כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 58 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

572

אוינק אוינק החתיך והבלשית אוקטביה פופינס מעלימים גופה! ואז... מזדיינים בפראות! TongueEvil Smile

שלום חברים יקרים. שמי אוינק אוינק ואני חזרזיר חתיך בטירוף! אם הייתם רואים אותי הייתם מתעלפים מהמראה המשגע שלי! Approveקריצה אבל לא התכנסנו כאן כדי לדבר על המראה המעלף שלי, יש בפי בשורה והיא לא כל כך נעימה... יש לי בתא המטען גופה ואני חייב להפטר ממנה! ShockedOuch

אל תשאלו אותי איך הגופה הגיעה לתא המטען שלי כי אני לא אענה על זה Censoredקריצה

נסעתי כמה שעות עם הגופה בתא המטען שלי וחשבתי איך אני יוצא מהסיטואציה הקשה הזאת... עד שנזכרתי בידידה הטובה שלי הבלשית אוקטביה פופינס Tongue

אוקטביה היא בדיוק מי שהייתי צריך כדי לטשטש את העקבות ולעזור לי להעלים את הגופה חיוך גדול

עשיתי את דרכי במהירות לעבר ביתה של אוקטביה וכאשר הגעתי אליה החנתי את הרכב במקום חשוך הרחק מכל מיני סקרנים לא רצויים. עליתי במהרה אל אוקטביה ודפקתי על הדלת שלה. שמעתי את צעדיה של אוקטביה שהתקדמה לעבר הדלת והלב שלי התחיל לפעום בחוזקה... כל פעם שאני פוגש אותה אני נרגש כמו נער מאוהב צחוק

אוקטביה פתחה לי את הדלת ופרצתי פנימה כמו רוח סערה צחוק

"אוקטביה אוקטביה את חייבת לעזור לי!" צעקתי ומיהרתי לחבק ולנשק את אוקטביה שהביטה בי בחיוך והייתה קצת המומה צחוק

"אוינק אוינק הרבה זמן לא התראנו... טוב לראות אותך! המממ מה קרה הפעם?" שאלה אוקטביה ונתה לי חיבוק חם חיוך גדול

"אוקטביה יש לי בתא המטען גופה! אל תשאלי אותי איך היא הגיעה לשם אבל את חייבת לעזור לי להפטר ממנה!" מבולבל אמרתי לאוקטביה בבהלה והבטתי על עיניה המלוכסנות שנהיו עגולות כששמעה את הבשורה צחוק

בהתחלה אוקטביה התנגדה בטענה שהיא לא רוצה להסתבך עם גופה ועם השטויות שלי אבל כשרשמתי לה צ'ק והיא הבינה שיש רווח בסיפור היא חזרה לחייך צחוק

כשהיינו ליד האוטו שלי אמרתי לאוקטביה לנשום עמוק ובספירה ל-3 פתחתי את תא המטען!

"אויי ואבויי!" Shocked צעקה אוקטביה ברגע שהרמתי את תא המטען צחוק

"תכירי זה אדון ג'ירפה, הוא פושע מסוכן והוא ניסה להרוג אותי! עכשיו הוא מת ואני צריך להפטר מהבן זונה הזה!" אמרתי לאוקטביה שעדיין הייתה בשוק ממה שראתה בתא המטען צחוק (חחח אדון ג'ירפה היה הגופה שלנו צחוק)

"המממממ אדון ג'ירפה הא... אם זה אדון ג'ריפה אז בוא ניקח אותו לגברת ג'ירפה!" צעקה אוקטביה בהתרגשות ושנינו התחלנו לקפוץ בשמחה מהרעיון המבריק של אוקטביה צחוק

סגרתי את תא המטען והתיישבנו באוטו שלי. אוקטביה הציצה בספר טלפונים ומצאה את הכתובת של גברת ג'ירפה. פששש בוורלי הילס! בן זונה עשיר אדון ג'ירפה הזה... גברת ג'ירפה קיבלה אחלה ירושה צחוק

נתתי גז והתחלתי לנהוג במהירות לפי מה שה GPS הראה לי. (חחח שרון דובבה
את ה GPS צחוק) בדרך עברתי כמה פעמים את המהירות המותרת וה GPS המזדיין הזה נזף בי על כך צחוקקריצה

כשהגענו לביתה של גברת ג'ירפה, פתחתי את תא המטען והרמנו במהירות את הגופה של אדון ג'ירפה. אוקטביה תפסה אותו ברגליים ואני בידיים צחוק

אוקטביה ראתה כיסא נוח בחצר ומיהרנו להניח את הגופה על הכיסא. הבטתי באדון ג'ירפה שישב בנוחות על הכיסא וחשבתי לעצמי שעכשיו יהיה לו קצת שקט מגברת ג'ירפה צחוק

אוקטביה כבר התחילה להתלונן שהיא הזיעה כהוגן כשסחבנו את הגופה וששמלת ה Versace שלה נהרסה צחוק

תפסתי את אוקטביה ביד ושנינו דילגנו בצעדים קלילים מהבית של גברת ג'ירפה אל האוטו שלי כשלפתע שמענו צעקה! Shocked (חחחח החזקתי מגבת שגילמה את שרון צחוק)

"היי מה קורה פה? מי אתם? ומה הגופה של בעלי עושה פה? יש לו כדור בראש!" צעקה גברת ג'ירפה והביטה עלינו בזעם.

"לא לא זה לא מה שנדמה לך, הוא רק נח" אמרתי במהרה לגברת ג'ירפה.

"אני לא צריכה את הגופה של המתרומם הזה פה... קחו אותו מפה!" צעקה גברת ג'ירפה. "אני לא צריכה את החתיכת חרא הזה פה! ישששששש אני הולכת להיות מיליונרית!" צעקה בשמחה גברת ג'ירפה ועוד שניה מהשמחה הייתה פוצחת בריקוד ג'ירפה מסורתי צחוק

בלית ברירה אני ואוקטביה תפסנו את הגופה וכבר התחלנו ללכת לכיוון האוטו כאשר גברת ג'ירפה הפתיעה אותנו ונתנה לנו כתובת של המאהבת של אדון ג'ירפה. עכשיו היה לנו מקום חדש אליו אנחנו יכולים לזרוק את הגופה! כמה יפה מצידה של גברת ג'ירפה צחוקמוחא כפייה

נסענו במהירות לעבר הכתובת החדשה וזרקנו את הגופה של אדון ג'ירפה מעבר לגדר. לפתע שמענו צעקות Shocked

"היי מה זה צריך להיות? מה המאהב שלי עושה פה? הבן זונה מת קחו אותו מפה !" כועס צעקה איזו זונה מטורללת ואיימה עלינו באקדח צחוק (חחח שרון שיחקה את המאהבת)

"את לא רוצה אותו יותר?" שאלתי את המאהבת בגיחוך.

"לא אני לא רוצה אותו! כשהוא היה חי הוא היה מזיין טוב עכשיו אין ממנו שום תועלת! קחו מפה את הזין המת הזה!" כועסצחוק צעקה המאהבת.

המאהבת צעקה שהיה איזה מתרומם שהיה דופק את אדון ג'ירפה בתחת אז זה יהיה מקום טוב לנסות שם את מזלנו קריצה

הגענו במהירות לכתובת, פרצנו לביתו של המתרומם וזרקנו את הגופה.

"היי מי אתם? מה אתם עושים פה?" צעק מישהו בקול של גיי אוכל בתחת צחוק

"קדימה אוינק בוא נברח מפה!" צעקה אוקטביה ותפסה את ידי. נמלטנו לאוטו ונתנו גז כאשר אנחנו משאירים למתרומם את אהוב ליבו צחוקקריצה

נראה היה שהצלחנו במשימה ועכשיו הגיע הזמן להשתחרר קצת מהלחץ קריצה

אוקטביה הזמינה אותי לביתה וממש יכולתי להריח עד כמה היא חרמנית! Tongue

בדרך לביתה אוקטביה מצצה לי באוטו... אחח זה היה מדהים! אין כמו מציצה חמה ורטובה אחרי ביצוע פשע מושלם! Cool

הגענו לביתה של אוקטביה ועלינו לדירתה כשאנו מתמזמזים במדרגות בחרמנות Tongue אוקטביה הלכה רגע למקלחת כדי להתרענן. פתאום שמעתי צעקה! Shocked

"אאאהההה!!!!! הוא פה הוא במקלחת שלי!!!!!!" צעקה אוקטביה וברגע שנכנסתי למקלחת ראיתי את אדון ג'ירפה שוכב שם להנאתו Shockedצחוק

"המתרומם הבן זונה הזה שם את הגופה פה... אויי אני לא מאמינה! טוב בוא ניקח אותו למיטה, שישכב לידינו בינתיים בזמן שנזדיין" Tongueצחוק אמרה אוקטביה ואני רק גירדתי את הראש בבילבול צחוק

אחרי ששלושתינו היינו על המיטה אוקטביה התיישבה על המיטה בדוגי והזמינה אותי לטעום את הטוסיק שלה...

