כ לינדה במתחם בזל בתא (עברה לאזור עזריאלי) - דף 22 - סקס אדיר

לינדה במתחם בזל בתא (עברה לאזור עזריאלי)

211
מיש, תירא כמו שעומרים כל אחד וטעמו... יש אנשים (גם גברים וגם נשים קריצה דרך אגב) שמאוד אוהבים את הסגנון שלי ויש כאלה שפחות אוהבים ... זה גם בסדר קריצה ...
164 סמ' - לא כל כך נמוכה Tongue, וגם מפגישתנו אחרונה הורדתי 6 קג' - מתכוננת לקייץ קריצהTongueStar

Embarrassed
נשיקות,
לינדה

213
רציתי לשתף אתכם בחויה שהיתה לי בשבוע שעבר התקשרתי ללינדה לקבוע פגישה והיא הפנתה אותי למקום מפגש אחר בסמוך לביתה נכנסתי לדירה ופגשתי את אמלי המדהימה והכוסית גוף מדהים הבית נקי מסודר ואז פגשתי את לינדה המדהימה
נכנסתי להתקלח ולינדה הצטרפה אלי היא סבנה אותי לאורך כל הגוף וגם הרגשתי את שדיה מתחככים בגבי
לאחר מכן התחלנו בעיסוי אמלי מעניקה לי מסג בפרוסטטה ולינדה עם המסג המחרמן שלה זאת היתה חויה מיוחדת במינה
עברנו למיטה כאשר אמלי החלה לענג את איברי ולינדה מתנשקת איתי ומעניקה לי את שדיה לינוק
לאחר מכן אמלי החלה לרכב על איברי ולאחר מכן לינדה הרגשתי שאני מתפוצץ ואז עשינו הפסקה קלה ואז נשארתי עם אמלי שניסתה שוב להעמיד את איבר מיני
אז היא רכבה עליו עד לגמירה המיוחלת לאחר מכן אמלי נכנסתי איתי למקלחת והעניקה לי שטיפה ארוטית תוך כדי ליקוקים הדדיים
זאת היתה חויה מדהימה תודה ללינדה ולאמילי המדהימות מצפה לראותכם שוב בקרוב

I LOVE BIG BOOB

214
שלום לכולם.
אמנם חדש פה ,וקראתי כל הדיווחים על לינדה המדהימה.אז לאחר מספר ה"פ פה ובפון, קבענו לשעה 2140 ונסעתי לתל אביב.
שלחתי לגברת לינדה הודעה מה הכתובת, אבל אין תגובה, אז אמרתי ,אוקי, בטח עסוקה, אז ניסע לכוון עזריאלי, היא תחזור אליי.
הגעתי לרחוב אשתורי,שכחתי שבתל אביב למצוא חנייה זה משימה בלתי אפשרית, אז מסתובב כמו סביבון, ובנתיים לינדה לא חוזרת.
וזמן אצלי זה זמן.
אז טלפונים, הודעות, ואין מענה, ייבשה אותי 25 דקות,סתם כך.
אז מכל מה שקראתי פה, ומהשיחה הקצרה שלנו, לא האמנתי שתקבע,ותדפוק ברז בסדר גודל כזה.
אחלה שירות, לינדהמוחא כפייה

215
היי NEO,
אתמול בערב אחרי ששלחתי לך סמס אם הצעת זמן פגישה, טלפון שלי נפל וקיבל מכה, הוא הפסיק לעבוד כמו שצריך. בכיבכי
אני לא הספקתי לקבל את תגובתך לסמס ששלחתי! ולא יכולתי לתקשר איתך בדרך אחרת, אתה בלי לסגור איתי ובלי לתאם איתי סופית הגעת לאזור שלי אפילו לא קבלת כתובת???!!!
היום בבוקר רק השגתי מכשיר אחר מייד שלחתי לך סמס לגבי מה שקרה אתמול...

מאוד לא נעים לי שזה קרה, מצטערת מאוד אבל קודם כל צריכים לקבוע ב-100% ואחר כך להגיע.
מה, אני לא צודקת???

בכל זאת מגיע לך פיצוי ממני קריצהקריצה, תתקשר, נפגש ואני אפצה אותךקריצה

לינדה

217
הייי חברים
ושוב אשתף אתכם בחויית יוצאת-הדופן של לינדה המתוקה, שמהרגע הראשון שאתה נכנס אליה, אתה מרגיש שהגעת לידידה שכבר מפנטזת עליך הרבה זמן וחיכתה רק לך.
אז כמובן, שחייבים לציין שלינדה גם רזתה והיא נראית מעולה (לא רזה מאוד אבל מלאה (-).
אז כבר בפעם השנייה, ומאחר שהייתי מאוד מחורמן, ישר הלכנו על "אופציית המיטה".

