כ גרמניה/ברלין חלק ראשון !!! - דף 6 - סקס אדיר

גרמניה/ברלין חלק ראשון !!!

51
מה העניינים, מרחיב? (:
תשמע, לא זרקתי סתם מספרים באוויר, התבססתי על הוצאות מהטיול שלי.
מלון בברלין, 3 כוכבים, ניתן להזמין כחודש מראש חדר בסיסי, ב40 יורו ללילה לא כולל ארוחת בוקר,
לסוכני נסיעות יש דילים טובים לפעמים (במיוחד לא בעונה) בהם ניתן להשיג באותו המחיר מלונות טובים אף יותר (4 כוכבים וכ״ו).
לגבי האוכל, אכלתי במקדולנדס ארוחה מלאה +תוספות - יותר זול מבארץ
אכלתי סאב ווי - אחלה סנדביץ׳ של מטר ב3.5 יורו.
אכלתי סינית מוקפץ, קערה בגודל של הראש שלי ב12 יורו והשוס שאת ההזמנה נתתי בעברית:
(נכנסתי לרשת wok to walk שזוהי רשת של אוכל אסייתי, מוקפץ וכ״ו הסניף הספציפי הז ישב בדיוק מול היציאה מהרכבת התחתית בתחנת zoogarden שזוהי התחנה של גן החיות בעצם, מגיע תורי והמוכר, בחור צעיר, זיהה את מוצאי בשנייה ואמר בעברית צחה, ״מה בשבילך אחי?״, נקרעתי מצחוק, הזמנתי מנה שהייתה טעימה מאוד, ממליץ על הרשת הזו בחום, אגב, ודיברנו מעט, חדש בברלין, בא ללמוד, למד גרמנית ומקבל ים של הטבות ממשלת גרמניה בכלל ועיריית ברלין בפרט, סחטיין עליו ועליהם..
בקיצור האוכל והשתייה שם במחירים שפויים ואם אתה לא אוכל יותר מ2 ארוחות ביום (כמוני) ב20 יורו אתה מסודר.

I don't pay Hookers for Sex

I pay them to leave (:

- Charlie Sheen

57
מציאותי לחלוטין, ברלין זולה מישראל
ואם אתה לא אוכל במסעדות יוקרה 20 אירו ליום בהחלט יספיקו.
אם אין כנס או מרתון אין בעיה למצוא מלון פשוט במחיר של 40 אירו.

[QUOTE=מרחיב ישבנים]נקניקי אני לא אומר שכדאי רק מציין את האופציה .בכל מקרה לא נשמע לי סביר מלון ב 40-50 יורו ללילה ולאכול ב 10-20 יורו ליום זה לא מציאותי[/QUOTE]

59
[QUOTE=אחים שלו גברים]
אם אין כנס או מרתון אין בעיה למצוא מלון פשוט במחיר של 40 אירו.

[/QUOTE]

זה נכון מאוד.

במקרה נפלתי על ה1 במאי. שזה יום חג מסתבר. הכל היה סגור, היו פסטיבלים, חגיגות ואירועים שונים, וכמו שאחש״ג ציין, מחירי המלונות שילשו ואף ריבעו את עצמם (והיו בתפוסה מלאה!).

היה לי מזל גדול שמצאתי חלופה אחרת למלון ;) (טיזר)
I don't pay Hookers for Sex

I pay them to leave (:

- Charlie Sheen

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”