"מה אתה אומר הזין שלו עדיין עומד?" שאלה אוקטביה ורכנה לעבר הגופה של אדון ג'ירפה Wackoצחוק

"איזה כיף הוא מת עם זיקפה! קדימה אוינק תלקק לי את התחת ואני בינתיים אמצוץ לו!" Tongueצחוק צעקה אוקטביה בחרמנות והתחילה למצוץ את הזין של אדון ג'ירפה בשקיקה בזמן שליקקתי את ישבנה... הייתי חסר מילים מבולבלצחוק

"תשמע אוינק הזין שלו קשיח בטירוף! אני לא חושבת שצריך להפטר ממנו, אני אשאיר אותו אצלי כל עוד הוא מתפקד, אעשה ממנו פוחלץ" Tongue אמרה אוקטביה וצחקקה צחוק

פאק על איזו חולת נפש נפלתי! אין לה גבולות זאתי? Wackoצחוקקריצה

אם חשבתי שבזה נגמר הסיפור אז לא ולא... אוקטביה תפסה אותי ודחפה את הראש שלי לעבר הזין של אדון ג'ירפה! Shocked פאק למה זה קורה? אני לא אמור למצוץ לגופה! ואני לא אמור למצוץ זין של גבר! אהההה הצילו צחוקצחוקצחוק

כמובן שאוקטביה נגנבה כשמצצתי לאדון ג'ירפה, עודדה אותי בטירוף וצחקקה ללא הפסקה מבולבלצחוק

אחרי שטעמתי את הזין של אדון ג'ירפה הייתי זקוק דחוף לכוס! נשכבתי על הגב ואוקטביה נשכבה עליי ב-69. התחלתי ללקק בחרמנות את הכוס ואת התחת שלה והיא התחילה למצוץ את אוינק הקשיח במציצת פוליש ומצצה את הביצים החלקות שלי במציצת פאק פאק Tongueצחוק

אוקטביה לפתע חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי במרץ בצדדים! בהתחלה עוד איכשהו החזקתי מעמד אבל במהרה התחלתי לצרוח כמו חולה נפש צחוק אוקטביה לא פסחה על הזין שלי ונשכה גם אותו כמו שצריך אצבע למעלהצחוק

אוקטביה החרמנית רצתה ירידה! Tongue

היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. צללתי לעבר הכוס הורדרד והמתוק שלה וליקקתי אותו בהנאה רבה! הלשון שלי הייתה על הילוך שישי! Starקריצה

אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה וחיוך מקסים הופיע על פניה יפות! חיוך גדול

"אוינק אוינק זה היה מצוין! נשארת בדיוק אותו ביצועיסט!" Tongueמוחא כפייה אמרה אוקטביה בהתלהבות וליטפה את ראשי Embarrassed

חשבתי שאוקטביה חזרה להיות נורמלית אבל היא הצמידה את הראש שלי לכוס שלה ובו זמנית שוב התחילה למצוץ לאדון ג'ירפה צחוק יאללה איזה מטורללת זאת אין דברים כאלה צחוק

לבסוף אוקטביה עזבה את הזין של אדון ג'ירפה ועלתה עליי לרכיבה חיוך גדול

זיינתי אותה במרץ בכוס החם שלה בזמן שהיא רכנה מעליי ונשכה אותי באוזניי ובצווארי. צחקקתי וצעקתי ללא הפסקה משיניה החדות של חובבת הגופות! צחוקקריצה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל3 הרמתי את אוקטביה באוויר. העפתי אותה על אוינק הקשיח כל הדרך לעבר האוטו שלי (הספה). הקפצתי אותה טוב טוב על הזין שלי מול המראה ואז התיישבתי בתוך האוטו קריצה

אוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue היה מאוד מרענן לצאת לכמה רגעים מהבית הרחק מגופתו של אדון ג'ירפה שבו אוקטביה כל כך חושקת צחוק

אחרי הזיון בתוך האוטו קמתי והקפצתי את אוקטביה על אוינק הקשיח בחזרה למיטה. השכבתי את אוקטביה על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue אוקטביה הפליקה ללא הפסקה על ישבני והכניסה אותי לטירוף! Star

עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה ודפקתי אותה טוב טוב בכוס החם שלה Evil Smile

אח"כ אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס ולהתענג על הגלריה האחורית שלה Tongue שמתי לב שאוקטביה זוחלת לאט לאט לעבר אדון ג'ירפה... היא הגיעה לזין שלו והתחילה למצוץ לו בזמן שזיינתי אותה מאחורה בכוס צחוק יאללה איזה שרמוטה הבלשית אוקטביה אין דברים כאלה Tongueצחוק

אוקטביה נתנה מנוחה לזין של אדון ג'ירפה וזחלנו על המיטה לכפיות סוערות Tongue אין ספק שאדון ג'ירפה הוא המת הכי מאושר בעולם! צחוק

הזדיינו בכפיות פרועות ובהמשך התהפכנו וזיינתי את אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס הלוהט שלה ואחרי כמה דקות הצעתי להאכיל אותה בזרע החם שלי Tongue (אדון ג'ירפה כבר לא יכול לגמור אז לאוקטביה לא הייתה ממש בררה צחוקקריצה) אוקטביה מאוד שמחה ומצצה את הזין שלי כשהיא בדוגי וישבנה משתקף במראה Tongue

אחרי כמה דקות של מציצה השפרצתי כמות יפה של זרע חם לפיה המתוק של אוקטביה! היא הראתה לי את הזרע ששחה בפיה ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הרג את אדון ג'ירפה!" TongueStar ואז היא גרגרה את הזרע בגרונה מוחא כפייהTongueחיוך גדול

אחחחח הבלשית פופינס היא הבלשית הכי טובה בעולם! חכמה, חרמנית, שרמוטה ונימפומנית! מה גבר צריך יותר מזה? צחוקקריצה

ואתם בטח שואלים מה עלה בגורלה של הגופה של אדון ג'ירפה? המממ נראה לי שאוקטביה השאירה אותו אצלה צחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

אחחחח איזה מטורפים אנחנו מה עוללנו אין דברים כאלה צחוקצחוקצחוק

ד"ש לאדון ג'ירפה צחוקקריצה

חולה על החורצ'יקים הטעימים שלך Tongue

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

574
אוינק אוינק הפנקיסט, הנזירה אוקטביה פופינס והספר Evil SmileTongueצחוק

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני פנקיסט בן זונה! Cool אני כזה גזעי ומטורלל שלא כדאי לכם להתעסק איתי אחרת אני ארביץ לכם עם המוהיקן שלי! צחוקקריצה

כל כמה ימים אני נוהג לבקר את הספר האהוב שלי (NO HOMO קריצה) שיסדר לי את הכרבולת צחוק

שמח ומאושר הגעתי אל המספרה ובחנתי את השטח... עיניי צדו
מישהי בגלימה שישבה על הכיסא וחיכתה לתורה להסתפר. (שרון הייתה נזירה ועטפה
את עצמה בסדין צחוק).

לא הבנתי למה היא לובשת את הגלימה הזאת באמצע הקיץ ורק אחרי שהברחתי אותה בדיעבד הבנתי שהיא נזירה. הספר סיפר לי... מבולבל אויי אני כזה טמבל במקום מוח יש לי כרבולת על הראש צחוק

"היי מותק! מותק! מה שלומך? *שתיקה* מותק למה את שותקת אני
מדבר אלייך!" צעקתי אל הנזירה וראיתי שהיא רק מתכסה יותר ויותר עם הסמיכה
שלה.

