כ חשד שבת 40 הדביקה ילדים בHIV בקריית גת - דף 2 - סקס אדיר

חשד שבת 40 הדביקה ילדים בHIV בקריית גת

11
מי בכלל דיבר על סיווג נפשי?!

ההודעה המקורית הצמידה לה ״פיגור שכלי״, ובתגובתי חלקתי על כך. ומעובדות שנשלחו אלי במסרים פרטיים בעקבות תגובתי, מסתבר שצדקתי.

לא התייחסתי בשום שלב לנושא הנפשי, למרות שגם לגביו יש לי דעה. אז שמת בפי דברים שלא אמרתי, ועל זה בנית תילי תילים של פרשנות, ואף שלחת אותי לאבחון; לא נסחפנו קצת?!

לגבי הפיגור השכלי קל לבדוק:

קרא את מה שהיא כתבה במהלך השנים בבלוגים שלה, תגובות שהיא כתבה באתרים שונים, ואפילו מה שהיא אמרה בראיונות טלויזיוניים בימים האחרונים, ותיווכח שהיא יודעת קרוא וכתוב, מתבטאת בבהירות, וכו׳. אני לא יודע אם מנת המשכל שלה מעל או מתחת לממוצע, אבל בכל מקרה היא ממש, אבל ממש לא בעלת פיגור שכלי.

אני מניח שלגבי הנערים היא עשתה טעות חד פעמית, אבל נער הביא נער, ונוצרה דינמיקה שהיא לא יכלה להפסיק אותה.
היא לא אנסה אף אחד, אלא הם באו אליה, אל ביתה, במטרה ברורה: לשכב עם בחורה שהחבר שלהם כבר שכב איתה.
זוכר את סטלה המגמרת מ״אסקימו לימון״?
אז ברור שזה לא תקין, וגם אני בעצמי כתבתי את זה, אבל אין לכך קשר למנת המשכל של הגברת.
ותהיה בטוח שכל הצדדים היו שמחים אם כל הסיפור לא היה מתפרסם.
כל עוד המשטרה (והתקשורת) לא התערבה, לא נגרם נזק לאף אחד.
ואגב, גם במקרה אייל גולן, למרות שאני לא סובל את שיריו ובעיקר אותו, אני לא חושב שבוצע איזשהו פשע נתעב נגד האנושות
(אביו הוא סיפור אחר)
והיה רצון של שני הצדדים.

ברור שיש גבולות, ואילו היה מדובר בתינוקות, או ילדים בני 8-12, הייתי מתבטא אחרת, אך מדובר בשני נערים בני 13-14 ועוד כמה תיכוניסטים בני 15-18 ובעיקר חיילים.

[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=Cyborg]
[QUOTE=sex_master]אבל לאישה יש ילדה וגם פיגור שכלי אז...מיליון נשים בעולם ודווקא אותה ?

הבחורה בת 40 לפי מה שאמרו בחדשות
[/QUOTE]

אני תמיד מתעצבן מהאפליה בין גברים לנשים:

גבר ששוכב עם עשרות בחורות הופך ל״תותח״, ואילו בחורה שששוכבת עם עשרות גברים נחשבת ל״שרמוטה״ או במקרה הזה ״בעלת פיגור שכלי״.

הפיגור השכלי הוצמד לה ע״י פמיניסטיות ועוד ״מומחים״ שמתקשים להבין איך בחורה מסוגלת להנות מסקס.
ועוד עם כל כך הרבה פרטנרים.
מה, אישה שנהנית מסקס?!
לא יכול להיות!
היא חייבת להיות מפגרת!

לדעתי, הבעיה היחידה היא עם הגיל של הפרטנרים, וגם הבעיה הזאת היא יותר חוקית מאשר מוסרית, כי הנערים רצו את זה לא פחות ממנה. והם לא ממש ילדים אלא נערים, אז מי אנחנו שנכנס לתחתונים שלהם (ובבקשה בלי שאלות מפגרות כמו ״אילו הם היו הילדים שלך מה היית אומר״).

בקיצור, מקרה קלאסי שכל הצדדים רצו, אבל אחרי שהסיפור התפוצץ, הוא מוציא את כולם לא בסדר, ולכן כל צד מפיל את זה על הצד השני.

