אל תשאלו אותי איך הגופה הגיעה לתא המטען שלי כי אני לא אענה על זה

נסעתי כמה שעות עם הגופה בתא המטען שלי וחשבתי איך אני יוצא מהסיטואציה הקשה הזאת... עד שנזכרתי בידידה הטובה שלי הבלשית אוקטביה פופינס
אוקטביה היא בדיוק מי שהייתי צריך כדי לטשטש את העקבות ולעזור לי להעלים את הגופה

עשיתי את דרכי במהירות לעבר ביתה של אוקטביה וכאשר הגעתי אליה החנתי את הרכב במקום חשוך הרחק מכל מיני סקרנים לא רצויים. עליתי במהרה אל אוקטביה ודפקתי על הדלת שלה. שמעתי את צעדיה של אוקטביה שהתקדמה לעבר הדלת והלב שלי התחיל לפעום בחוזקה... כל פעם שאני פוגש אותה אני נרגש כמו נער מאוהב

אוקטביה פתחה לי את הדלת ופרצתי פנימה כמו רוח סערה

"אוקטביה אוקטביה את חייבת לעזור לי!" צעקתי ומיהרתי לחבק ולנשק את אוקטביה שהביטה בי בחיוך והייתה קצת המומה

"אוינק אוינק הרבה זמן לא התראנו... טוב לראות אותך! המממ מה קרה הפעם?" שאלה אוקטביה ונתה לי חיבוק חם

"אוקטביה יש לי בתא המטען גופה! אל תשאלי אותי איך היא הגיעה לשם אבל את חייבת לעזור לי להפטר ממנה!"

אמרתי לאוקטביה בבהלה והבטתי על עיניה המלוכסנות שנהיו עגולות כששמעה את הבשורה

בהתחלה אוקטביה התנגדה בטענה שהיא לא רוצה להסתבך עם גופה ועם השטויות שלי אבל כשרשמתי לה צ'ק והיא הבינה שיש רווח בסיפור היא חזרה לחייך

כשהיינו ליד האוטו שלי אמרתי לאוקטביה לנשום עמוק ובספירה ל-3 פתחתי את תא המטען!
"אויי ואבויי!"

צעקה אוקטביה ברגע שהרמתי את תא המטען

"תכירי זה אדון ג'ירפה, הוא פושע מסוכן והוא ניסה להרוג אותי! עכשיו הוא מת ואני צריך להפטר מהבן זונה הזה!" אמרתי לאוקטביה שעדיין הייתה בשוק ממה שראתה בתא המטען

(חחח אדון ג'ירפה היה הגופה שלנו

)
"המממממ אדון ג'ירפה הא... אם זה אדון ג'ריפה אז בוא ניקח אותו לגברת ג'ירפה!" צעקה אוקטביה בהתרגשות ושנינו התחלנו לקפוץ בשמחה מהרעיון המבריק של אוקטביה

סגרתי את תא המטען והתיישבנו באוטו שלי. אוקטביה הציצה בספר טלפונים ומצאה את הכתובת של גברת ג'ירפה. פששש בוורלי הילס! בן זונה עשיר אדון ג'ירפה הזה... גברת ג'ירפה קיבלה אחלה ירושה

נתתי גז והתחלתי לנהוג במהירות לפי מה שה GPS הראה לי. (חחח שרון דובבה
את ה GPS

) בדרך עברתי כמה פעמים את המהירות המותרת וה GPS המזדיין הזה נזף בי על כך

כשהגענו לביתה של גברת ג'ירפה, פתחתי את תא המטען והרמנו במהירות את הגופה של אדון ג'ירפה. אוקטביה תפסה אותו ברגליים ואני בידיים

אוקטביה ראתה כיסא נוח בחצר ומיהרנו להניח את הגופה על הכיסא. הבטתי באדון ג'ירפה שישב בנוחות על הכיסא וחשבתי לעצמי שעכשיו יהיה לו קצת שקט מגברת ג'ירפה

אוקטביה כבר התחילה להתלונן שהיא הזיעה כהוגן כשסחבנו את הגופה וששמלת ה Versace שלה נהרסה

תפסתי את אוקטביה ביד ושנינו דילגנו בצעדים קלילים מהבית של גברת ג'ירפה אל האוטו שלי כשלפתע שמענו צעקה!