"מותק מה דעתך לקפוץ פה אל השיחים? נעשה שם חיים משוגעים!" Tongue הצעתי לנזירה שלפתע קמה, הראתה לי אצבע משולשת שרק היא הציצה מתוך הגלימה צחוקצחוקצחוק וברחה מהמספרה Shockedצחוק

"יאללה לכי לכי עוד אחת נו..." מלמלתי לעצמי והתיישבתי על הכיסא של הספר.

הספר בחן את השיער שלי ושאל מה עושים הפעם? (שרון הייתה הספר צחוק ).

"תקצץ לי מהצדדים כרגיל, שהמוהיקן שלי יבלוט וכל הנקבות ירטיבו עליו" Tongueצחוק אמרתי לספר והוא הלך להביא את המספריים.

הספר התחיל לקצץ לי את השיערות וכבר לא יכולתי לחכות ולראות
את הסתפורת החדשה שלי. לבסוף הספר סיים וראיתי את הכרבולת המדהימה על ראשי!
Tongueצחוק (חחח שרון שמה לי את זה בשיער צחוק)

20140505 174850(600)

מאוד שמחתי על התספורת החדשה שלי ולפני שהלכתי ריחרחתי קצת אצל הספר לגבי הנזירה קריצה

הספר סיפר לי שהנזירה באה מידי פעם להתספר אצלו ושהייתי קצת גס רוח והברחתי אותה... מבולבל

אמרתי לו שאני לא יודע איך להתחיל עם נזירות ושבשבילי כל הבחורות אותו הדבר צחוק

"תגיד גבר יש לך איזה רעיון איך אני משחיל את הנזירה הזאת?" שאלתי את הספר וחיוך זדוני עלה על פניי Evil Smile

"המממ האמת שכן... היא הולכת בלילה לבית קברות כדי לחפר על
החטאים שלה. היא מתפללת לאלוהים שיסלח לה על החטאים... אתה יכול לשים סדין
ולעבוד עליה שאתה רוח הקודש והיא תתחנן אלייך שתסלח לה על החטאים. תגיד לה
שתעשה את זה רק בתנאי שאתה מזיין אותה!" Tongue אמר לי הספר והרגשתי את אוינק הקשיח שלי גדל במכניי צחוק

"תשמע אתה גדול! תודה גבר! גם על הסתפורת וגם על הטיפ איך לזיין את הנזירה! אין עלייך גיבור!" חיוך גדול אמרתי לספר ונתתי לו כיף עם טפיחה על הכתף צחוק

* אני הספר ושרון הפנקיסט

חה חה חה איזה טמבל הפנקיסט הזה! עכשיו הוא יבוא לחפש את
הנזירה בבית הקברות ותחכה לו הפתעה אחרי שהוא ישחיל את הזין שלו בחור
הטוסיק שלי צחוקקריצה

כמובן שהמצאתי את כל הסיפור הזה על הנזירה שהולכת להתפלל בבית הקברות... הפנקיסט עד כדי כך טמבל שהוא האמין לזה צחוק

אחחח כבר תקופה ארוכה שאני חם על הפנקיסט הזה! אני מת כבר שהוא יאכיל אותי בתחת! Tongue

שמתי עליי גלימה ובשעת הלילה התגנבתי לבית הקברות. התחלתי להתפלל בקול נשי וחיכיתי לאידיוט עם הכרבולת שיצוץ מהחשכה Tongue

"שלום נזירה אני רוח הקודש!" אמר הפנקיסט... הצצתי מבעד
לגלימה וראיתי את הפנקיטס שלבש סדין בדיוק כמו שאמרתי לו, חחחח יאללה הוא
כזה טמבל... עכשיו אני אשחק איתו קצת ואזמין אותו לחורצ'יק השובב שלי צחוקקריצה

"וואאאווו אתה רוח הקודש? באמת? אף פעם לא פגשתי את רוח
הקודש!" אמרתי בתדהמה. אין אני שחקן מלידה. "מה רצונך רוח הקודש?" שאלתי את
הפנקיסט שהיה בטוח שאני מאמין לו חחח צחוק

"שמעתי שאת מבקשת סליחה על החטאים שלך נזירה יקרה... אני יכול לסלוח לך אם את רוצה כמובן..." אמר הפנקיסט בקול זדוני צחוק

"כן כן בטח שאני רוצה!" צעקתי והתחלתי לקפץ... הטוסיק שלי כבר בער מחרמנות Tongueצחוק

"אני יכול לעשות את זה רק בתנאי שאת מזדיינת איתי!" אמר הפנקיסט קריצה

"המממממ... OK אבל אם אפשר אז תזיין אותי בטוסיק כי אני בתולה" Embarrassed אמרתי לפנקיסט ונענעתי את ישבני צחוק

"אההההה אין בעיה מתוקה! בואי תשעני פה על הקבר ואני אפתח לך ת'תחת!" צעק הפנקיסט והשעין אותי על הקבר Tongueצחוק (שרון השעינה אותי על הספה). הוא הרים את הגלימה שלי ולנגד עיניו צץ הטוסיק הקטן והשובב שלי צחוק חי חי חי הבאתי את הפנקיסט למקום חשוך הוא לא ישים לב שזה טוסיק של מתרומם ולא טוסיק של נזירה צחוקקריצה אבל גם אם היה פה אור הוא לא היה שם לב שזה טוסיק של גבר למה גיי כמוני מטפח את הטוסיק שלו צחוקקריצה

"אז מה מותק את מרגישה? את מרגישה איך רוח הקודש חודרת אלייך?
איזה טוסיק קטן ושובב! יאאאאההוווו!!! נזירה את גדולה! WOW זה כזה קינקי
לדפוק אותך כשאת מתחת לגלימה שלך! זה ממש כמו לזיין דרך גלורי הול!" צעק
הפנקיסט והתחיל לגנוח צחוק (שרון זיינה אותי בתחת עם הסטרפאון)

"הווווו כן כן רוח הקודש אתה גדול! תזיין חזק את הטוסיק הקטן שלי! תסלח לי על כל החטאים!" צחוק גנחתי והתמוגגתי מהזין הקשיח של הפנקיסט Tongueקריצה

"אההההההה אאאוווווו אני גומר... אני גומר לך עכשיו בתחת!" גנח הפנקיסט והרגשתי את הזרע החם שלו בישבני Tongue

"המממ תשמעי נזירה... " אמר הפנקיסט כשהוא עדיין מתנשף מהזיון הסוער שהיה לנו כרגע...
"אני רוצה להתוודות בפנייך על משהו... אני לא רוח הקודש אני הפנקיסט!" צעק הפנקיסט והוריד מעליו את הסדין צחוק גיחחתי מתחת לגלימה... כן כן פנקיסט יקר גילית לי את אמריקה צחוק

"אויי ואבוי! איך עשית לי את זה! לאאאאאאאא! חי חי חי, היי
פנקיסט... קוקו, אני לא הנזירה אני הספר!" התפקעתי מצחוק והורדתי מעליי את
הגלימה צחוקצחוקצחוקParty

החיוך של הפנקיסט נעלם מפניו והכרבולת שלו נבלה צחוקצחוקצחוקקריצה

"אהההה יא בן זונה מתרומם!!!" כועסצחוקצחוקצחוק צעק הפנקיסט ורתח מעצבים צחוק

התחלתי לנענע מול הפנקיסט את הטוסיק השובב שלי ודילגתי בין הקברים צחוק

הפנקיסט התחיל לרדוף אחריי וממש התפללתי שהוא ישכיב אותי על איזה קבר ויעשה עוד סיבוב על הטוסיק השובב שלי Tongueצחוק אבל במקום זה הפנקיסט תפס אותי ודפק את הראש שלי בקבר, הביא לי כמה ברכיות ואגרופים עד שהתעלפתי על הקבר מבולבלOuch

"יא הומו! יא אוכל בתחת!" צעק הפנקיסט והסתלק מהמקום.

