שלום,
לאחרונה הדיווחים שאני קורא עוסקים ברמאות תקתוק ויחס מגעיל.
כולנו עובדים כל כך קשה כדי לקבל שכר יומי. הן מקבלות במסז יותר מיומי של בנאדם עם משכורת ממוצע. ועוד מתלוננות שהן סובלות וקשה להן. נותנות יחס רע ועושות טובה שהן עושות את העבודה. הן ממש צריכות ללמוד מהיחס של התיאלנדיות או האוקריאניות.
מקומות שעולים לאחרונה שאסור להתקרב אליהם הם:
גבעון
פלאטין 3
סחרוב 22
לנטה ספא * בדרך כלל לא תיקתקו אותי אבל בפעם האחרונה נכנסתי עם ישראלית חדשה בחדר הקטן שדאגה להעיף אותי תוך 10 דקות בלי לעשות כלום
נמאס כבר שמרמים ומנצלים אנשים..
חרם על מקומות שמעודדים תקתוק וכסף קל
2אולי פשוט להפסיק ללכת למכונים? אני אמנם רק פעם בחודש/חודשיים אולי הולך לעיסוי עם סוף שמח (לעיסויים רגילים פעם בשבוע) אבל מזמן הפסקתי ללכת למכונים ואני הולך רק לפרטיות. רובן נותנות שירות טוב יותר (במיוחד הוותיקות).
כל המכונית האלו נועדו בעיקר לפראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים.
4אני אומר לכם שמקומות סובלים בירידה בהכנסות. אז יש מטומטמים שמעלים מחירים וזה כמובן לא עוזר ויש שיידרשו לשפר את ה שהם נותנים. אני מציע לכם לא להתפשר ולדרוש טיפול הולם. אם זה לא המצב אז בחדר אתם חסרי כוח אבל אחרי הטיפול הכוח הוא אצלכם בדיווח.
תדווחו וככה המצב של כולנו ישתפר.
6מסכים ומצטרף.
אני חושב שמלבד החרם שצריך לעשות על התיקתוקיות צריך להוסיף לחרם מקומות שהעלו את המחיר.
צריך לקבוע מחיר תקרה (סביר) כאשר מי שיעלה את המחיר מהתקרה=חרם.
המחירים לדעתי צריכים להיות לעיסוי+בודי עד 200 ש"ח ל-40 דקות. ו-150 ש"ח לחצי שעה.
המקומות צריכים אותנו יותר ממה שאנחנו צריכים אותם.
גבר יכול גם לאנן מול המחשב חודש ולהגיע אל סיפוקו-המכונים והמעסות לא יוכלו להתקיים בלעדנו.
7סיימתי פגישה בתל אביב באחד הערבים סמוך לחצות וזכרתי שהמכון באלנבי 26 פתוח כל הלילה. קפצתי לביקור. היתה אוירה של שוק והמעסות כולן נראו בינוני ומטה. ברגע שהבנתי שטיפול יעלה 250 ומעלה עשיתי אחורה פנה והלכתי.
8הנה דוגמה למקום שירד ברמה (לא שהוא היה ברמה גבוהה מלכתחילה) ובגלל ירידה בהכנסות העלה מחיר. הייתי שם וראיתי את הבנות - ברחתי כל עוד נפשי בי
9חברים תמשיכו לדווח פה. כבר פנו אליי מספר בעלים של המקומות כדי לשאול מה לא היה טוב. ורוצים לשפר את השירות
10רוצים לשפר ,
אז שיהיה אחד בנאדם כמו שצריך ,
1. ניקיון ואסטטיקה של המקום
2, בנות עם חיוך ואדיבות ולא פרצוף תשעה באב
3. ללמד את הבנות לעשות מסאז' איכותי ולא סתם זה מבאס רצח שהבחורה לא יודעת מה לעשות, אם צריך עזרה אני מוכן להיות המורה יש לי ניסיון רב בתחום,(המיקצועי)
4. זמן זה זמן 40 דקות או 30 דקות ,אבל צריך לעמוד בזמן
5. פקידה אדיבה ולא מוכרנית שקרנית עם הבטחות שלא עומדים בהם ,
6, בנות כמובן ,