ליטופים, חיכוכים, נשיקות ומזמוזים.. וכמובן.. מציצה נהדרת ובין השדיים.. וחוזר חלילה :)

חוויה נהדרת כתמיד, וכאחד שעבר המון מעסות (לא אוהב זונות..), בחורה שפשוט מחפשת לעשות טוב לגבר בלי שעון והרגשה שצריכים לסיים...

ממש כיףףף

אז רק לאחל לחמודה הזו, שתסע ותחזור כמה שיותר מהר...

218
חבל שלא כולם זוכים לפגוש את לינדה. אתמול הייתי אמור להיות במרכז, התקשרתי, אמרתי שראיתי את הטלפון שלה בפורום ואני מעוניין לבוא באזור 5 בערב, האם היא פנויה? לינדה ענתה שכרגע לא יודעת וסיכמנו שנבר למחרת.

ניסיתי כמה פעמים במשך היום, לא ענתה פעם אחת, גם לא לסמס. אז אני מבין שאפשר להיות עסוקה ולא חובה לענות לטלפון וגם לא חזור אפילו, אבל לא לטרוח חצי דקה לענות לסמס בזמנה הפנוי?

חבל, כי מאוד התרשמתי מהדיווחים פה ורציתי לפגוש את הגברת.

219
ביקרתי אצל לינדה לא מעט פעמים (לא זוכר בדיוק כמה, אבל הייתי אצלה גם כשאירחה במקום הקודם בבזל...)
תמיד יצאתי מרוצה ומאוד מסופק כי הרגשתי תמיד שלינדה באמת משקיעה ונותנת מעצמה.
הסבלנות שלה, החיוך והנועם פשוט החזירו אותי אליה פעם אחר פעם. לינדה תמיד פינקה אותי עד הסוף ותמיד העניקה יותר משעה. לכן היא הייתה האופצייה המועדפת אלי כשרציתי להתפנק. תמיד בסוף הטיפול היא גם ציינה שתשמח לארח אותי שוב.
בפעם הלפני האחרונה כשביקרתי אצלה יצאתי מאוכזב... היא היתה מכאנית, פחות סבלנית ונתנה תחושה שהיא פשוט מחכה שהשעה תיגמר. אכן כאשר חלפה לה שעה בדיוק לינדה סיימה את הטיפול (נכון שהיא לבטיחה יותר משעה פשוט התרגלתי שאצלה אני מקבל לפחות שעה ורבע או שעה וחצי). חשבתי שאולי על לינדה עבר יום כזה, כמו שלכל אחד מאיתנו יש ימים טובים יותר וטובים פחות...
נתתי ניסיון נוסף אך גם הפעם קיבלתי את אותה התחושה בדיוק. הפעם התאכזבתי והחלטתי לא לחזור יותר.
אולי זה הזמן עשה את שלו וכמו בכל עבודה אפשר "להישחק" עם הזמן...
התלבטתי אם לכתוב כאן את הדברים כי אני מאוד מכבד את לינדה כאישה ומחבב אותה מאוד.
יחד עם זאת, היא לוקחת 400 ש"ח לשעה, שזה יום עבודה של לא מעט אנשים כאן... אז בכל זאת הרגשתי צורך לשתף.
עכשיו אאלץ לחפש מישהי אחרת שיודעת לפנק...

220
שלום, Tom82 יקר חיוךקריצה
אני רוצה שתבין אותי נכון : יש מחיר לשעה של טיפול ומחיר הוא 400 ש''ח. שעה וחצי עולה 600 קריצה.
יש לי חברה שלוקחת 500 לשעה ובדרך כלל אצלה זה פחות משעה ...
כולם פה יודעים שאני לא מסתכלת כל כך על השעון בזמן הטיפול ואני אף פעם לא 'מכאנית' קריצהקריצה ממש לא מדובר עלי. עייפה אני לא עובדת - זה סוד הכי גדול שלי... קריצה
רק חשוב להבין כאשר אנחנו קובעים טיפול אני גם מתכננת את הזמן שלי ואת היום שלי. במקרה שטיפול הוא שעה מלאה, אחר כך יכולים לי להיות תכניות וסידורים כמו לכל בן אדם... יש לי עוד תעסוקה נוספת חוץ ממסז'ים וטיפולים, אז אני מבקשת לכבד את הזמן שלי כמו שאני מכבדת זמן שלך חיוך... אם אתה רוצה טיפול ערוך משעה אנחנו צריכים לסכם את זה, נכון?? קריצה
ובמקרה שאני פנויה ואין לי אחר כך תכניות ובמקרה שטוב לשנינו יחד קריצה וגם אתה לא ממהר... זה יכול לקחת קצת יותר זמן קריצהקריצהקריצה

מכל הלב...
לינדה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”