* אני הפנקיסט ושרון הנזירה

ביום למחרת, אחרי שהתאוששתי מהתרגיל המסריח שהספר המתרומם הזה
עשה לי החלטתי לצאת ולחפש את הנזירה. מכיוון שהברחתי אותה אתמול מהמספרה
החושים שלי אמרו לי שהיא תחזור לשם היום Star אין אני חייב לזיין אותה! אני ממש חייב לשטוף ממני את הזוהמה שהשאיר עליי הספר המתרומם הזה ולזיין חור נשי! Tongueצחוק

הגעתי למספרה ובינגו! הנזירה הייתה בפנים וישבה על הכיסא Evil Smile

הספר לא היה בסביבה... חחח לא מפתיע אחרי שכיסחתי אותו אתמול, יקח לו הרבה זמן להחלים מהפצעים שלו צחוק

"שלום נזירה... מה את עושה פה?" שאלתי בקול מפתה וערמומי... גרררררר אני אוינק אוינק השועל Evil Smileקריצה

"המממ אני רוצה להסתפר, אתה יודע במקרה איפה הספר?" שאלה הנזירה והביטה לצדדים בדאגה.

"הספר חולה, הוא לא יבוא למספרה היום... אבל אם את רוצה אני יכול לעשות לך תספורת" אמרתי לה בממזריות קריצה

"אתה? אתה יודע לעשות תספורת?" שאלה הנזירה בהפתעה.

"כן כן אני יודע" Evil Smile אמרתי לנזירה ורכנתי מעליה.

הנזירה נפלה במלכודת והורידה מעליה את הגלימה. פאק מי! מתחת לגלימה היא הייתה ערומה! Tongueמוחא כפייה כמעט הפלתי את המספריים על אוינק הקשיח מרוב הלם צחוק

הנזירה ביקשה שאני אעשה לה מדורג וניגשתי למלאכה. הנזירה כל
הזמן שאלה האם אני בטוח שהספר לא יחזור בקרוב והרגעתי אותה שאין מצב ושהוא
מושבת להרבה זמן צחוקקריצה

"תשמע נהייתי חרמנית מכל ההסתפרות הזאת... מה דעתך לרדת לי?" שאלה הנזירה בקול סקסי להפליא Tongue

לא האמנתי למשמע אוזניי! הייתי בטוח שהספר חזר למספרה ונתן לי בוקס שעילף אותי וכל זה חלום רטוב צחוק

רכנתי מעל הנזירה והתחלתי למזמז את גופה הענוג... הסנפתי את שיערה השופע וליטפתי את הכוס שלה... היא הייתה רטובה! Tongue

בחדר המנוחה של הספר הייתה מיטה גדולה. הנזירה נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה Tongue הייתי בטוח שאני אזדקק למספריים כדי לפלס את דרכי פנימה אבל להפתעתי הנזירה הייתה חלקה לגמרי! Tongueמוחא כפייה צללתי
לעבר הכוס הורדרד שלה והתחלתי ללקק לה אותו בשקיקה! הכוס שלה הגיב ללשוני
ונהייה רטוב מרגע לרגע! אחרי זמן מה הנזירה התחילה לרעוד והתנשפה קלות...
היא גמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות ואמרה שזה היה מצוין! Tongue

בזמן שהתכרבלתי ליד הכוס שלה, הנזירה סיפרה לי שקוראים לה אוקטביה פופינס. המממ איזה שם יפה חשבתי לעצמי... הנזירה הזאת בטח מיוחדת! TongueStar

הנזירה כרכרה את רגליה סביב גופי והפכה אותי על הגב. היא התיישבה עם ישבנה על פניי והתנשקתי צרפתיות לוהטות עם חור התחת שלה Tongue

הנזירה הסקסית התיישבה עליי ב 69 והתחילה לענג את אוינק הקשיח במציצה חמה ורטובה ועשתה מציצת פאק פאק לבייצלך שלי Tongue

המשכתי להתענג עם לשוני על חור התחת שלה ודחפתי אצבע לחור התחת המדהים שלה! Tongue

לפתע הנזירה חשפה שיניים חדות ונעצה אותן בגופי צחוק התפתלתי מצד לצד וצרחתי כמו חולה נפש. אוקטביה לא פסחה על שום נקודה בגופי כאשר אפילו הישבן שלי זכה לכמה נשיכות טובות Tongueצחוק

הנזירה אוקטביה פופינס צעקה שהיא חרמנית בטירוף ועלתה עליי לרכיבה חיוך גדול

היא התיישבה עם ישבנה על אוינק הקשיח ויצאנו לדהירה אנאלית Tongue

אוקטביה במהרה חשפה את שיניה שוב ונשכה אותי בצווארי ובאוזניי... הסנפתי את צווארה וליטפתי את ישבנה העסיסי גרררררר Tongue

"אוינק אוינק בוא תקפיץ אותי באוויר!" צעקה בהתלהבות הנזירה חיוך גדול

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל -3 הרמתי את הנזירה באוויר.
התחלתי להעיף אותה באוויר כאשר הזין שלי עמוק בישבנה. נעמדתי מול המראה
ושנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ של הנזירה במראה Tongue הנזירה חששה קצת שהספר יחזור ויתפוס אותנו מזדיינים במספרה שלו, אבל הרגעתי אותה שהספר לא יחזור בקרוב קריצה נראה לי אני אעשה מהמספרה שלו בית זונות Tongueצחוק

התיישבנו על הספה והנזירה התחילה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע
האנאלית. בזמן שזיינתי את הנזירה היא מצאה ממתק (פלאג אנאלי שהיה קודם
בישבנה של שרון) והכניסה לי אותו לפה. מצצתי אותו בשקיקה! זאת הסוכריה על
מקל שלי! Tongueמוחא כפייה

הרמתי שוב את אוקטביה באוויר וזיינתי אותה כל הדרך אל המיטה.
השכבתי אותה על המיטה והמשכתי לזיין אותה בחורצ'יק האנאלי השובב שלה
במיסיונרית חיוך גדול החלפתי
חור והמשכתי לזיין אותה בכוס במיסיונרית פרועה! הנזירה הפליקה ללא הפסקה
על ישבני ונעצה את שיניה החדות בצווארי בכל פעם שרחרחתי סביב צווארה צחוקקריצה

עברנו לזיון בעמידה. השחלתי את אוינק הקשיח לישבנה של הנזירה החרמנית ודפקתי אותה עם מרץ בתחת כשהיא נשענת על השידה Tongue
הנזירה סיפרה לי שפעם היא הייתה זונה ומכאן הביצועים המדהימים שלה מוחא כפייה אבל היום היא ילדה טובה ומתנזרת מסקס חוץ מכמה מעידות פה ושם צחוקקריצה נו בכל זאת החורים שלה רעבים קריצה

הנזירה אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הטוסיק הקטן שלה Star

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות פרועות! Tongue

התהפכנו והמשכתי לדפוק את הטוסיק השובב של הנזירה עם אוינק הקשיח כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

"כן כן קדימה מקדחה אנאלית שלי!" צעקה הנזירה והחזירה לי קונטרות מדהימות עם ישבנה מוחא כפייה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את הנזירה טוב טוב בחור התחת הקטן שלה והתענגתי על הגלריה האחורית שלה שקיפצה מולי במלוא הדרה Tongueמוחא כפייה

הנזירה אוקטביה אמרה שממש בא לה לטעום זרע! "קדימה תן לי כמות
יפה של זרע!" צעקה הנזירה והתחילה למצוץ לי בדוגי כאשר ישבנה הסקסי משתקף
במראה Tongue

הכנסתי אצבע לישבנה וגירגרתי מהנאה מהמציצה המדהימה של הנזירה Tongue

אחרי כמה דקות של מציצה מדהימה הזרע שלי פרץ בשמחה לפיה המתוק
של אוקטביה! היא חייכה לעברי בשובבות, הראתה לי איך הזרע שוחה בפיה ואמרה
בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הפנקיסט!" Tongue ואז היא גרגרה את הזרע בגרונה מוחא כפייהTongueCool

סוף סוף! סוף סוף הגשמתי את החלום שלי וזיינתי את הנזירה הסקסית הזאת! Tongue

הרגשתי שהיא מזדיינת מקצועית בטוסיק ושרלילה ממדרגה ראשונה! אצבע למעלה

הידד לנזירה הנימפומנית אוקטביה פופינס שלא יודעת שובע! Star

וד"ש לספר המתרומם והאוכל בתחת צחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

אחחחח שוב חירפנת אותי עם הטוסיק המטורף שלך! TongueTongueTongue

חור התחת שלך פשוט מעדן גררר גרררר TongueTongueTongue

עשינו אחלה חגיגה מהבדיחה על הפנקיסט, הספר והנזירה הא? צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים שלך TongueTongueTongue

Heart Hug

Lavelle

576
אוינק אוינק הבלש ואוקטביה פופינס החשודה בזיון פרוע! Evil Smile

שלום לפניכם מתואר מקרה רצח של מיליונר נודע (אני בתפקיד מיליונר)...
הרצח בוצע בשעת ערב מאוחרת בתל-אביב.
צעדתי ברחוב לעבר המרצדס שלי כאשר לפתע אישתי (אוקטביה פופינס) קפצה מסמטה חשוכה וכיוונה לכיווני אקדח.
היא ירתה בי כמה פעמים ללא רחמים מתווך 0 ורצחה אותי בדם קר Shocked

"יייאאאאההוווווו הבן זונה מת! עכשיו תהיה לי ירושה טובה! ביי ביי טמבל!" Tongueצחוק צעקה אישתי ורקדה ליד גופתי. עקבותיה של הבחורה נעלמו ולמשטרה אין קצה חוט לגבי הרצח הנורא.

