כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 55 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

541
תתן יותר פרטים על תיאור הבחורה ושעה..

[QUOTE=מאהב_אהוב]העליתי את הפוסט הזה באשכול של "דיווח חי מהשטח" אני מעלה גם פה:

חברים - תגלית חדשה ברחוב הבנאי.
אתמול במהלך שיטוטי בא.ת. חולון עברתי ברחוב הבנאי, ולנגד עיני הנדהמות עומדת בחורה בלונדינית (צבוע) בגובה 1.75, פנים לא משהו משהו (עם איפור היא נראית בטח מיליון דולר) אבל נתוני גוף מרשימים!!!!
לבושה במכנס שלושת-רבע, גרביים מתוחים עם דוגמא, מגפונים, בקיצור מראה מושלם. לא מתאימה לנוף.
דרשה 100 ש"ח למ+ז
מפנה לחניון (איפה שנמצאת אנגלינה - נראה לי קוראים לה) רק מהצד השני של החניון.
בעד כמה זוזים הסכימה לרדת לחניון מרוחק יותר כדי להתרחק מההמון.
חייב לציין שהיא בכלל לא תקתקנית ,עשתה ירידה מרשימה ואחרי זה מציצה מושלמת, ואם היה לי כח הייתי ממשיך לזיון אבל הייתי טוטאלוס אז ויתרתי הפעם.
לדבריה קוראים לה חן והיא חדשה באיזור, ותגיע לעיתים קרובות חוץ מסופי שבוע.
ציון: 10 בכל הפרמטרים
שווה דגימה!!!!!!
[/QUOTE]
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

542
באיזה שעה הבחנת בה ?וכמה שילמת,מה הגיל שלה צעירה/ מבוגרת איפה בדיוק עומדת ומהם השעות והימים שלה

האם מעלה רק חלק עליון או מתפשטת עד הסוף,נותנת להחדיר אצבעות מציצה מקונדמת ?,מריחה טוב למטה,פנים לא משהו משהו מה

זה אומר ? אזה/חטובה/עסיסית/מלאה ?

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

543
סופרמן, אנבה לענות על הכל.

נתקלתי בה בשעה 24:00 וכתבתי, היא עמדה ברח׳ הבנאי איפה שעומדת רוסיה אחת (ולפעמים שתיים) ומעלה לחניון אחורי, רק שהיא עמדה בכנחסה השניה לחניון יותר לכיוון רח׳ המלאכה.
לקחה 100 ₪ למציצה + זיון
אין לי מושג על ימים ושעות, רק רמרה לי שבסופי שבוע היא לא עובדת.
וכן היא מתפשטת עד הסוף. לא שאלתי ולא ניסיתי להכניס אצבעות ככה שאני לא יודע.
היא מריחה טוב גם למטה, רזה וגבוהה, יש לה בצד אחד של הפנים כאלו פצעונים או איזו פריחה, וגם בגב ובכתף אחד הידיים יש לה מהפריחה הזו.
זהו זה מה שאני יכול לתרום לכם בעניין

547
[QUOTE=סופר לה טיב] סופרמן,

אנחנו כבר בשבועות (חג החלב...קריצה) ואתה עוד שואל לפחות 9 (כן תשע!)קושיות?

אולי אתה לא חכם, אולי אתה לא רשע ואולי אתה לא תם, אבל בטוח שאתה לא זה שאינו יודע לשאול!

נספור ביחד בקול:

1. באיזה שעה הבחנת בה ?2 . וכמה שילמת,3. מה הגיל שלה צעירה/ מבוגרת 4. איפה בדיוק עומדת ו5. מהם השעות והימים שלה

6. האם מעלה רק חלק עליון או מתפשטת עד הסוף,7. נותנת להחדיר אצבעות מציצה מקונדמת ?, 8. מריחה טוב למטה,9. פנים לא משהו משהו מה זה אומר ? 10. אזה/חטובה/עסיסית/מלאה ?

[/QUOTE]

אני ספרתי 10 כי מריחה טוב למטה ? ו פנים לא משהו מה זה אומר? זה שתי שאלות נפרדות. צחוק

מי שמאונן לא מזיין

548
אז ככה אתמול הגעתי לחולון בסביבות 22:15 ונסעתי בדיוק לפי התיאורים לרחוב בנאי בכיכר ימינה וראיתי את נטלי לפני כניסה לחניון.
הבחורה אכן בלונדינית צבועה פנים לא משהו בכלל. חזה גדול נופל אבל יש קצת בטן אבל בירכיים וישבן יש מה לתפוס בדיוק.
כשהגעתי היא בדיוק נכנסה עם מישהו חיכיתי רבע שעה בערך עד שהתפנתה והעלתי אותה נסענו למקום יותר רחוק מחניון כי הסתובבו שם הרבה סקרנים.
שילמתי לה 100שח ונתתי טיפ 50שח. הטיפ בהחלט עזר היא פינקה אותי במציצה מעלפת מקונדמת אבל. אחר כך העלתי אותי עליי פימפמתי כמה דקות החלפנו לדוגי ושם יש לה קונטרה ממש טובה. לקראת הסוף השכבתי אותי על הגב ופימפתי עד שהתפוצצתי.
דיברנו קצת וכמו שנאמר בדווחים היא באמת חופרת/מקשקשת הרבה חמודה אבל אכן יש לה מבטא צרפתי קליל מאוד. טענה שזאת עבודה חלקית ושהיא עובדת עד 23:00 גג וסופי שבוע לא עובדת.
יש איזשהו נהג ששומר עליה לא ראיתי אותו. סך הכל זיון לא להיט המראה לא היסטרי אבל בחורה חמודה וסובלנית והייתי אומר שבמחירים האלה שווה את זה.

מציצה- 6.5
זיון-7
יחס-10
יש מצב שעוד אחזור אליה..בלי נדר..חחח

אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”