כמו אצל אולמרט, פינטו, ועוד אלף ואחת דוגמאות, שבהן הכל דפק מאה אחוז, עד שהצדדים רבו, ואז כל הצדדים הסתבכו ויצאו רעים.
רק שבמקרה הזה לא היה אף צד שלישי שנפגע.
[/QUOTE]
האם אתה פסיכולוג , פסיכיאטר או עובד סוציאלי בעל נגישות לתיק האיבחון של הגברת על מנת לקבוע בסוגיות לגבי סיווגה הנפשי של הבחורה? עד רבה, אם אינך מבין מדוע יש חוק האוסר יחסי מין בין בגירים לקטנים אני ממליץ לך לעבור איזה איבחון על עצמך. כמו גם, האם העלית בדעתך שהאבחון הוא דווקא מטעם ההגנה על מנת על העונש שהגברת צפוייה לקבל?

אין גם שום קשר לאפליה מגדרית, גבר שהיה מקיים יחסי מין עם קטינות בגילאי 12-17 בהיקפים כאילו היה צפוי להיכנס למאסר לזמן ממושך. לפרטים שאל את אייל גולן שאל אותו עד כמה הוא מרגיש תותח עכשיו.

סייבורג, נדמה לי שכבר אמרתי לך בעבר פעם או פעמיים, או איזה עשרה, אתה כבר בגיל החוקי, מזמן כבר הגיע הזמן שתדווח על זיון שלך עם נערה עובדת במקום כ"כ הרבה שגלנות בינה. שנים!!! ועדיין לא הפנמת זאת.

[/QUOTE]

12
סייבורג איזה בלוגים שלה,איפה שחרר ליניקים,אותי מעצבן שמסירים את כל האשמה מהילדי הפח האלו ומנסים לצייר אותם 'כטלית

שכולה

תכלת'

מה שרחוק מזה,לא מספיק שאיימו עליה והיא שכבה אתם מתוך פחד מחשש שיפגעו בילדיה הם גם כלאו אותה בביתה,שברו לה

חפצים

בבית והכו אותה ולא רק במהלך הסקס,ועל זה אין מחילה

הדור של היום הדור הכי מעוות מחורבן ללא תכלית וגבולות שקם כאן מכל הדורות

איבדו כל צלם אנוש 'אין דין ואין דיין'

פני הדור כפני הכלב .
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

13
קרא אתה כתבה המצורפת למעלההסנגוריה היא זאת שדברה על בעיה נפשית , ולא בכדי שכן החוק קובע כי קיום יחסי מין גם בהסכמה עם מי שמתחת לגיל 16 כרוך בעד 5 שנות מאסר לכן הסנגוריה מחפשת ניסיבות מקלות כי זה תפקידה . ריאיתי זאת גם בעוד כתבות. לא יודע מהיכן ומדוע הומצא נושא הפיגור השכלי מלכתחילה ,אך חבל שהוספת פחמים למנגל שכן זה בכלל לא רלוונטי.

הסיבה שהסיפור התפרסם בכלל היה שילדים נכנסו לפאניקה מחשש להדבקות ב HIV

ואז יחד אם הוריהם יצרו אפקט כדור שלג שהפך את הסטטוס של הגברת ממזרון כיף חינמי לסיפוק היצר לזונה מסוכנת המדבקת ב HIV.
אפילו הפלאי צודק בדבריו מעלי לשם שינוי. האם הגיעו ימות המשיח מבולבל. האירוניה ששבכתבה נוספת שקראתי הודיעו כי היא לא נגועה כלל.

לסיכום: אין בעיה להאשים פמיניסטיות , או כל אחד אחר, רק תדאג להוסיף לינק למקורות שלך במקום לבנות טעון שכולו חרטא על בסיס חרטא של פלוני אחר. אני לא מצאתי שום מקור עיתונאי שרמז על כך שמדובר בפיגור שכלי.
שנית, אם יש משהו כשכבר הוכח מהסיפור הוא הצורך בחוק שכן הפניקה רק הוכיחה כי קטינים אינם יכולים להתמודד נפשית נכונה עם נושא המיניות בטרם עת . אם אתה ושכמותך לא מבינים זאת בהיבט המוסרי ומנסים לעגל פינות טוב שהחוק כבר דואג לקצץ לו את השטרונגול.
ומונע מה"פלסף" להפוך לעניין ביצועי: יחסי מין עם קטינים מתחת לגיל 16 ואתה בבעיה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”