שלום חברים יקרים! זה אני אוינק אוינק הבלש Tongue

אני בלש מספר 1 בארץ! לא תמצאו בלש יותר טוב ממני וזה בדוק! Cool

פתרתי כבר עשרות מקרים קשים ומסובכים ומאחוריי הרבה שנות מוניטין Approve

ביום בהיר אחד קיבלתי שיחת טלפון מבחורה מודאגת, שמה של הבחורה היה שרון. שרון דיברה איתי על רצח של מיליונר ידוע ומסתבר שהוא היה המאהב שלה! יששששש אמרתי לעצמי בלב, זה מקרה לוהט מאלה שאני ממש אוהב! רצח, סקס וכסף! זה מה שאני אוהב! TongueStar

"תשמע הוא היה זיון ממש טוב אני חייבת לעשות את זה לזכרו! לזכר הזין הקשה שנתן לי המון אורגזמות! אתה חייב למצוא את הבן זונה שרצח את הזין הכי טוב בעיר! מיליון דולר מובטחים לך ממני!" צעקה שרון בהתרגשות... אחחח נראה לי היא חרמנית חבל"ז זאתי... אחרי פתרון הרצח יחכה לי זיון פרוע גררררר צחוקקריצה

"WOW מיליון דולר! תהיי בטוחה שאני אמצא את הבן זונה שאחראי לזה... מותק אני אהיה איתך בקשר!" אמרתי לה בשמחה ונשכבתי על הספה. יססססססס אני מת על העבודה שלי! Tongueצחוק

אחרי מנוחה קלה התיישבתי על הספה והתחלתי לעשות תחקיר במחשב הנייד שלי. גיליתי שהמיליונר היה נשוי ולאישתו קוראים אוקטביה פופינס. מה שעוד גיליתי זה שאוקטביה חשפנית. המממ מעניין מעניין... מעניין אם בעלה ידע על המקצוע שלה. נראה לי שפה אני אתחיל את החקירה שלי Star

אחרי מקלחת חמה ונעימה שבמהלכה קירצפתי וציחצחתי את אוינק הקשיח, התלבשתי יפה ויצאתי לדרכי למועדון החשפנות.

הרחתי ריח של סקס איך שרגלי דרכה במועדון. התקדמתי בביטחון לעבר רחבת הריקודים והתיישבתי על ספה מרווחת. סקרתי בעיניי את הרקדניות ולפתע שמתי לב שאוקטביה פופינס בכבודה ובעצמה עושה את דרכה אליי.

"שלום לך מה שלומך?" שאלה אוקטביה בחיוך.

"בסדר גמור" עניתי לה ובחנתי אותה מכף רגל ועד ראש. היה מדובר בכוסית ברונטית מלוכסנת עיניים שגורמת לכל הגברברים להזיל עליה ריר! Tongue

"מה דעתך לתת לי קצת טיפים?" שאלה אוקטביה ונענעה את ישבנה... גרררר היא מטריפה אותי! Tongue

נתתי לה כמה שטרות ואוקטביה הורידה את התחתונים ושמה לי אותם על הפנים ShockedTongueצחוק

"הווווו תודה רבה הנה תריח את התחתונים שלי!" Tongue אמרה אוקטביה בשמחה.

נתתי לאוקטביה עוד קצת טיפים והיא עשתה לי ריקוד מחרמן! אחחח אוינק הקשיח התקשח בתחתוניי והרגשתי צורך אז לשחרר אותו לחופשי צחוק

שאלתי את אוקטביה כל מיני שאלות והיא סיפרה לי שהיא אישתו של ביל גייטס, אותו מיליונר נודע שנרצח בסמטה חשוכה.

"בטח נורא קשה לך עם זה הא?" שאלתי את אוקטביה שתוך שנייה החיוך נעלם מפניה היפות. היא נמרחה עליי ופרצה בבכי Shocked

"אויי כן תנחם אותי!" אמרה בבכי אוקטביה וליטפתי את ראשה במבוכה. איפה היא למדה משחק? חופשי היא יכולה להופיע בהבימה צחוק

"שמעתי שקיבלת את הירושה השמנה שלו" אמרתי לאוקטביה ולפתע היא קפצה ממני מבולבל

"כן כן יייאאאאהההווווו אני עשירה! יש לי הרבה כסף!" צעקה אוקטביה וקפצה בשמחה צחוק

"מותק את בסדר? נראה לי יש לך פיצול אישיות" צחוק אמרתי לה והתפוצצתי מצחוק.

"כן כן אתה צודק, לפעמים אני שולחת סמסים לאותו בן אדם בו זמנית משני מכשירים שונים! יש לי פיצול אישיות!" צחוקצחוקצחוק צחקקה אוקטביה.

אחרי שאוקטביה קצת נרגעה היא שאלה עליי וגיליתי לה שאני בלש ואני חוקר את הרצח של בעלה. אוקטביה התעניינה איך מתקדמת החקירה... אמרתי לה שהחקירה מתקדמת מצוין וכבר יש לי כמה חשודים... חחחח כן בטח כמה חשודים, הזונה רצחה את בעלה ועכשיו היא רוקדת על הקבר שלו וטובעת בכסף שלו צחוק

אוקטביה התחילה לשפשף את ישבנה במפשעתי ואז ביקשה שאעשה לה עיסוי כתפיים. אחחח כמה התחרמנתי ממנה... המשכתי לחקור אותה אבל זה לא היה פשוט בכלל... הרגשתי מכושף ומהופנט על ידה בו זמנית... אוינק הקשיח שבלט מתחתוניי נצמד בחוזקה לישבנה של אוקטביה ולא עבר הרבה זמן עד שהיא הזמינה אותי לחדר הפרטי Tongue
יאללה יאללה גם כן בלש... הגיע הזמן שלי לחקור את החורים של אוקטביה, החקירה שלך משעממם תחת! אמר לי אוינק הקשיח ועוד שניה היה עושה חור בתחתונים וחודר לישבנה של אוקטביה Tongueצחוק לאונק הקשיח שלי יש חוש ריח מפותח חבל"ז! הוא יודע מתי לבחורה יש חורים רעבים צחוקקריצה

אוקטביה תפסה אותי ביד והובילה אותי לחדר הפרטי. בחדר הייתה מיטה גדולה ומרווחת... אוקטביה חייכה לעברי בשובבות וזחלה על המיטה כמו חתולה חרמנית! Tongue

"הבלש אוינק אוינק אתה מוזמן ללקק את הטוסיק שלי!" אמרה אוקטביה בקול שובב ונענעה את ישבנה. אחחחח התחת שלה סקסי בטירוף! פשוט יצירת אומנות! Tongueמוחא כפייה

הצמדתי את לשוני הרטובה אל חור התחת של אוקטביה וליקקתי אותו בשקיקה! אחחח זה היה כל כך טעים יאמממייי יאאממייי TongueTongueTongue

בזמן שליקקתי את ישבנה, אוקטביה כרכה את רגליה סביב גופי והפכה אותי על הגב כשהיא יושבת על פניי. ישבנה היה צמוד לפה שלי ככה שהמשכתי ללקק את חור התחת שלה בעונג רב! Star

