כ גרמניה/ברלין חלק ראשון !!! - דף 4 - סקס אדיר

גרמניה/ברלין חלק ראשון !!!

34
אני יודע מה אתם חושבים, זה פורום סקס, מה הוא בא ומתאר לנו את המקום, את האוכל, את האווירה..
רוצים לשמוע על הבנות, חבוב! קפיש!
אז זהו, שאתם צודקים מאוד, ולכן אני אספר על הבחורות העובדות שפגשתי במועדון.
(הדיווח שיבוא אחרי זה, הוא הדיווח המעניין באמת, אני מרשה לעצמי לפזר לכם רמזים בצורת טיזרים...)

קודם כל, ניתן לראות את רשימת הבנות באתר.
לכל יום בשבוע יש סידור עבודה שונה וכל יום עובד צוות אחר (גם את סידור העבודה ניתן לראות באתר).
ישנן בנות (חח יצא לי דנה אינטרנשיונל) שמופיעות באתר ולא ראיתי אותן, ייתכן שכבר לא עובדות ולא עודכן האתר. (שהיתי שם מספיק בכדי להכיר את רוב הצוות).
מצד שני, הכרתי שם בחורות שלא מופיעות באתר (5 בנות לפחות) שזה לא מעט!

ועכשיו לבנות:

Sophie: לסופי יש גוף מטמטם. גבוהה, שחורת שיער, מאוד אנרגטית, חולת סקס. אני חושב שהיא גרמניה. היא לא יפה. המחשבה הראשונה שעברה לי בראש כשראיתי את הפנים שלה הייתה שהיא ליהוק מושלם לתפקיד מכשפה ולא צריך איפור..
אמה מה, אני מניח שדי מתרגלים אליה כי באיזה שלב כבר לא יכולתי להוריד ממנה את העיניים, ואת הידיים.
היא חולה על אנאלי ומבקשת את זה בכל הזדמנות. מטפלת בשלושה גברים בעת ובעונה אחת במיומנות ובחשק, עד שנדמה שהיא זו שדופקת אותך. מוצצת היטב, עם יריקות והכל, עושה גרון עמוק, דפיקות פה וכל זאת בשעה שמישהו נעוץ לה עמוק בתחת, נותנת הרגשה של סרט כחול הנימפומנית הזו, אין דברים כאלה.

Mia: למיה שיער ארוך חום כהה וגלח חמוד בצד הראש, יפייפיה בפנים ובגוף, גרמניה וליברלית לגמרי, יצא לי לשבת בחצר ולדסקס עם מישהי כשמיה באה ונשכבה ערומה על הספסל לידי בכדי להשתזף (בהפסקה שלה).
נחנקתי. שווה ביותר, לא יכולתי לתפוס שעוד כשעה קלה שנינו ניכנס פנימה ואני הולך לזיין אותה, הזוי.
היא צרה מאוד אגב, כשמגיע מישהו עם כלי גדול במיוחד או עבה, היא מנסה איתו ואם לא הולך מתנצלת מבוישת, חמודה. עוד פרט חשוב, היא מהנאנחות בקול רם, כשהיא נכנסת לזה, כל המועדון יודע..

Petra: פטרה היא צ׳כית, בת 19 (אני יודע כי חגגנו לה יום הולדת במועדון) אחלה גוף, זיון טוב מאוד, לא יפה.
מוצצת בחסד עליון. עוד דבר שמייחד אותה מכל הבנות במועדון, אצלה מקובל שגומרים לה בפה. לעיתים היא בולעת. היא החברה הכי טובה של תרזה (אספר עליה בהמשך) וכל הזמן מסתובבות יחד, בעבודה ומחוץ לעבודה. נמצאת במועדון לתקופה זמנית. (כשאני הייתי היא בדיוק הייתה בתהליכי עזיבה חזרה לצ׳כיה)
סיפרה לי שהיא חוזרת בקרוב למועדון לתקופה נוספת.. (איך סיפרה? מאיפה אני מעודכן, כל זה טיזר לפוסט הבא ;)