(חחחח החזקתי מגבת שגילמה את שרון

)
"היי מה קורה פה? מי אתם? ומה הגופה של בעלי עושה פה? יש לו כדור בראש!" צעקה גברת ג'ירפה והביטה עלינו בזעם.
"לא לא זה לא מה שנדמה לך, הוא רק נח" אמרתי במהרה לגברת ג'ירפה.
"אני לא צריכה את הגופה של המתרומם הזה פה... קחו אותו מפה!" צעקה גברת ג'ירפה. "אני לא צריכה את החתיכת חרא הזה פה! ישששששש אני הולכת להיות מיליונרית!" צעקה בשמחה גברת ג'ירפה ועוד שניה מהשמחה הייתה פוצחת בריקוד ג'ירפה מסורתי

בלית ברירה אני ואוקטביה תפסנו את הגופה וכבר התחלנו ללכת לכיוון האוטו כאשר גברת ג'ירפה הפתיעה אותנו ונתנה לנו כתובת של המאהבת של אדון ג'ירפה. עכשיו היה לנו מקום חדש אליו אנחנו יכולים לזרוק את הגופה! כמה יפה מצידה של גברת ג'ירפה

נסענו במהירות לעבר הכתובת החדשה וזרקנו את הגופה של אדון ג'ירפה מעבר לגדר. לפתע שמענו צעקות

"היי מה זה צריך להיות? מה המאהב שלי עושה פה? הבן זונה מת קחו אותו מפה !"

צעקה איזו זונה מטורללת ואיימה עלינו באקדח

(חחח שרון שיחקה את המאהבת)
"את לא רוצה אותו יותר?" שאלתי את המאהבת בגיחוך.
"לא אני לא רוצה אותו! כשהוא היה חי הוא היה מזיין טוב עכשיו אין ממנו שום תועלת! קחו מפה את הזין המת הזה!"

צעקה המאהבת.
המאהבת צעקה שהיה איזה מתרומם שהיה דופק את אדון ג'ירפה בתחת אז זה יהיה מקום טוב לנסות שם את מזלנו

הגענו במהירות לכתובת, פרצנו לביתו של המתרומם וזרקנו את הגופה.
"היי מי אתם? מה אתם עושים פה?" צעק מישהו בקול של גיי אוכל בתחת

"קדימה אוינק בוא נברח מפה!" צעקה אוקטביה ותפסה את ידי. נמלטנו לאוטו ונתנו גז כאשר אנחנו משאירים למתרומם את אהוב ליבו

נראה היה שהצלחנו במשימה ועכשיו הגיע הזמן להשתחרר קצת מהלחץ

אוקטביה הזמינה אותי לביתה וממש יכולתי להריח עד כמה היא חרמנית!

בדרך לביתה אוקטביה מצצה לי באוטו... אחח זה היה מדהים! אין כמו מציצה חמה ורטובה אחרי ביצוע פשע מושלם!

הגענו לביתה של אוקטביה ועלינו לדירתה כשאנו מתמזמזים במדרגות בחרמנות

אוקטביה הלכה רגע למקלחת כדי להתרענן. פתאום שמעתי צעקה!

"אאאהההה!!!!! הוא פה הוא במקלחת שלי!!!!!!" צעקה אוקטביה וברגע שנכנסתי למקלחת ראיתי את אדון ג'ירפה שוכב שם להנאתו

"המתרומם הבן זונה הזה שם את הגופה פה... אויי אני לא מאמינה! טוב בוא ניקח אותו למיטה, שישכב לידינו בינתיים בזמן שנזדיין"

אמרה אוקטביה ואני רק גירדתי את הראש בבילבול

אחרי ששלושתינו היינו על המיטה אוקטביה התיישבה על המיטה בדוגי והזמינה אותי לטעום את הטוסיק שלה...
"מה אתה אומר הזין שלו עדיין עומד?" שאלה אוקטביה ורכנה לעבר הגופה של אדון ג'ירפה

"תשמע אוינק הזין שלו קשיח בטירוף! אני לא חושבת שצריך להפטר ממנו, אני אשאיר אותו אצלי כל עוד הוא מתפקד, אעשה ממנו פוחלץ"