אוקטביה הורידה במהירות את התחתונים שלי ואוינק הקשיח קפץ משם כמו צעצוע על קפיץ שהיה לחוד בתוך קופסה צחוק שלא תחשבו שאני משחרר את אוינק הקשיח שלי לעיתים רחוקות או משהו כזה... אוינק הקשיח שלי קודח בחורים לעיתים קרובות ביותר פשוט הפעם הוא היה חרמן מאי פעם! מוחא כפייהצחוק

איך שאוינק הקשיח קפץ מול הפרצוף של אוקטביה היא עטפה אותו עם שפתיה החמות והתחילה למצוץ אותו ברעב גדול! ואז היא תפסה את הביצים שלי בפיה ועשתה להן מציצת פאק פאק! Tongueאצבע למעלה

ראיתי שהכוס של אוקטביה רטוב בטירוף ובמהרה אוקטביה ביקשה ממני ירידה חיוך גדול

היא נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה! אחחחח כוס כזה ורדרד וחלק לא ראיתי מעולם! וראיתי הרבה כוסים! צחוקקריצה

צללתי לעבר האוצר הורוד הזה וליקקתי אותו במרץ רב! אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה וחיוך ענק נמרח על פניה היפות! חיוך גדול מעניין אם ביל גייטס היה יורד לה ככה? שאלתי את עצמי... נראה לך טמבל שכמוך! הכי הרבה שביל גייטס עשה זה להזמין לה נער ליווי כדי שיספק אותה מינית! כל מה שהנחש הממושקף הזה יודע לעשות זה להתמזמז עם 0 ו -1 צחוקצחוקצחוקקריצה אמר לי אוינק הקשיח צחוק

"הבלש אוינק אוינק זה היה טוב מאוד!" אמרה אוקטביה והמשיכה לחייך לעברי. ליטפתי את הכוס הרטוב שלה ואת חור התחת הקטן והשובב שלה... אחחח מועדון חשפנות זה מקום נפלא! Tongueמוחא כפייה

לפתע אוקטביה תפסה אותי בשיער והשכיבה אותי על הגב. היא רכנה מעליי והתחילה לנשוך אותי במרץ בגופי! שיניה היו חדות כמו שיניים של קרוקודיל! צרחתי כמו חולה נפש שמקבל זין של פיל בתחת Shockedצחוקצחוקצחוק אוקטביה צחקקה בממזריות והמשיכה לזלול את גופי העדין בכי צעקתי לאוינק הקשיח שיציל אותי אבל הוא גיחך באדישות ופזל כבר לחורים של אוקטביה צחוקקריצה

אחרי שאוקטביה זללה אותי כמו שצריך היא שוב התחילה לענג את אוינק הקשיח ועשתה לו מציצת פוליש מעלפת! מוחא כפייה

הכוס של אוקטביה היה רטוב, אוינק הקשיח היה קשיח כמו בול עץ אז הגיע הזמן לסקס פרוע! Evil Smile

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה על אוינק הקשיח בזיון טרמפולינה נמרץ! Tongue

תוך כדי הזיון אוקטביה שאלה אותי מי שכר אותי לפענח את מקרה הרצח של בעלה... יאללה הפופינס הזאת ערמומית חבל"ז צחוק

"אני לא יכול לגלות לך יקירתי, אני שומר על דיסקרטיות של הלקוחות שלי" חיוך אמרתי לאוקטביה והיא הסתובבה ונשכבה עליי.

"נו בבקשה תגלה לי מי שכר אותך..." לחשה אוקטביה באוזן שלי והרגשתי צמרמורת בכל הגוף, אחחח הלחישות שלה חירמנו אותי Tongue

"קירבתי את הפה שלי לאוזן שלה ולחשתי לה: "שרון שכרה אותי" צחוק "המממ את מכירה אותה?" שאלתי אותה בדאגה. אויי איזה טמבל אני, עשיתי שטות גדולה! Ouch

"לא לא אני לא מכירה אותה..." אמרה אוקטביה... "הבת זונה הזאת אני אהרוג אותה!" שמעתי לפתע את אוקטביה לוחשת לעצמה... או שדמיינתי את זה? Shockedצחוק

"מה מה? אמרת משהו?" שאלתי את אקוטביה בדאגה... "לא לא, לא אמרתי כלום" אמרה אוקטביה ונעצה את שיניה החדות בצווארי! Tongue

"ידעתי שהייתי צריכה לרצוח ת'זונה הזאת ביחד עם בעלי! טוב עדיין לא מאוחר מידי!" שמעתי את זה לפתע מפיה של החשפנית פופינס שהתחילה לאכול את האוזניים שלי לפני שהספקתי להגיב לדבריה צחוק התחלתי לחשוב שהשתגעתי לגמרי... אני צריך לזיין לעיתים יותר קרובות צחוק

כן כן חתיכת חרא אתה צריך להפעיל אותי 24/7 אני גזע עץ קשיח וחרמן שזקוק לחורים רעבים 24 שעות ביממה צחוקצחוקצחוק צחקק אוינק הקשיח Shockedצחוק

זחלתי עם אוקטביה לקצה המיטה ובספירה לשלוש הרמתי אותה באוויר חיוך גדול הקפצתי אותה על אוינק הקשיח כל הדרך עד למראה וזיינתי אותה בכוס החם שלה בזמן ששנינו מתענגים במראה איך הטוסיק שלה מקפץ Tongue

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue

"אני ארצח את שניהם! הבלש הזה יודע יותר מידי אני אחנוק אותו עם התחתונים שלי!" לחששה אוקטביה וכמעט קיבלתי התקף לב צחוק "אמרת משהו?" שאלתי בחרדה את אוקטביה... "לא לא אתה כנראה עייף או שיש לך דמיון פרוע, כל מה שאתה צריך זה לפרוק ואז תהיה כמו חדש! דיו דיו הבלש אוינק!" צעקה אוקטביה וחייכתי לעברה בהקלה צחוק

הרמתי שוב את אוקטביה באוויר והקפצתי אותה על אוינק הקשיח בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה והתחלתי לזיין אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

אוקטביה שאלה אותי על החשודים שלי ברצח בעלה... חשבתי על זה והחלטתי להתחמק מהשאלה שלה צחוק

עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה וזיינתי אותה במרץ בכוס הלוהט שלה! Tongue

"נו הבלש אוינק אוינק תספר לי על החשודים שלך!" המשיכה אוקטביה וחייכה לעברי בשובבות.

"את בטוחה שאת רוצה לשמוע את זה?" שאלתי אותה בזהירות.

"כן כן בטח!" חיוך גדול אמרה בשמחה אוקטביה.

"זאת את! את החשודה העיקרית שלי! בעצם את החשודה היחידה שלי!" צעקתי בהתרגשות וטפחתי על ישבנה התפוחי צחוק

"אני? אני החשודה היחידה שלך? WOW איזה כבוד! צריך לחגוג את זה בפוזה חדשה!" צחקקה אוקטביה והמשכתי לזיין אותה כשהיא בדוגי בקצה המיטה Tongue

"מה עכשיו אני אספר לשרון?" שאלתי את עצמי ואת אוקטביה בו זמנית צחוק

"אתה לא צריך לספר לה כלום!" צעקה אוקטביה והביאה לי קונטרות חזקות. אהה היא מנסה לשחד אותי עם קונטרות! זונה ערמומית שכמותה צחוק

"הבלש הזה דוחף את האף שלו יותר מידי... צריך לחסל גם ת'זונה וגם אותו! חי חי חי אני פשוט גאונית!" Tongue לחשה לעצמה אוקטביה צחוק

"מה מה מה? מה את לוחשת שם? את מי בדיוק את רוצה לחסל?" שאלתי אותה בבלבול מבולבל

"שום דבר אתה מדמיין דברים! קדימה בלש תן קונטרות חזקות" צעקה אוקטביה. "חי חי חי אני עכשיו אתיש אותו מינית ואגרום לו לקבל התקף לב!" Evil Smile לחשה לעצמה אוקטביה צחוק