Tereza: תרזה. איך אני אסכם אותה בכמה מילים? קשה.
תרזה היא סלב במועדון. היא יפייפיה אמיתית. צ׳כית בת 28 עם עבר עשיר בתחום. היא אשכרה שחקנית פורנו עם תעודות. יותר מזה, היא מזדיינת ומוצצת כמו בסרטים. יפייפיה בפנים, גוף מעט נערי (חזה קטן) אך קעקועים סקסיים ופירסינג לאורך גופה. עיניים מדהימות. כשהיא מוצצת היא עושה זאת במקצועיות, בהשקעה, מסתכלת לך עמוק בעיניים כשאתה בפה שלה, פשוט חוויה. מקבלת גם אנאלי, אך לא לעיתים קרובות. כמו פטרה, גם היא מהבחורות שמקובל לגמור להן בפה, לעיתים בולעת. עושה גם בוקקה. לא מתרגשת מזין. מקצועית. ראיתי אותה מפרקת כ14 גברים בבת אחת, הייתי בשוק. עד עכשיו קשה לי להאמין. אה ויש לה מכונית אדומה (שוב טיזר)

Meike: מייקה היא גרמניה כוסית על! יש לה גוף מהשווים שזיינתי, עיניים יפות ופנים חמודות, לא דוברת אנגלית כל כך אבל מתקשרת במיטה מעולה. נהנית מאוד מסקס ונותנת לך להרגיש את זה. יש לה מעין שיתוק בשריר בצד הפה (אה לה סילבסטר סטאלון) במקרה שלה זה חמוד. היא עובדת גם באתר גרמני של מצלמות סקס וצ׳טים. עובדת גם בארטמיס (טיזר). אחת הבחורות השוות, אסור לפספס!

Jasmin: יסמין היא בחורה נאה וקטנטונת, שחומה וסקסית. הודית שגרה וגדלה בגרמניה. ליברלית בסקס אבל טכנית מאוד. מוצצת מעולה ומקבלת גמירה בפה. רוב הפעמים ממלאת תפקידים אחרים במועדון כמו ניקיון וסדר, הגשה של אוכל, קבלת אורחים חדשים וכ״ו..

Tsunami: צונאמי היא כושית. הכושית הראשונה שלי (: נראית טוב, מטופחת, אחלה זיון שבעולם, לתת לה בדוגי הייתה חוויה מעוררת השראה עבורי. מוצצת היטב, גרון עמוק. ממה שראיתי עושה קליינטים אחד או שתיים באותו הזמן, לא יותר מזה, לא אורגיה המונית אני מתכוון, אחרי שהיא מסיימת עם לקוח היא עוברת לבא בשיטת הסרט הנע.

