מה שכתבת סופר לה טיב הוא נכון. יש גם אנטי יחצ"נים. אלה הם לקוחות שנפגעו ממקום מסוים שהיו בו בעבר, ויעשו הכל כדי "ללכלך" עליו, לעיתים מעורב גם אינטרס עסקי אם הם קשורים באיזו צורה למקום מתחרה.
במקרה של אורן, בלי שחקרתי יותר מדי, מדובר באדם שלא מבין יותר מדי את התחום, כי לרשום את פלאטין 3 ואת סחרוב 22 באותה נשימה עם גבעון ועם לנטה ספא זה לא ממש לעניין. ואסביר: פלאטין וסחרוב הן תקתוקיות במלוא מובן המילה, הבנות שם עושות אקסטרות בהגדרה, ולקוחות מוסיפים שם כסף בלי בעיות. גבעון עם כל הטענות כלפיו שהעלה מחירים ושלא שמר על הרמה עדיין משתדל להביא בנות איכותיות ובדרך כלל נותנים את מלוא הזמן, ואין אקסטרות כעיקרון. לנטה ספא הוא כמו גבעון בערך, אבל מחיר יותר זול ( בכל זאת בראשון...), אין תקתוקים כעיקרון ואין אקסטרות, אבל הבנות שם מנסות להוציא טיפים בצורה מוגזמת בזמן האחרון ( לפחות בעיני...).
חרם על מקומות שמעודדים תקתוק וכסף קל
12ברחובות אמריקה ספה בתחנת דלק סונול ליד מגה תקתוקיה
תן בין השתים ותגיע לשדיים
15סופר לה טיב אני ממש ממש לא אנטי יחצן.. אתה יכול לבדוק את התגובות שלי מהעבר. מעסות שהיו טובות קיבלו פידבק חיובי ומקומות שעודדו כסף קל קיבלו פידבק שלילי.
אני בנאדם רגיל שמרוויח משכורת מתחת לממצוע. וחושב המון לאן אני רוצה ללכת לפניי ששורף את ה200 שקלים האלה
אני בנאדם רגיל שמרוויח משכורת מתחת לממצוע. וחושב המון לאן אני רוצה ללכת לפניי ששורף את ה200 שקלים האלה
17אורן...אני מחזק את ידיך. צריך להמשיך ולחפור על הנושא הזה כדי שבעלי המקומות יבינו...גם הגרועים שבניהם שהעידן של זריקת כסף סתם נגמרה.
תשים לב אבל לא לפגוע במקומות שלא באמת מגיע להם.
20משתמש כבד בפורום יש כ 12500 משתמשים רשומים, גם אם נניח שרק שליש באמת קיימים כעת (רק לפני כשנה ההנהלה ניפתה הרבה משתמשים לא פעילים) וקוראים זה הרבה מאד.
בנוסף יש את אלו הקוראים את הפורום בלי להירשם וזה לדעתי אלפים, אז כח יש, עובדה שבעלי מספר מקומות הבינו זאת.
מדי פעם אני הולך לתיקתוקיה מסויימת בתל אביב (לא אכתוב איפה כדי שלא אקבל צעקות שאני יחצן) כשאני יודע מראש שאני נכנס ל20 דקות גג וזאת גם אם הבחורה נעימה ולא מתקתקת.
אבל לעולם לא אכנס לתיקתוקיות שמציגות את עצמן כמכוני מסגים שבהם אין מסג, המחיר גבוה מתיקתוקיה רגילה והזיון נעשה על מיטת מסגים קטנה.
מי שמאונן לא מזיין