ניסיתי להדחיק את מה ששמעתי ועברנו לכפיות סוערות! Tongue

זיינתי את אוקטביה במרץ והיא פשוט יצאה מגדרה! "כן כן אוינק תפרק אותי! תן את כל מה שיש לך! יותר חזק! יותר חזקקקקקקקקקקקקקקקק" צעקה אוקטביה והייתה ממש בטירוף Wackoצחוקצחוקצחוק

התהפכנו וזיינתי את אוקטביה במרץ כשהיא על הבטן! Tongue

"אתה עדיין בחיים שם?" שאלה אותי אוקטביה וצחקקתי בממזריות קריצה

"בעלי כבר מזמן היה מתעלף... מה זה זה הבלש הזה ממש מכונת סקס!" לחשה לעצמה אוקטביה וחיוך רחב נמרח על פניי חיוך גדולקריצה

"OK דוגי בטוח יביא אותו למוות בטוח!" לחשה לעצמה אוקטביה והתיישבה בדוגי Star

התחלתי לזיין אותה בדוגי מהיר ועצבני וסיפרתי לה שאני בעצם כוכב פורנו והופעתי ביותר מ1000 סרטים צחוקקריצה אוקטביה הייתה בהלם צחוק

"בלש שהוא גם כוכב פורנו... אלוהים ישמור!" Wacko לחשה לעצמה אוקטביה צחוק

"אוינק אוינק מה דעתך לגמור לי בפה?" שאלה אוקטביה ונענעה את ישבנה חיוך גדול

אחרי שהסכמתי לזה בשמחה אוקטביה לחשה לעצמה שעכשיו היא תמצוץ לי את כל הנוזלים מהגוף צחוק יאללה זאתי חולת נפש אמיתית צחוקקריצה

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 ומצצה לי בשקיקה את אוינק הקשיח בזמן שליקקתי לה ברעב את הכוס ואת חור התחת Tongue

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי לפיה המתוק כמות יפה של זרע חם! Tongue אוקטביה הביטה לעברי כשחיוך שובב מרוח על פניה היפות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הבלש" Tongue ואז היא גרגרה את הזרע בגרונה חיוך גדולמוחא כפייה

שמעתי את אוקטביה מתעצבנת ולוחשת לעצמה שהיא לא הצליחה להרוג את הבן זונה בזיון צחוק

אמרתי לה שבגלל שהיא כזה זיון מטורף אני אוותר לה ואסגור את התיק מחוסר ראיות. וזין על מיליון הדולר של שרון, יש לי את אוקטביה פופינס הנימפומנית המטורפת, חולת הזין שלא יודעת שובע! Tongue

איך שאוקטביה שמעה את זה היא קפצה עליי בחיבוקים ונשיקות Tongue

אחרי הערב הזה המשכנו להיפגש עוד הרבה פעמים לזיונים מטורפים Tongue

אנחנו זוג מהאגדות! בלש כוכב פורנו ורוצחת מיליונרית חולת זין! Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענק! TongueTongueTongue

אחחח כמה חירמנת אותי עם השטויות שלך Tongueצחוקצחוקצחוק

והלחישות שלך בזמן הזיון אחחח כמעט גמרתי מהן TongueStarצחוק

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך רוצחת חרמנית שכמותך Tongueצחוקצחוקקריצה

HeartHug

Lavelle

579
אוינק אוינק ואוקטביה פופינס בחוף הנודיסטים - קסמים וזיונים Tongue

אהלן חבר'ה! כאן שוב החזרזיר האהוב אליכם מר אוינק אוינק חיוך גדול

לאחרונה מצאתי לעצמי תחביב חדש. הקיץ שוב כאן והגיע הזמן לקפוץ לים ולשטוף ת'עיניים על מגוון הכוסיות שמתרוצצות שם Tongue אבל מה אני לא הולך לחוף רגיל אני הולך לחוף נודיסטים! Tongue

תאמינו לי שיש הרבה מה לראות שם... אוינק הקשיח שלי מבסוט לאללה! צחוק

בזמן ששוטטתי בחוף ראיתי לפתע כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים משתזפת... רק מה היא לבשה ביקיני! לא לא לא זה לא תקין! כאן כולן צריכות להיות ערומות ולנענע מול הוד מלכותו אוינק הקשיח את הטוסיקים החשופים שלהן! צחוק

"שלום לך סקסית אני אוינק אוינק" אמרתי לברונטית וראיתי את המבט המופתע על פניה.

"היי... אני אוקטביה פופינס חיוך גדול תגיד למה כולם פה ערומים?" Shocked שאלה הברונטית בסקרנות.

" את לא יודעת לאן הגעת? את בחוף נודיסטים!" Tongue אמרתי לה וקיפצתי בשובבות צחוק אוינק הקשיח קיפץ גם כן קריצה

"וואאאווו באמת? איזה קטע... טוב דווקא נחמד פה" חיוך אמרה הברונטית ונעצה עניים באוינק הקשיח.

המשכתי להביט על גופה הסקסי ודמיינתי לעצמי איך היא נראית בלי הביקיני Tongue אני כזה חרמן אין דברים כאלה צחוק

שאלתי את אוקטביה אם בא לה לראות קצת קסמים? היא כמובן הסכימה בשמחה חיוך גדול

חיוך גדול

את הקסם הראשון עשיתי עם כף. החזקתי את הכף בידי וביקשתי מאוקטביה שתתבונן היטב
בכף. לפתע אוקטביה ראתה שהכף מתקפלת! (חחח קיפלתי בכאילו... שרון הייתה מכופפת לי את הזין אם הייתי הורס לה את הכף צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק) היא הריעה לי בהתלהבות וביקשה עוד קסם! חיוך גדול

לקחתי מגבת וקשרתי אותה סביב היד שלי. הזזתי את היד מול אוקטביה ואחרי ספירה ל 3 המגבת נעלמה! Tongue חחח אוקטביה לא שמה לב שהעפתי את המגבת אחורה, אין יש לי זריזות ידיים מטורפת! צחוק

"אוינק אוינק אתה רוצה לראות גם קסם? אתה רואה את הזין שלך? והנה..... עכשיו הוא נעלם" צחוקצחוקצחוק צחקקה אוקטביה ועטפה את הזין שלי עם פיה החם Tongue

"אויי איפה הזין שלי?" צעקתי בהלם צחוק

"הנה הזין חזר!" Tongueצחוק הודיעה לי אוקטביה והוציאה את הזין שלי מפיה.

עכשיו עוד קסם... אתה רואה את הביצים? ועכשיו הן נעלמו"! Tongueצחוק צחקקה אוקטביה ולקחה את שתי הביצים שלי לפיה Tongue

"ווואאאווו את קוסמת מדהימה!" צעקתי לאוקטביה ומחאתי כפיים מוחא כפייהצחוק

אוקטביה המשיכה לעשות לי את הקסם של יש זין אין זין, יש ביצים אין ביצים עוד כמה פעמים והייתי פשוט ברקיע השביעי! TongueStar

אוקטביה הודיעה לי לפתע שהיא רעבה... אמרתי לה שיש לי טוסטר ואנחנו יכולים לעשות שניצלים בטוסטר Tongue

"אוינק אוינק אתה כזה סטלן! איזה שניצלים? זה טוסטר!" צחקקה אוקטביה צחוקצחוקצחוק

"חכי חכי אין לך מושג איזה טעים זה יצא!" אמרתי לאוקטביה ושמתי את חתיכות הבשר בטוסטר

חיוך גדול

"OK אוינק אוינק עד שהשניצלים שלנו יהיו מוכנים יש לי בשבילך עוד קסם!" Tongue הודיעה לי אוקטביה בחגיגיות.

אוקטביה קשרה לי את הידיים עם מגבת מקדימה והשעינה אותי על מיטת השיזוף (על המיטה של שרון) Shocked

"עכשיו אני אראה לך קסם עם הזין המתלבש שלי!" Evil Smile צעקה אוקטביה בקול ממזרי. (שרון שמה את הסטרפאון הבינוני שלה)

"אתה רואה את הזין? איפה הזין שלי עכשיו?" שאלה אוקטביה...

"איפה הוא?" Shocked שאלתי את אוקטביה בהלם...

"הוא בתוך הטוסיק שלך! רואה איזה קסם מדהים?! היה זין ועכשיו הוא איננו... הוא עכשיו אצלך בטוסיק!" צחוקצחוקצחוק התפקעה מצחוק אוקטביה.