Roxy: רוקסי משוגעת! בחיים שלי לא פגשתי בחורה כזו. גרמניה כוסית, וגם חמודה, שליברלית מאוד לגבי הגוף שלה וסקס. משוחררת זו לא מילה מספיק טובה בכדי לתאר אותה אז אני פשוט אספר מה חוויתי. היינו כחמישה גברים על המיטה. אחד מזיין אותה מאחור בדוגי, היא יורדת לשניים במקביל משתי צידי ראשה. השאר מלטפים אותה בתחת ובחזה. כשמגיע שעתו של מי מאיתנו לגמור, היא מזמינה אותו להתייצב מולה, נותנת לו שתיים שלוש שאיבות יפות ואז פותחת פה גדול מוציאה לשון ומצביעה בלהיטות על עומק הגרון! (פאק, עומד לי רק מלרשום על זה עכשיו)..
אגב, בפוסט הקודם ציינתי שאחת הבנות הניחה עליי רגליים ונמרחת עליי כאילו אנחנו מכירים שנים, כשלא מזמן גמרתי לה בפה, זו הייתה רוקסי, וזה לא כל מה שקרה. היו שם עוד שתי גברים איתם ניהלתי שיחה מעניינת, תרזה ופטרה שהיו בהפסקה. רוקסי נכנסה עטופה במגבת, התיישבה לידי ושמה עליי את הרגליים, אני באוטומט עשיתי לה מסאג׳, החבר׳ה התבדחו בגרמנית על הפינוק, תירגמו לי, צחקנו בקטנה, פתאום רוקסי מפשילה את המגבת, היא ערומה מתחת, מפשקת שתי רגליים מתוחות באוויר, שמה עליי רגל אחת על הכתף ורגל שנייה על הכתף של הבחור ממול, אני הייתי בשוק וכנראה ראו עלי כי היא צחקה עליי, לקחה לי את היד ושמה על הכוס שלה, מגולח, אלא מה, הבחורה כבר רטובה, פתאום שולפת לי תיק קטן שלא שמתי לב שנכנסה איתו ומתוכו מוציאה ויברטור ורוד! אני מפשק אותה והיא מתחילה להחדיר.. היא בהפסקה, אני מזכיר לכם.. פתאום מוסטפה מציץ מהחלון של חדר העישון, לא ידעתי איך הוא יאכל את זה, יכעס, ישמח, לך תדע, בפועל הוא פתח את הדלת עם חיוך, ואומר לרוקסי למה ככה? יש מיטה פנויה בחדר השני, לא חבל יאללה בואו ומשך את כולנו אחריו לחדר...
*עדכון - הרגע בדקתי ברשימת הבנות והיא כבר לא מופיעה ברשימה. באסה. נשבע לכם שרק בשבילה היה שווה לבוא

Becci: בקי היא ליגה אחרת. גוף אלוהי, פנים מיוחדות, יש שיאמרו יפה. לא בטוח לגבי מוצא. קעקועים סקסיים על כל הגוף. דברנית לא קטנה. מאוד ליברלית וזורמת בסקס, עיניים יפות מאוד, מסתכלת עליך במבט חודר ומרוכז כשאתה חודר אליה, זה משהו שנשאר איתך גם אח״כ. גמישה מאוד. עושה גם אורגיות בלי להתרגש. לא יודע לגבי גמירה בפה או אנאלי, לא הצלחתי להגיע לשלב הזה, רק מהמבט שלה גמרתי צ׳יק צ׳אק (:
הייתה בישראל בעבר, אגב..

Sultan: סולטן היא בחורה מיוחדת מאוד. לדעתי בין הבחורות הכי יפות במועדון. גבוהה יחסית, שחומה מאוד אך לא כושית (כמו אתיופית) מוצאה ממרוקו (מוסלמית). גוף נדיר, רזה, חזה בינוני. פנים מעלפות. מוצצת לאט וטוב, מבקשת ומדגישה שלא לגמור לה בפה! מגולחת, צרה מאוד, טוענת שאלרגיה לחומר הסיכה הרגיל של המועדון אז מביאה חומר משלה. פרימדונה, סנובית לחדשים דבר שיכול להרתיע. היא מתפקדת כיד ימינו של מוסטפה ואף מחליפה אותו כשהוא איננו או מזיין (כן שמעתם נכון, מוסטפה מזיין את הבחורות במועדון. כל הזמן. לא מן הנמנע למצוא אותו פתאום במיטה לידך).
כמו כן עושה עבודות תחזוקה/ניקיון, ולעיתים נדירות מזדיינת. שווה ביותר למי שנופל בתזמון המשמרת שלה.

Le: לי היא החמוד בהתגלמותו. בחורה נאה. ממוצעת בכל הפרמטרים גוף, פנים וגובה. מאוד נחמדה, זורמת ודברנית. רוב הזמן עובדת בניקיון/תחזוקה אך לעיתים גם נותנת סשנים במיטה. עובדת גם בארטמיס..
מאוד ידידותית ללקוחות וחברה של רוב הבנות במועדון. יש לה בולדוג. חמוד לאללה (טיזר).
התמונה למעלה היא תמונה משותפת של סולטן ושל לי. התמונה צולמה במועדון, ברקע ניתן לראות את הארוניות שתיארתי בפוסט הקודם עם נעלי האצבע המיועדות לקליינטים).

