד המשיכה לדפוק לי צרפתיות.

לסיכום:

אחת החוויות הטובות שהיו לי (מתחרה בבחורה הראשונה ששילמתי לה ושאני בחיפושים אחריה למפגש נוסף) בעיקר בגלל השילוב של המראה שלה (ממש לטעמי), חוויית ה-GFE ומולקולות האלכוהול שטיילו בדמי.

לא שאלתי לגבי אנאלי אבל היא מתוארת כליברלית מאד.

יתרונות: תודעת שירות גבוהה, גוף פצצה (לא ערוץ האופנה), חוויית GFE מהטובות שחוויתי. דבר נוסף - הבחור בתיאום אדיב וסבלני.

חסרונות:

שפה - אנגלית בסיסית ביותר.

מציצה - בינונית מינוס (אבל יש גמירה בפה)

מחיר - יקר למפגש חוזר בטווח הקרוב.

אקסטרות - בתוספת תשלום למרות שבטלפון הבחור מדגיש ליברלית.

טלפון:

052-8132557

תהנו!!

זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

הלילה שלי עם לילי

2

מכיון שנאלצתי לנסוע היום (יום ד') מפאתי צפון לחיפה-קריות, החלטתי לדגום. 700 ש"ח נתתי לה, פלוס טיפ מיוזמתי למען האוירה הטובה.
ומה קיבלתי? פשוט חוויה חלומית. כל המשך היום לאחר מכן נשארתי חצי-מסטול משמחה. הבחורה היא בת 23, בלונדינית עם גוף ספורטיבי ובטן שטוחה, ללא שום עודף משקל אבל גם לא אנורקסית. היא חייכה הרבה, התנשקה איתי, ליטפה וחיבקה אותי כמו בירח דבש. היא גם חרמנית: כשנגעתי בשבלול, הדבש הנשי שלה התחיל לזרום.
היא חוזרת לקייב בעוד כחודש.
ציונים -
מראה פנים - 7. היא יפה אבל לא ברמה של מלכת יופי.
מראה הגוף - 10.
התנהגות - 10.
יכולת לתקשר - 3. היא דוברת רק טיפת עברית ואנגלית, ואני טיפת רוסית (כבר לימדתי לעצמי כמה מילים מגוגל-תירגום). אבל ההנאה סילקה את החוסר בתקשורת.
כדאיות העיסקה, לסיכום: +9.
הערות - 1) צל"ש למשרד הליווי (052-8132557).
2) צל"ש לבעלי החדרים-לפי-שעות, ליד מוצרט (054-5702756).
3) מי שיפגש עם לילי יעשה לה טובה אם יעזור לי לשכנע אותה שהיא לא חייבת לעשות ניתוח להגדלת חזה. יש מספיק גברים שחזה בלתי-גדול לא מפריע להם.

הלילה שלי עם לילי

4
חם חם מהתנור.נשיקות gfe אמיתית מציצה של גרון עמוק.אוהבת אוראלי הדדי ואפילו גומרת על באמת ועוד אומרת תודה בעיברית עילגת.אבל התמונות לא אמיתיות ואם כן אז התונות ישנות ופחות 10 ק"ג.זה בכלל לא הפריע לי אבל למי שזה חשוב שיידע.
סה"כ שווה את המאמץ והמחיר.מתכננת לעזוב בסוף החודש ולחזור לסיבוב שני באוגוסט.
אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים

הלילה שלי עם לילי

7
O.k
הייתי היום עם לילי הזמנתי חדר בהמלצת גוסף במוצארט . במקום יש מנקה שפותחת לך את החדר (לא דיסקרטי) אבל הפעם לא הפריע לי עולה 150 עד שעתיים . הזמנתי את לילי לשעה 13:00 הגיעה ב 13:40 אבל אחרי שראיתי מי זאת לילי לא היה אכפת לי . נכנסה בחורה בלונדה 1.70 כוסית . חזה קטן אני מעדיף חזה יותר גדול קצת אבל מרוב ההנאה לא הפריע לי , גיל 23.
דופקת נשיקות צרפתיות כבר בשלום . נכנסת להתקלח יוצאת עם מגבת מורידה ואיזה גוף ועור יש לה תחת סוף הדרך wow .
אני עומד מתחילה להפשיט אותי ומתחילה במציצה , איזה מבט סקסי יש לה מבט של דפוק אותי, מציצה עמוקה ורטובה וטובה.
עוברים למיטה מה אני אגיד מי שלא ניסה לא ידע כמה סקס נודף מהבחורה, אוהבת להתנשק , אוהבת שיורדים לה תוספת של האצבעות מחרמנים אותה עוד יותר, אוהבת שדופקים אותה חזק .
כל הזמן גונחת ואומרת פאק פאק אתה מרגיש ממש שהיא נהנת מהסקס איתך . לא עזבה אותי לשנייה , מסג נשיקות צרפתיות חופשי. יוזמת אוף בא לי לחזור אליה שוב .
נכנסנו להתקלח ביחד ושוב הטוסיק מולך רק מלהסכל עליו עמד לי שוב . אבל נגמר הזמן , אני לא אספיק להזמין אותה שוב אבל אם היא חוזרת באוגוסט בטוח אזמין אותה . הספקתי 2 מספרים מספר שני גמירה בפה .

התענוג 700 ש"ח

Dudydu😊

הלילה שלי עם לילי

8
Здравствуйте дорогая!
הזמני את לילי, זה הפעם השני שלי איתה בתוך שבועיים. הייתי איתה שעה וחצי ב-1000 שקל פלוס, והיה חוייה מדהימה. נשיקות צרפתיות, מקלחת משותפת באיטיות, ובמיטה המון ליטופים, וגם ליקקנו זה לזה את כל איזור המפסעה ב-69. בין השאר. לא דיברנו הרבה בגלל מחסום השפה אבל היה הרבה צחוק וחיוכים. גם אני חוזר אליה באוגוסט, והיא הבטיחה להודיע כאן בסקס אדיר כאשר תגיע לארץ.

הציונים - ראה בפוסט שלי למעלה.

הלילה שלי עם לילי

10
לא, גם אליי היא הגיעה באיחור דומה, ולפני זה הפלאפון של הבוס היה מנותק מעל שעה ונמרטו העצבים, כמעט הזמנתי מישהי אחרת. גם אמרתי לבוס כבר יום אחד מראש שאני אקח אותה לשעה וחצי ונקבתי שעה מדויקת. אני מקוה שהבוס קורא את הפוסט הזה; זו התלונה היחידה שלי, ושישתדל ביחס ללקוחות.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”