כ ורוניקה מהתאגיד הבת ימי - דף 3 - סקס אדיר

ורוניקה מהתאגיד הבת ימי

24
בוב1970
גם אני הייתי רוצה שהמחיר יהיה יותר זול אבל לא רלוונטי בכל פוסט שאנשים ממליצים ושואלים שאלות הקשורות לבחורה ספציפית לרשום "יקר". אם היית רושם אליה ביקורת ומשווה יחס למחיר, הייתי מבין. (רשמת את ההערה שלך לא רק בפוסט הזה).
אז איך ההערה שלך תורמת לקוראים של הפוסט הזה???
אני בטוח אם תפתח פוסט שדן ביוקר השירות, לא מעט אנשים ישמחו לשוחח איתך על העניין.
Be the best you can be

ורוניקה מהתאגיד הבת ימי

25
אני מסכים עם TheBestYouCan שהיא שווה 500. היא יפה יותר ונותנת שרות יותר GFE מאשר הבנות של קטגוריית ה-400.
אצלה אני בקלות גומר פעמיים כשבנות אחרות לא מצליחות לעשות כך כי לא עושות לי חרמן מספיק.
היא קיבלה אותי בחיוך ועקבים ומייד ידעתי שאקבל יחס GFE. מתנשקת באופן מטורף עם הלשון שלה והיה מאוד מגרה להתנשק ולהסתכל בפנים שלה כשהייתי בתוכה. גם היה כיף לרדת לה.
ה-turn off היחיד היה שאחרי 45 דקות פתאום ביקשה ממני לגמור. שאלתי למה כי נשאר הרבה זמן וענתה לי שצריך זמן להתקלח. התעלמתי מהאמירה וגמרתי לאחר 5 דקות. בדקות האחרונות היתה נחמדה אך איבדה קצת את החייכנית שהיתה לה לרוב הביקור וההרגשה הפכה מחברה למתקתקת. יצאתי בדיוק שעה אחרי שיצאתי. לו היתה לומדת להיפרד כמו שהיא מקבלת הייתי רוצה לחזור מיד עניין של שירות. אך היתה בהחלט שווה לחוות אותה לפחות פעם אחת.
לדעתי היא בת 19. אומרת שהיא סטודנטית אך כששאלתי על הלימודים שלה היה קשה לה לפרט מעבר לשם של המקצועות שלה כאילו נתנו לה תשובה סטנדרטית. הגוף שלה נערי והיא מתנשקת כמו החברות שלי מתיכון מאשר נשים בעלות יותר נסיון.
למה שהיו אומרים שהיא 23 ולא 19 אם אני צודק לך תדע. אבל היא בטוח לא מבוגרת יותר.

ורוניקה מהתאגיד הבת ימי

27
אני מסכים עם הנסיך האפל, וגם מיישם, אני נוהג לפקוד את בנות התאגיד לעיתים קרובות יחסית מכיוון שאני גר באיזור,
אך לא הלכתי ולא אלך לבקר בחורה עם תעריף של 500.
גם 400 זה לא זול אבל ניחא, בגלל שזה קרוב וזמין אני זורם.
I don't pay Hookers for Sex

I pay them to leave (:

- Charlie Sheen

ורוניקה מהתאגיד הבת ימי

29
פתאום כולנו נהיינו יחצנים .
לדעתי השירות המסופק בהחלט לא שווה 500 זוזים לשעה ( מה שרובינו מרוויחים ביום עבודה), וגם לא 300, אבל כאשר יש ביקוש המחירים ממריאים.
אני רק עושה השוואה של המחירים הקיימים ביחס לשירות שאנו מקבלים, ולדעתי במקרה הזה השירות עולה בכמה רמות מרוב (בהחלט לא כולן) הבנות של רמת המחיר של ה 400.
כל אחד יחליט בשביל עצמו כמה כדאי לו להשקיע בשביל מה שהוא מקבל.
גם אני נוהג לבקר לא מעט את הבנות של ה 400 ( בעיקר כי זה פחות כואב בכיס),
ונתקלים גם במציאות שאפילו עולות כמה רמות בשירות.
ההבדלים בין 400 ו 500 הם בדרך כלל בגיל ובמראה של הבחורה ולא בשירות (תמיד יש יוצא מן הכלל).
כל שאני בכלל לא מבין על מה הוויכוח, כולנו חושבים שהמחירים מוגזמים אבל משתמשים בשירות מחוסר הבררה, מונופוליה אם תרצו.
צריך להגיד לביבי שיצור תחרות בשוק שיוביל לירידת מחירים.
Be the best you can be
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”