Angie: אנג׳י מדהימה! בחורה גרמניה יפייפיה, רזה וסקסית שמודעת היטב למיניות שלה. דו מינית. עובדת בדרך כלל יחד עם לי במשמרת, לעיתים על אותה מיטה, לעיתים גם אחת עם השנייה (טיזר). אוהבת סקס ומראה את זה. תאמינו לי שהתמונות לא עשויות עמיה חסד. אגב היא לא נרתעת ממצלמה, להיפך (: טיזרטיזרטיזר)

Melina: מלינה היא גרמניה, גבוהה וסקסית, בחורה נאה ושווה ביותר. ליברלית מאוד וזורמת, חולהעל סקס ואין לה מעצורים. מלבד המועדון מתחזקת אתר פרטי של צ'אטים. לא נמצאת הרבה במועדון, אבל אם יצא שהגעת והיא נמצאת, אשריך, אתה הולך לעשות חיים (: אגב, גם היא חולת מצלמות

Yvonne: איבון. אחרונה אחרונה חביבה, הדובדבן שבקצפת.
גרמניה. פצצה. בלונדינית עם חזה גדול. גוף חטוב. פנים נאות מאוד. נראית כוכבת פורנו.
נסיכת המועדון. כשאיבון נכנסת לחדר הזיונים משתרר שקט וכולם נותנים כבוד ונעמדים בתור.
למה תור? כי משום מה לא שוכבים איתה באורגיה. זה לא בגללה. דווקא ״שברתי״ את הסטטוס קוו וזיינתי אותה בדוגי כשהיא מוצצת, היא זרמה עם זה בכיף. פשוט אצלה סקס זה אחרת מאשר כל בחורה אחרת. היא לוקחת את הזמן. לאט וביסודיות. כשהיא מתחילה עם גבר, היא מניחה לו רק כשהוא סיים, הכוונה גמר, הכוונה בתוך הפה, כשהפה סגור והיא ממשיכה למצוץ באיטיות עד שאתה נעשה רפוי. וכל הזמן הזה, היא איתך ורק שלך למרות כל הגברים מסביב. שלא נוגעים ולא מתקרבים עד שהיא יוזמת ומתחילה עם הבא. נסיכה כבר אמרתי?

זהו להיום, חשוב לציין כי פגשתי וזיינתי במועדון בחורות נוספות שעליהן לא הרחבתי, כמובן שיש גם בנות שאותן לא פגשתי, כך או כך המסר הוא שקיים מבחר גדול מאוד של בנות למועדון הזה ורובן ככולן ברמה גבוהה מאוד.
יפות, מקצועיות, נחמדות, בהחלט בחורות ששוות את הזמן והכסף שלך (גם טיסה במיוחד ל״חופשת מין בברלין״ - הופה, הנה סלוגן שיכול לתפוס ;)

מקווה שנהניתם לקרוא, כרגיל אשמח לשמוע פידבקים שלכם ונתראה בדיווח הבא..

המשך יבוא
I don't pay Hookers for Sex

I pay them to leave (:

- Charlie Sheen

גרמניה/ברלין חלק ראשון !!!

35
המשך מצויין למבוא מעולה.
אני התרשמתי שהרבה מאפשרות לגמור בפה CIM, ואפילו זכיתי להעביר טישיו לאחת הבנות שרצתה להפטר מהסחורה.

האם יתכן שבקה היא פולנית ? אני מעט חלש בשמות, ומאוד נהניתי מהפולנית החמה שם.

חמודה נוספת שם היא עיזה IZA , מרקע טורקי, חמודה וכיפית.

תבלה ותדווח, תודה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”