נתחיל מההרגל המגונה שלי למועדוני חשפנות....ערב לגיטימי במועדון הבורסה
ריקוד מויקה, ריקוד ממיקה, מאי, יסמין ועוד כל מיני שמות של חשפניות
אחת קופצת עלי, אחת נצמדת, אחת קוברת את הפנים שלי בתוך החזה שלה ואחת פשוט שולחת ידיים
כמובן שאחרי כל זה צריך לפרוק את החרמנות באיזה מקום אז החלטתי לנסות לעשות כמה סיבובים באזור התעשיה של חולון
התחלתי ברחוב הפלד....רואה מישהי שנראת ממש טוב בתחנת אוטובוס וממלמל לעצמי אין מצב שהיא זונה....עושה סיבוב והיא עדיין שם, סיבוב נוסף ועדיין.....מחליט להתקרב, מחכה כמה שניות ואז קול הבס שפשוט הרעיד לי את החלונות של הרכב גילה את האמת...קוקסינל.
ההלם עבר, נמשיך לרחוב המשביר, רואה 3 בחורות בפינה של הרחוב ותור של רכבים... ממשיך הלאה לאזור הבולה באולינג ושם בפינה עמדה לה בחורה טיפה שמנמנה עם חזה ענק, בלונדינית אבל ניתן לראות שהיא הרבה יותר צעירה משאר הבחורות באזור, מחליט להתקרב ובקול דיי דקיק שומע את המילים מציצה פלוס זיון 100....יאללה תעלי, תיאום ציפיות כמו שרשום במדריך ושואל לאן, תוך דקה כבר המנוע כבוי והמכנסיים למטה בחניון צדדי והבחורה מוצצת ומהר מאוד עוברים לזיון...כמה דקות של פמפום וגמירה...תוך כמה שניות הבחורה נעלה וצועקת מרחוק המשך לילה טוב....
אכן הלילה היה טוב
מקווה שנהנת מהדיווח וכן שכחתי לשאול לשמה אבל היא עומדת ליד תחנת הלוטו על הכיכר ליד הבולה באולינג אולי אתם מכירים
עלילות במבי באזור התעשיה של חולון
2אז ככה,
יום שני,שעה לפני חצות, קפצתי לחולון אחרי שהבנתי על פי הדיווחים שיש לאחרונה התעוררות מכיוון זה.
ברחוב הפלד חמש דמויות כאשר ארבעה מהם קוקסינלים ובחורה מבוגרת אחת.
מרחוב המלאכה פניתי שמאלה לרחוב המשביר ולפני הכיכר עמדה בצד ימין בחורה בלונדינית שמנמונת כבת 30
בשמלה שחורה שהציע בדיוק את מה שציינת,לאחר הובילה אותי בכיכר ימינה ושוב ימינה למגרש חניה.
הבחורה לא הסכימה למציצה חשופה,הלבישה קונדום ומצצה במהירות ובאגרסיביות במשך כחצי דקה כך
שממש לא נהנתי,בנוסף לא התפשטה לגמרי ורק הרימה את שמלתה מעל החזה שאומנם היה גדול אך מקומט.
כשחדרתי נשכבה כמו בובת מין ולא זזה,לא הסכימה להתנשק או שאתקרב צמוד מידי לצווארה ואחרי
דקה התחילה להתעניין מתי כבר אסיים ואגמור.
נהנתי מכתיבתך אך לא הבנתי מה היא עשתה לך שלא עשתה לי ולכן כל כך נהנית !?
מבחינתי היא נפילה ולא מומלצת בעליל !!!
בכל אופן,
תודה על השתתפותך ותרומתך לפורום.
יום שני,שעה לפני חצות, קפצתי לחולון אחרי שהבנתי על פי הדיווחים שיש לאחרונה התעוררות מכיוון זה.
ברחוב הפלד חמש דמויות כאשר ארבעה מהם קוקסינלים ובחורה מבוגרת אחת.
