מישל מגושן מוצקין
12דרך אגב למה מחקו את המספר אני רשמתי אותו, מוזר
נ.ב למה הבן של זונה לא פרסם את הטל׳, ראיתי מה רשום לכן כולם פונים אליי חלילה שמח לעזור, להפך,
יכל להיות רגע את הטל׳ של המקום הוא נמצא מפורסם פה באתר יכל להיות ביגלל זה,
עוד דבר הוא עושה לי דווקא מי שמקבל את ההודעות וקורא אותם לפני שהם מתפרסמים אחד המנהלים על הפורום כבר יצא לנו לריב כלומר בהודעות לא פעם אחת הוא פנה אליי הבן כלב
מישל מגושן מוצקין
13טוב, המחיר האטרקטיבי הכולל בתוכו מציצה+גמירה בפה שכנע אותי, והחלטתי
להתקשר למכון העיסוי הנ"ל.
בהתחלה ענתה לי בטלפון מישהי שנשמעה כמו ילדה קטנה, והייתי בטוח שזו טעות במספר,
אבל מסתבר שזו מישל. אי אפשר לפספס את הקול הזה. מזכיר את הנשים היפניות המצחקקות
עם יד על הפה.
עם יד על הפה.
היא אמרה לי כתובת- גושן 31, קומה ראשונה, דלת שרשום "רפואה אלטרנטיבית".
הגעתי למקום, לא רשום שום דבר כזה על שום דלת. התקשרתי שוב, הפעם ענתה מישהי אחרת ( כנראה
עונות לטלפון על פי הזמינות שלהן), הייתה לא הכי נחמדה בטלפון. בקיצור, מדובר על קומה ראשונה,
הגעתי למקום, לא רשום שום דבר כזה על שום דלת. התקשרתי שוב, הפעם ענתה מישהי אחרת ( כנראה
עונות לטלפון על פי הזמינות שלהן), הייתה לא הכי נחמדה בטלפון. בקיצור, מדובר על קומה ראשונה,
דלת פלדלת לבנה בצד ימין. פותחים את הדלת, ואז מגיעים לאזור קטן מאוד עם 3 דלתות. יש דלת
מצד שמאל שרשום עליה ע.מ ולידה פעמון. לוחצים ומחכים שיפתחו לך. חייב לציין שכל הסיטואציה ממש
לא דיסקרטית. בזמן שאתה באזור הקטן הזה, כל אחד יכול לפתוח את הדלת הלבנה , ואז מה? שנינו ממתינים
שיפתחו לנו את הדלת?
נכנסתי, קיבלה את פני בחורה, שאלתי על מישל, אמרה שלא פנויה. שאלתי כמה זמן בערך, לא ידעה לענות בדיוק,
אח"כ כן אמרה "כמה דקות". אמרה שאחכה בחוץ. שוב פאדיחות, כמה זמן בדיוק אחכה בחוץ?, ואם יגיעו עוד בחורים,
אז מה- נשאל "מי אחרון פה?". חיכיתי במעלה המדרגות, ואיך ששמעתי שיוצאים מהדלת, ירדתי, פתחתי את הדלת,
ובדיוק מישהו יצא מהדלת- לא נעים.
טוב, עד כאן חוסר הנעימות בנוגע לדיסקרטיות. ולדבר הטוב- מישל
. בחורה קומפקטית, חמודה, כמו שאמרתי עם קול

מצחיק וייחודי. שאלתי כמה עולה- אמרה 100 לרבע שעה, 150 לחצי שעה. מכיוון שזו פעם ראשונה שם, והאנטר, שאני שמח שהוא
מדווח וממליץ, אבל שיהיה בריא, ההודעות שלו לא הכי ברורות לי, שאלתי על אקסטרות. הסתכלה עלי במבט ואמרה "150"- יענו, 150 וסמוך עלי, אני אדאג לך. ואכן היא דאגה
.

התפשטה לגמריי, אני על הגב, עשתה עיסוי שאני אישית מאוד נהניתי ממנו. אח"כ ישבה עלי, ונתנה עיסוי ממוקד לגב. התכופפה אלי ומרחה את שדיה הרכים והנעימים על הלחיים שלי מצד לצד. ירדה אחורה, והחלה בחקירות באזור התחת שלי. היא לא עשתה פרוסטטה ולא רציתי עיסוי כזה, היא עשתה מעין טיזינג כזה באזור. היה קצת מוזר, אבל כל עוד לא דחפה אצבע- אני זרמתי.
שאלה אם אני רוצה להסתובב. כמובן. עמדה לצד המיטה, הפנתה אלי את הטוסיק הנעים שלה, תוך שהיא מתכופפת לאזור של חבריקו ומתחיל ללקק את הביצים. אני מכניס לה אצבעות, היא רטובה. היא עוברת למציצה חשופה. טוב, לא היה צריך הרבה- מציצה חשופה מצד אחד, החדרת אצבעות מצד שני- דיי מהר גמרתי לה בתוך הפה.
ניגבה אותי, נתנה נשיקה ברגל. שאלה אם אני רוצה מקלחת. כשהתלבשתי , ראיתי שיש קונדום מונח על השידה ליד המיטת עיסוי.
אין לי מושג אם הוא היה שם מההתחלה, אבל נראה שאכן יש אפשרות לזרום לסקס באותו מחיר אם לא גומרים בפה. לגבי המחיר, לפי מה שהאנטר רשם, ניתן לקבל ב100 ש"ח רבע שעה ביחד עם הגמירה בפה. לא יודע, אם מישהו הולך על הדיל הזה שידווח. אם זה אכן הדיל, אז אלו 100 ש"ח שווים בהחלט!!!
אם מישהו מדווח, יהיה מעניין לשמוע האם שאר הבנות במקום גם זורמות למציצה/ סקס/ גמירה בפה במחירים הללו, או שזה ייחודי רק למישל.
תודה להאנטר על ההמלצה, חבל שהוא כל כך כועס בהודעותיו.
ניגבה אותי, נתנה נשיקה ברגל. שאלה אם אני רוצה מקלחת. כשהתלבשתי , ראיתי שיש קונדום מונח על השידה ליד המיטת עיסוי.
אין לי מושג אם הוא היה שם מההתחלה, אבל נראה שאכן יש אפשרות לזרום לסקס באותו מחיר אם לא גומרים בפה. לגבי המחיר, לפי מה שהאנטר רשם, ניתן לקבל ב100 ש"ח רבע שעה ביחד עם הגמירה בפה. לא יודע, אם מישהו הולך על הדיל הזה שידווח. אם זה אכן הדיל, אז אלו 100 ש"ח שווים בהחלט!!!
אם מישהו מדווח, יהיה מעניין לשמוע האם שאר הבנות במקום גם זורמות למציצה/ סקס/ גמירה בפה במחירים הללו, או שזה ייחודי רק למישל.
תודה להאנטר על ההמלצה, חבל שהוא כל כך כועס בהודעותיו.