אוקטביה השכיבה אותי על הבטן על מיטת השיזוף והמשיכה לפרק לי ת'תחת עם הזין שלה! היא התקרבה עם פיה אל האוזן שלי והתחילה לנשוך אותי באוזן תוך כדי שהיא דופקת אותי בטוסיק הקטן והחלק שלי חיוך גדול

"נו זונה פופינס איך את מרגישה? את נהנית? יש לי זין טוב?" צעקה אוקטביה והתנשפה לי לתוך האוזן כמו גבר חרמן צחוקצחוקצחוק

ממש הרגשתי כמו חתולה שמקבלת זיון מחתול Tongueצחוקצחוקצחוקצחוק

החתול פופינס בכבודו ובעצמו מזיין אותי בטוסיק הקטן והשובב שלי. מה אני אגיד לכם ממש
אהבתי איך הזין של החתול פופינס פילח לי את חור התחת הקטן שלי Tongueמוחא כפייהצחוקקריצה

אחרי שאוקטביה עשתה לי קסמים בתחת היינו כבר ממש רעבים אז התנפלנו על השניצלים בטוסטר שהיו כבר מוכנים Tongue יאמי יאמי! חיוך גדול

IMG 0623(600)

היינו שבעים מהשניצלים אבל עדיין רעבים לסקס! Tongue

אוקטביה החליטה להתמזג עם הסביבה והורידה את הביקיני שלה. לעיניי נגלה גופה הסקסי של אוקטביה... אחחח הטוסיק שלה ממש יצירת אומנות! כזה חלק ועסיסי! Tongue ליטפתי את ישבנה
בזמן שהיא ליטפה את אוינק הקשיח... זה היה נהדר! Tongue

זרמנו למלתחות... להפתעתנו הייתה שם מיטה גדולה ומרווחת שחיכתה רק לנו צחוק

אוקטביה זחלה על המיטה כמו חתולה חרמנית והזמינה אותי לטעום את ישבנה שאותו היא נענעה בסקסיות מטריפה! מוחא כפייה

זחלתי אחריה והדבקתי את לשוני לחור התחת היפה שלה! אחחח טעמו מתוק כמו סוכריית טופי! יאאממייי ייאאממייי Tongue

בזמן שליקקתי את ישבנה של אוקטביה ברעב, היא הפכה אותי על הגב ועשתה לי פייסיטינג חינוכי... לא יודע על מה אבל אהבתי את זה Tongue

אוקטביה מצצה את הזין שלי כאילו הוא היה סוכריה על מקל ועשתה לביצים החלקות שלי מציצת פאק פאק Tongueאצבע למעלה

לפתע אוקטביה חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בצדדים... צרחתי ממש חזק כאילו נודיסט אפריקאי דוחף את השטרונגול שלו לישבני הקטן Shockedצחוקצחוקצחוק

לתדהמתי בין כל הנשיכות אוקטביה נישקה את הטוסיק החלק שלי! מסתבר שהיא יודעת להיות עדינה ורומנטית לפעמים צחוקTongueקריצה

"אוינק אוינק בוא תעשה לי ירידה! יש לי תאבון מיני חבל"ז!" Tongue צעקה אוקטביה ונשכבה על הגב. צללתי בין רגליה לעבר הכוס המתוק שלה וליקקתי את הסוכריה הורודה שלה ברעב גדול! Tongue

אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות ואמרה לי שהיה מעולה! חיוך גדול

שנינו היינו רעבים בטירוף לזיון פרוע! אוקטביה עלתה עליי לרכיבה וזיינתי אותה במרץ בכוס החם שלה בזמן שהיא נשכה אותי באוזניי ובצווארי Tongueצחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. העפתי אותה על אוינק הקשיח שרקד בכוס החם שלה ברייקדאנס צחוק

התענגנו על הטוסיק של אוקטביה שהשתקף במראה וקיפץ לפי קצב הזיון Tongue

התיישבתי על הספה ואוקטביה קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החמרנית Tongueמוחא כפייה

משום מה אוקטביה פזלה כל הזמן לכיוון הטוסטר וכשהרמתי את אוקטביה שוב באוויר היא תפסה את הטוסטר מבולבלצחוק

הקפצתי את אוקטביה באוויר עד למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue התחלתי לרחרח ליד צווארה של אוקטביה והיא מיד נעצה את שיניה החדות בצווארי צחוק

לפני שעברנו לזיון בעמידה אוקטביה תפסה את הזין שלי והכניסה אותו לטוסטר! Shockedצחוק

"תראה הזין שלך מתאים לטוסטר! תמיד רציתי לאכול זין חם גרררר!" Tongueצחוקצחוקצחוק צעקה אוקטביה בהתלהבות (שרון הכניסה את הזין שלי לטוסטר מנייר צחוק)

אחרי הצחוקים עם הטוסטר עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה וזיינתי אותה במרץ בכוס החם שלה מאחורה! Tongue קולות פלאק פלאק של הזיון נשמעו לכל עבר במלתחות... אחח זה היה כ"כ מחרמן! Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הלוהט שלה! Tongue חור התחת שלה הביט לעברי והייתי בטוח שהוא עושה לי עיניים צחוק אל תדאג חור שובב יבוא יום ואני אפתח גם אותך! Evil Smile

זחלנו על המיטה והרבצנו כפיות פרועות! Tongue אוקטביה הודיעה לי חגיגית שהיא ממש שמחה שהיא הגיעה לחוף הנודיסטים, היא הבינה שאצלנו בחוף עושים חיים משוגעים! Tongueצחוק

התהפכנו והמשכתי לפרק לאוקטביה את הכוס כשהיא שוכבת על הבטן! Tongue

תוך כדי הזיון התקרבתי עם פניי קרוב לאוקטביה ונשכתי אותה באוזן Tongue חי חי חי אני כזה שובב Star אוקטביה שחררה צעקה ותפסה אותי בשיער... היא נעצה את שיניה החדות באוזן שלי והראתה לי מאיפה משתין הדג צחוק עשיתי טעות מרה... לא כדאי להתעסק עם חולת נפש כמו אוקטביה פופינס Shockedצחוק

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue

זיינתי את אוקטביה בדוגי בכוס הלוהט שלה וטפחתי על ישבנה הסקסי גרררר Tongue

"אוינק אוינק לא הבאת לי קינוח אחרי הארוחה... קדימה תביא לי קינוח אני רוצה מלבי!" Tongue צעקה אוקטביה ברעב גדול צחוק

בזמן שאוקטביה הייתה רעבה למלבי הטוסיק שלי היה רעב למשהו אחר... החלטתי להאכיל אותו בפלאג טוב! Tongueצחוק

פלאג אנאלי עם זנב גדול

דחפתי את הפלאג זנב סוס (פלאג של שרון) לתחת ונשכבתי על הגב חיוך גדול

אוקטביה התהפכה ל-69 והתחילה למצוץ בחרמנות את אוינק הקשיח בזמן שהפלאג אצלי בתחת. ליקקתי את חור הטוסיק הטעים שלה ובמהרה השפרצתי לפיה כמות יפה של מלבי חם! אוינק שלי תותח על! הוא אף פעם לא מאכזב אותי! מוחא כפייה אוקטביה חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הקוסם!" חיוך גדול ואז היא גרגרה את הזרע בגרונה! Tongueחיוך גדולStar

אחחח איזה כיף להיות נודיסט! מכל מגוון הטוסיקים שמסתובבים בחוף לפעמים יש מציאות, ואני נפלתי על אחת ממש טובה! נפלתי על אוקטביה פופינס חרמנית משוגעת רעבה לזין! נימפומנית שלא יודעת שובע! צחוק אחרי השניצלים הייתה רעבה לסקס וגם קיבלה קינוח של מלבי חם! ככה
אני אוהב את השרמוטות שלי! אוקטביה פופינס את הנודיסטית מס' 1! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

איזה כיף היה לעשות איתך קסמים! חשבתי שאני קוסם טוב אבל את בכלל קוסמת מטורפת! צחוקקריצה

היה מאוד כיף להתנסות בפלאג זנב סוס בפעם הראשונה, הטוסיק שלי היה מבסוט צחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הרעבים שלך Tongueצחוקקריצה

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”