נתחיל בהתחלה - חניה. רחוב ירושלים, ערב יום שישי, חניה אין. גם לא על המדרכה. עשיתי מספר סיבובים עד שמצאתי מקום לחנות באחד הרחובות המקבילים.
איך שנכנסתי ואמרתי שלום ברוסית קטיה חייכה מאושר כי הבינה שלא תתצטרך לדבר איתי באנגלית. לאלה שלא דוברים רוסית לא לדאוג, יש לה אנגלית בסיסית ואפילו קצת גרמנית.
קטיה בת 25, הגיעה ארצה לפני שלושה ימים מרוסיה (כן כן, לא מאוקראינה).
מראה:
כמו שניתן לראות בתמונות קטיה היא בחורה רזה, בהירה ויחסית גבוהה.
פתחה את הדלת כשהיא לבושה פחות או יותר כמו בתמונות, אבל עם מראה של אחת שכאילו רק התעוררה - בלי טיפת איפור ושיער לא מסודר. מה שמיד קפץ לי לעין הם הפצעונים שהיו לה באיזור החזה, הפנים ואח״כ גיליתי שגם בגב (אם מסתכלים היטב על התמונה השלישית מימין אז ניתן לזהות אותם). הפנים שלה לא משהו ואני איש של פנים. לאוהבי חזה גדול (או בינוני או קטן) אין מה לחפש אצלה כי לבחורה אין ציצי, יש שתי פטמות גדולות שבולטות מאיזור בית החזה.
ביום רגיל הייתי מסתובב ועוזב בלי לחשוב פעמיים. אבל הפעם באתי סופר חרמן ואמרתי לעצמי שאני נשאר no matter what, במיוחד אחרי שלא נכנסתי בשלוש הפעמים הקודמות כשביקרתי אצל בנות התאגיד (שאחת מהן היתה ג'ני שנראית טוב יותר מקטיה בכל פרמטר).
אקטביצועים:
לשמחתי הרבה, ההבטחה המפורסמת של הפקידה שהבחורה ״עושה הכל חוץ מאנאלי״ היתה לשם שינוי אמיתית ומדויקת.
כיוון שאני יודע שבכל זאת ישאלו אז הנה התפריט:
מציצה (חשופה) - סה״כ טובה. הבחורה משתדלת, לוקחת עמוק, מלקקת ביצים ויורקת עליו כמו שחקנית פורנו. אבל מה, אפס ווקום.
רימינג - בינוני מינוס אבל עדיף מכלום.
נשיקות צרפתיות - פשוט מעולה! ללא ספק החלק החזק שלה. GFE הכי טוב שאי פעם היה לי עם זונה.
סקס עצמו - גם מעולה, זורמת לכל התנוחות ונותנת תחושה שהיא בקטע. רק חבל שהמיטה חורקת בטירוף. 

גמירה בפה - רגיל. מה שכן, היא לא יורקת בכיור אלא משחררת הכל בחזרה במהלך הגמירה. טכנית עדיין גמירה בפה.
לסיכום, למרות שקטיה רחוקה מלהיות יפיפיה היה לנו סקס מעולה ויצאתי בתחושה טובה. פשוט בחורה מתוקה וכיפית.
מחיר 400 ש״ח.
052-5701934