מרחוב המלאכה פניתי שמאלה לרחוב המשביר ולפני הכיכר עמדה בצד ימין בחורה בלונדינית שמנמונת כבת 30
בשמלה שחורה שהציע בדיוק את מה שציינת,לאחר הובילה אותי בכיכר ימינה ושוב ימינה למגרש חניה.
הבחורה לא הסכימה למציצה חשופה,הלבישה קונדום ומצצה במהירות ובאגרסיביות במשך כחצי דקה כך
שממש לא נהנתי,בנוסף לא התפשטה לגמרי ורק הרימה את שמלתה מעל החזה שאומנם היה גדול אך מקומט.
כשחדרתי נשכבה כמו בובת מין ולא זזה,לא הסכימה להתנשק או שאתקרב צמוד מידי לצווארה ואחרי
דקה התחילה להתעניין מתי כבר אסיים ואגמור.
נהנתי מכתיבתך אך לא הבנתי מה היא עשתה לך שלא עשתה לי ולכן כל כך נהנית !?
מבחינתי היא נפילה ולא מומלצת בעליל !!!
בכל אופן,
תודה על השתתפותך ותרומתך לפורום.
3קריסטל לא רשמתי שנהנתי...רשמתי דווקא שמהר מאוד מהמציצה לזיון וכמה דקות פמפום וזהו
זה היה סתם למטרת פריקות חרמנות, אבל התיאור שלה שאתה נתת יותר מדויק משלי
ולא רשמתי קודם...גם אני לא ממליץ
זה היה סתם למטרת פריקות חרמנות, אבל התיאור שלה שאתה נתת יותר מדויק משלי
ולא רשמתי קודם...גם אני לא ממליץ
4סלח לי ידידי אם הבנתי אותך שלא כהלכה,
מכיוון שכתבת "אכן הלילה היה טוב" הערכתי כי כוונתך הייתה שנהנית אך
עכשיו משהבהרת עצמך הכל נעשה מובן וברור יותר.
בכל מקרה,
הכי חשוב ומעל לכל,
תודה שמצאת לנכון לחלוק ולשתף בחוויותך.
מכיוון שכתבת "אכן הלילה היה טוב" הערכתי כי כוונתך הייתה שנהנית אך
עכשיו משהבהרת עצמך הכל נעשה מובן וברור יותר.
בכל מקרה,
הכי חשוב ומעל לכל,
תודה שמצאת לנכון לחלוק ולשתף בחוויותך.
6הבחורה עם השמלה השחורה היא אותה אחת עם המעיל האדום
שמנמונת נמוכה בלונדינית
היא תקתקנית רצח
7הייתי שם אתמול, עצרתי ליד הבחורה הזאת. אכן צעירה, ישראלית,בלונדינית שמנמנה עם חזה די גדול. מכיוון שלא הסכימה לנגיעות בכוס והכנסת אצבעות המשכתי הלאה. לא מעניינת אותי.
המשכתי להסתובב עוד איזה שעה עד שהתייאשתי. ריקה הייתה שם (אבל זיינתי אותה לפני יומיים אז לא רציתי שוב)ומעבר לקוקס, הערסיות הרוסיות בבנאי וכמה מבוגרות פלוס לא היה שם שום דבר מעניין. לכן חזרתי לריקה, שהפעם עשתה מציצה חשופה וזיון. רק בשביל הפורקן....
המשכתי להסתובב עוד איזה שעה עד שהתייאשתי. ריקה הייתה שם (אבל זיינתי אותה לפני יומיים אז לא רציתי שוב)ומעבר לקוקס, הערסיות הרוסיות בבנאי וכמה מבוגרות פלוס לא היה שם שום דבר מעניין. לכן חזרתי לריקה, שהפעם עשתה מציצה חשופה וזיון. רק בשביל הפורקן....
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...
לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.
לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.