אמרה אוקטביה וצחקקה

כמובן שאוקטביה נגנבה כשמצצתי לאדון ג'ירפה, עודדה אותי בטירוף וצחקקה ללא הפסקה

אחרי שטעמתי את הזין של אדון ג'ירפה הייתי זקוק דחוף לכוס! נשכבתי על הגב ואוקטביה נשכבה עליי ב-69. התחלתי ללקק בחרמנות את הכוס ואת התחת שלה והיא התחילה למצוץ את אוינק הקשיח במציצת פוליש ומצצה את הביצים החלקות שלי במציצת פאק פאק

אוקטביה לפתע חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי במרץ בצדדים! בהתחלה עוד איכשהו החזקתי מעמד אבל במהרה התחלתי לצרוח כמו חולה נפש

אוקטביה לא פסחה על הזין שלי ונשכה גם אותו כמו שצריך

אוקטביה החרמנית רצתה ירידה!

היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. צללתי לעבר הכוס הורדרד והמתוק שלה וליקקתי אותו בהנאה רבה! הלשון שלי הייתה על הילוך שישי!

אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה וחיוך מקסים הופיע על פניה יפות!

"אוינק אוינק זה היה מצוין! נשארת בדיוק אותו ביצועיסט!"

אמרה אוקטביה בהתלהבות וליטפה את ראשי

חשבתי שאוקטביה חזרה להיות נורמלית אבל היא הצמידה את הראש שלי לכוס שלה ובו זמנית שוב התחילה למצוץ לאדון ג'ירפה

יאללה איזה מטורללת זאת אין דברים כאלה

לבסוף אוקטביה עזבה את הזין של אדון ג'ירפה ועלתה עליי לרכיבה

זיינתי אותה במרץ בכוס החם שלה בזמן שהיא רכנה מעליי ונשכה אותי באוזניי ובצווארי. צחקקתי וצעקתי ללא הפסקה משיניה החדות של חובבת הגופות!

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל3 הרמתי את אוקטביה באוויר. העפתי אותה על אוינק הקשיח כל הדרך לעבר האוטו שלי (הספה). הקפצתי אותה טוב טוב על הזין שלי מול המראה ואז התיישבתי בתוך האוטו

אוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית!

היה מאוד מרענן לצאת לכמה רגעים מהבית הרחק מגופתו של אדון ג'ירפה שבו אוקטביה כל כך חושקת

אחרי הזיון בתוך האוטו קמתי והקפצתי את אוקטביה על אוינק הקשיח בחזרה למיטה. השכבתי את אוקטביה על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית מטריפה!

אוקטביה הפליקה ללא הפסקה על ישבני והכניסה אותי לטירוף!

עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה ודפקתי אותה טוב טוב בכוס החם שלה

אח"כ אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס ולהתענג על הגלריה האחורית שלה

שמתי לב שאוקטביה זוחלת לאט לאט לעבר אדון ג'ירפה... היא הגיעה לזין שלו והתחילה למצוץ לו בזמן שזיינתי אותה מאחורה בכוס

יאללה איזה שרמוטה הבלשית אוקטביה אין דברים כאלה

אוקטביה נתנה מנוחה לזין של אדון ג'ירפה וזחלנו על המיטה לכפיות סוערות

אין ספק שאדון ג'ירפה הוא המת הכי מאושר בעולם!

הזדיינו בכפיות פרועות ובהמשך התהפכנו וזיינתי את אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן

עברנו לדוגי מהיר ועצבני!

זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס הלוהט שלה ואחרי כמה דקות הצעתי להאכיל אותה בזרע החם שלי

(אדון ג'ירפה כבר לא יכול לגמור אז לאוקטביה לא הייתה ממש בררה

) אוקטביה מאוד שמחה ומצצה את הזין שלי כשהיא בדוגי וישבנה משתקף במראה

אחחחח הבלשית פופינס היא הבלשית הכי טובה בעולם! חכמה, חרמנית, שרמוטה ונימפומנית! מה גבר צריך יותר מזה?

ואתם בטח שואלים מה עלה בגורלה של הגופה של אדון ג'ירפה? המממ נראה לי שאוקטביה השאירה אותו אצלה

סוף
ד"ש לאדון ג'ירפה

חולה על החורצ'יקים הטעימים שלך

Lavelle